Bildirim
fizik basınclı cıva sorusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yalnız P mi cevap ona göre açıklamsını yapayım ? -
Evet yalnız p
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet yalnız P cevap. y neden değişmez? ordan gelen cıva gazı sıkıstırmaz mı ondan da basınç değişmez mi? yoksa basınç sadece üzerindeki cıva mikarına mı bağlı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SabbathBloodySabbath
evet yalnız P cevap. y neden değişmez? ordan gelen cıva gazı sıkıstırmaz mı ondan da basınç değişmez mi? yoksa basınç sadece üzerindeki cıva mikarına mı bağlı?
Şimdi şöyle düşündüm k musluğundan cıva girdiği zaman y gazı sıkışıcak yan h azalıcak y nin tabana yaptığı basınç bu yüzden azalıcak onun için P dedim. -
bilmiyorum maalesed cevap anahtarı hafta ici cıkar dediler bekliyorım sadece cıkısta 3-4 kşsiye sordum yalnız p yaptım dediler ama doğru crvap da olmayabilir....
ben p ve px yaptım x gazının üzerindeki civa seviyesi artacağı için gaz basıncı da artar diye düşündüm -
Basıncı üzerindeki cıvaya bağlı odan yalnız p
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X