Şimdi Ara

Fiziğe göre motorsiklet seçimi.. Acil..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Ben henüz daha ehliyetimi almadım seneye almayı düşünüyorum. Ama şöyle bir durum var benm boyun 196 cm yaklasık 85 kiloyum boyuna göre az diyorlar ama cılız değilim yapılıyım. İlk motorum olucak ne önerirsiniz? Honda cbr250 yada yamaha yzf125 tarzı birşey düşündüm ama motorun üzerindede direk gbi up uzun durmak istemiyorum. Bu yüzden chopper almayıda düşünüyorum ama sizce ne yapmalıyım tavsiyeleriniz nedir? Başlangıç olarak ne güzel olur ne yakısır?

• Çapır değilde cruiser düşünürseniz Hyosung GV250 muadillerine göre en tercih edilebilecek model. Ama bütçem o kadar yok derseniz; o boya o vücuda da cbf150 ancak gider her ne kadar enduro/touring tarzı oturuş pozisyonu olsa da.
  • Ya şimdi motor altımdada güzel dursun istiyorum cbf pek hoşuma gitmiyor yzfler fena deil ama oda nası durur bilemem. Crossta hosuma gitmiyor pek. Yani dönüp dolasıp ya chopper yada supersporta geliom.
  • O zaman Hyosung GV250'de kalacaksınız demek ki. Yzf gibi "kof" bir modeli almayın, aldırtmayın. Dışı seni içi beni yakar. Şekilden başka hiç bir şey yok alette. Ses dahi yok, gidiş tırt. İsterseniz "altın elbiseli adam yzf 125" yazıp youtube'dan kendiniz görün.

Ve CBF niçin hoşunuza gitmiyor? Kuryeler kullandığı için mi? Onun da bir sebebi var. Ayrıca oldukça iri bir motor.
  • önce bir eğitim al sonra kendine göre nasıl bir motor seçmen gerektiğini düşünerek danışarak karar ver. boyun uzun ama kilon çok değil. motorun tipine göre karar verme. vitrinde güzel görünen her ceket üzerine olmayabilir.
  • Kilom az mı? İnce uzun durmuyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crooks54

Kilom az mı? İnce uzun durmuyorum ama.

farketmez analog tartı kullanıyorsan +2 kilo ekle zaten. O önemli değil tipe göre motor seçilmez. Bakarsın scooter olur bakarsın enduro olur belki de chopper tarzı ona kullanmadan binmeden karar veremezsin. Tecrüben yoksa yüksek cc den başlamak zor. 125cc veya en fazla 250cc başlarsın ona göre motor seçmen gerekir.
  • bende 1.90 boyunda 95 kiloyum yzf 125 almayı düşünüyorum ama küçük kalırmı motor altımda acaba yardım edebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay5775 -- 19 Ekim 2013; 2:08:34 >
  • Kardeş ehliyetin al ondan sonra gel. 1 seneye kim öle kim kala.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.