Bildirim
fiz jungle
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ormana şimşek alanda varmış lol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bot tarafindan baslamayi deneyebilirsin. Iki kisi yardim ettigi icin daha rahat donuyor. Matara almani tavsiye ediyorum bide, orman daha rahat donmesi gerekiyor aslinda ama fizz ile eskisinden daha zor nedenini anlamis degilim
quote:
Orijinalden alıntı: fat koala
Bot tarafindan baslamayi deneyebilirsin. Iki kisi yardim ettigi icin daha rahat donuyor. Matara almani tavsiye ediyorum bide, orman daha rahat donmesi gerekiyor aslinda ama fizz ile eskisinden daha zor nedenini anlamis degilim
Matara derken?
quote:
Orijinalden alıntı: PagRyze
Earlyde baskı kurmak için alınabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Çare Zed
quote:
Earlyde baskı kurmak için alınabilir
Tm
Çare Zed
quote:
Oynanışa göre değişen bir durum bence. Daha önce konusunu da açmıştım. Lee, Reksai, Elise gibi şampiyonlara 12-18-0 giriyorum. Daha efektif geliyor açıkçası. -
Kesinlikle katiliyorum. Kill potansiyelini arttiriyor. Gecen yayin izlerken de farkettim karsi ormanci yildirim aldi diye dalga gecmisti baskin yedi yildirim patlayinca oldu lafini geri yuttu adam
Fizz w fulleyince ilk birde zıpkın nashor aldınmı çok hayvan bi damage oluyor.
Ap yerine ad girmeyi dene bakalım ne olacak. Birde kurbağayı supa tanklattır ve biraz fazla yardım etmelerini iste.
Ormana yararı sıfır dk 10 a kadar max 3-4 gank atıyorsun gereksiz kalıyor eskiden çok güçlüydü oluyordu şimdi alınmaz bence
quote:
Orijinalden alıntı: Thablion
Ormana yararı sıfır dk 10 a kadar max 3-4 gank atıyorsun gereksiz kalıyor eskiden çok güçlüydü oluyordu şimdi alınmaz bence
Sadece şimşek olarak düşünme. Ortadaki kabiliyet ağacında; %40 ın altındakilere daha fazla hasar, zırh delme-büyü nüfuzu, kill ve asistlerde can mana yenilenmesi gibi şeylerde var. Bu da hem early ganklerde kill çıkarmayı kolaylaştırıyor hem de saydığım şampiyonların genel oyun mekanizmasını destekliyor.
Ben 12-0-18 girmeyi kötü yönde eleştirmiyorum. Orada da tenacity, summoner spellerin süresinin azalması ve 300 can var. Bunların da önemi yadsınamaz.
-
Tamam alınabilir ama her türlü 12-0-18 daha güçlü alınırsada lee elise sadece. Tabi benim düşüncem herkesin tarzı farklı.
Zıpkın Fizz en çok oynadığım orman karakterlerinden.Rünlerim %30 a.speed,9 armor 8 MR şeklinde oluyo ve W açarak+fulleyerek oynuyorum.Orman dönerken de genelde bot lane tarafından başlamanı öneririm.Tek döneceksen mavi ya da kırmızıdan önce bir tane daha küçük kamp temizlemeni öneririm.2.çarp ını mavi ya da kırmızıya sakla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X