Şimdi Ara

FİZİK İÇİN PRATİK ÇÖZÜM METODLARI... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
10
Favori
4.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam fen lisesi mezunuyum.
    KANALINIZA ABONE OLDUM.
    HEDEF SAYISAL 3K
    Yayın denizi LYS tamamı çözümlü soru bankası
    Yayın denizi YGS tamamı çözümlü soru bankası
    NİHAT BİLGİN LYS SORU BANKASI
    Ve geçen seneden Kalma PALME LYS SORU BANKASI
    Elimde mevcut yeterli midir?
    Güvender konu anlatımlı fiziği okumalı mıyım?
    Verebileceğiniz tavsiyeler var mı?
  • mcgill kullanıcısına yanıt
    Güvender lys ka çokkkkk detay ve efsane bir kitap 829 sayfalık dev bir eser ama yeni müfredata uygun yenilenmedi. Güvender ygs ka yeni müfredata uygun yenilendi ve sözel yorum sorusu çok. 2.aşama için eski basımda olsa güvender lys ka yı bitirin derim. Eğer bulamazsanız bende pdf i var mail atabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apotemi sb fizik ve apotemi fasikülleride iddialı...Binot lys sb da güzel olmuş tavsiye edilir

• ÖzgürFizikçi Ö kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bende var çıktısı masamın üstünde :)
    Kaynaklara ekleyebileceğiniz var mı?
    Fizikte tekrar nasıl yapılmalı?
    Esenlikler.
  • Esen fizikleri kesinlikle tavsite etmiyorum. Aşırı işlem soruları var ve işlem yaparken artık fizikten kopuyorsunuz. Palme 11.sınıf daha mantıklı olur

• Son 5 yılın ygs sorularının ders ders dağılımları

FİZİK İÇİN PRATİK ÇÖZÜM METODLARI...

• Hocam 1.olarak tyt ve yks oynatma listesi oluşturup konuları en baştan sonra doğru yüklemeniz birde her videonun altına o videonun pdflerini paylaşırsanız efsane olur izleriz sizide akıcı bir şekilde devam ettiririz fiziği sizden
  • Dediğiniz tavsiyeler çok doğru..en kısa sürede yeni videolarla oynatma listesi oluşturucam. Pdfleride eklersem eminim sizlerde çıktı alıp bir yandan da not alarak daha verimli dinlersiniz teşekkrlee

Tesekkur ederim hocam yorumunuzu dikkate alacagim hedefim yuksek o yuzden fizigi iyi ogrenmek istiyorum sorulari yapiyorum ama kavramlar karisik verilince sondan basa gelmekte zorlaniyorum tavsiyeniz neler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizik fen dersleri arasında ortalaması en düşük olan ders YANİ HERKES İÇİN zor üzülme. Fizik yapmak için mutlaka ders öncesi ön hazırlık yapıp derste sağlam not tutup aynı gün konu anlatımlı bir kitap ve ders notların eşliğinde tekrar yaptıktan sonra soru çözümüne geçmelisin. Genellikle öğrencilerin yaptığı en büyük hata fizikte iddialı kaynaklarla başlamaktır. Fizikte zorlanıyorsan kolay kaynak çözmekten korkma...kartezyen turuncu fasikül, okyanus kolay fizik mantıklı veya varsa karekök sıfır kullan. Kalemini güçlendir sonra iddialı kaynakları çöz. Başarılar

• hocam yazdığınız kağıtların fotoğrafını çekerseniz fotoğrafı pdf dönüştürmek daha kolay olabilir
    ayrıca elektrik ve optik öncelik verirseniz çok mutlu olurum
    birde paraf ayınları nasıldır
    Teşekkürler hocam supersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrspak1o M kullanıcısına yanıt
    Zaten konu anlatımlarımın pdf leri var sisteme yüklerim

Paraf yayınlarını hiççççç inceleme imkanım olmadı yanıltmış olmıyayım sizi

• Yks puan hesaplamaları gençler...Normalde tümmm derslerin tüm herkesss için katsayısı aynı fen ce sosyal 20 soru olduğu için yüzdelik olarak değeri düşükMÜŞ gibi yanılmayın

• Hocam takipteyiz elektrik ve optik bekliyorum ve arkadaşın dediği soru çözüm olayı çok iyi olur

• Hocam mezunum 12.sinif fizigi okulda gormedim nasil halletmeliyim elimde lys fizik guvender ka 2014 baski var ama neler kalkmis neler kalmis bilmiyorum siz 12.sinif fizik videolari cekecek misiniz esen 12 sinif ka ve esen 12 kosb sizce nasil simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: StayHungryStayFoolish

Hocam takipteyiz elektrik ve optik bekliyorum ve arkadaşın dediği soru çözüm olayı çok iyi olur

atmışsınız bile
  • https://youtu.be/-weeaP6NWTE dan elektirk akımı ilk kısmına ulaşabilirsiniz konu anlatım notlarınıda ekliyorum netiniz bol olsun

• https://youtu.be/kVLkynGbIpY Eş değer direnç bulmayla ilgili konu anlatımı ve soru çözümleri

• Özelfenliseli Ö kullanıcısına yanıt
    12.snf konularında dalagalarda girişim kısmı biraz riskli diğer konular sözel ağırlıklı. Yani yapabileceğiniz konular. Esen ösym çizgisinden çok uzak bir kaynak Güvender varken ona hiç bulaşma derim...

Ben sırayla anlatıyorun konuları 12 konularınıda tabiki anlatıcaz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.