Şimdi Ara

Yurtdışında kullanmak için en uygun hat (çoğunlukla internet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışında kullanmak için önerdiğiniz bir tarife(internet özellikle) veya başka bir hat var mı? Vodafone(faturasız) kullanıyorum şuan ama pek bir tarife yok.

Rusya (murmansk) ve avrupa/kuzey ülkelerinden geçeceğim (Portekiz, İngiltere, İrlanda, Norveç, İtalya)

• Gittiğiniz ülkeden yeni bir simkart almak maddi olarak en uygunu.
  • tekst79 T kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, böyle bir şansım olmayabilir bu yüzden elimde farklı seçenekler bulunsun istiyorum.

• bnsabnsa B kullanıcısına yanıt

Türk hatlarını yurtdışında kullanmak, maddi olarak çok zorluyor hocam. Ama vodafone diğerlerine göre daha mantıklı gibi. Vodafonu araştırın derim.

• tekst79 T kullanıcısına yanıt

vodafone'a baktım da (uygulama üzerinden) biraz komik paketler vardı. aylık 25mb 75tl veya günlük 100mb 33tl.

• Global esim servisleri en uygunudur tüm Avrupa paketleri var çoğunda Rusya için ayrı Avrupa için ayrı alabilirsiniz birde tt 1gb paketi var video sosyal medya hariç temel ihtiyaçlar için iş görür
  • bnsabnsa B kullanıcısına yanıt

Hocam Airalo indirin ordan gideceğiniz bölgeye ülkeye göre hemen hemen en uygun fiyatlar onda.Dent de kullanabilirsiniz onda da yıllık bütün ülkelerde geçen oluyor ama fiyat bazen daha pahalı çıkıyor. Airalo için üye olurken ADAR4579 ref koduyla üye olursanız 3 usd verir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sadece internet için hat
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orange travel kullanan var mı? Airola'dan daha mantıklı geldi hem fiyatı hem kapsamı.

• RedteaGO’ya da göz atabilirsiniz ilk referans kodu ile ücretsiz 1GB alabiliyorsunuz. Ref: ABDU0023
  • Redteago 36 ülke 1 gb 5 dolar ; 3 dolar hediye kodu AV.G0001
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.