Şimdi Ara

FİZİK İÇİN PRATİK ÇÖZÜM METODLARI... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
10
Favori
4.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tamamdır hocam teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kolay gelsin.Bence "kaliteli" bir yayin ile anlasip soru çözümü yapın.Fizikte ciddi bir eksik var bu konuda.Karekok fizik olur Palme olur Fen bilimleri olur.

• Sosyal medyaya yeni girdim. Takipçi sayım artınca dediğinizi yapıcam teşkkrler

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgürFizikçi

Sosyal medyaya yeni girdim. Takipçi sayım artınca dediğinizi yapıcam teşkkrler

Takipçi artınca önerileri,gerekliliği yapmanız değil de önerileri ve istekleri yapınca takipçinız artacaktır.

• Şu anlamda takipçi arttırmak dedim; yayın evlerinin benimle anlaşma yapması için youtube kanalımdaki takipçi sayımın çok olması bir referans olur anlamında

• ÖzgürFizikçi Ö kullanıcısına yanıt
    Elektrik alan ozindiksiyon indiksiyon cikinca tekrar icin dinleyecegim kanali incelemeye firsat bulamadim

• İndüksiyon özindüksiyon benm sistemimde kamerasız biraz zor olacak korkarım....ama elektrik alan anlatacağm elektrik akımıda tavsiye ederim güzel oldu

Teşekkrler

• hocam evinde yayındenizi tek var optik dalgalar dışında bitti ka olarak güvender var 1tane daha sb önerebilirmisiniz ygs adına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlnxeksixartıc -- 16 Aralık 2017; 12:12:38 >
  • piyasada adam akıllı fizikçi yok kusura bakmayın hocam ama öyle tableti elinize alarak pdfsiz bir şeyler anlatarak pek tutulmazsınız bu işten gerçekten para kazanmak istiyorsanız programlı hesaplı iş yapmanız gerekiyor , bakın behzat hocaya adam barışa kaf yazdırıyor kendi çözüyor paraları cukkalıyor , hak eden adama parasını herkes verir. o yüzden size önerim zamanınız varsa pdfler hazırlayarak en basitinden en zoruna konu anlatımı+ bol soru çözümü yapmanız site açın koyun . eğer anlatımınız iyi ise zaten tutulacaksınız ,bir kişi alacak arkadaşına tavsiye edecek vs böyle böyle büyüyeceksiniz.
  • Teşekkürler sizde tyt ve yks de ateş edersiniz umarım

• Tavsiyeleriniz ciddi değerli Dediklerinizi ciddiye alıcam pdf li olamalı öğrencinin faydası için...Para kazanmak değil amacım belki inandırıcı gelemeyecek ama manevi bir haz alıyorum, hiç tanıdığım öğrencilere faydalı olmaktanBelki maddi kazanç olursa oda ayrı

• Soru sayısı az ama soru kalitesi güzel Binot ygs sb olabilir ben çok beğendim Eğer palme ygs sb çözülmediyse yine güzel bir kaynak

• Soru sayısı az ama soru kalitesi güzel Binot ygs sb olabilir ben çok beğendim Eğer palme ygs sb çözülmediyse yine güzel bir kaynak@mimaradayıxxx

• Çoookkk tavsiyelerim var. Özellikle ama özellikle mat ve türkçede sağlamcı olmalı. Tyt kısmını bu iki derste 30-35 net civara çıkarmak için çaba sarf etmeli ama; aman dikkat önümüzdeki yıl bitmesi gereken kalite ve zor kaynakları bu yıl bitirip stratejik hata yapmamalı. Kolay ve kavratıcı en fazla orta seviye kaynaklarla kalemini güçlendir. Haftalık 1000 sorunun altına düşme tabiki fenide ihmal etmemek lazım en az birer fen KONU ANLATIMLI KİTAP bitirmeli...en büyük hatalardan biri SB bitirmektir. Konu alt yapısı olmadan SB bitirmek mantıklı değil. Yazın vakit olursa mat ve türkçeden birer kitap daha ve önce coğrafya sonra tarih KA bitirmek lazım...gibi hayat devam edecek

• Sayısal çıkışlı ama dersleri berbat, fiziğe tam şu ara temelden giricek ve mezun bir öğrenci için k.a/s.b kitap tavsiyeniz ne olur ? Bir de ders çalışma sistemi nasıl olmalı, ne yapmalı ? Çok çok zorlanıyoruz, olduramıyoruz bir türlü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen ama lütfen....önce basit kaynaklardan başlamak lazım hep iddialı kaynaklardan başlıyor öğrenciler genellikle. Okyanus kolay fizik ygs ve lys den başlanabilir. Karekod uygulamasıda var soru çözümleride işinizi kolaylaştırır. Sonrasında Kartezyen turuncu fasiküller çözmek lazım...turuncu fasiküllerimde son kısmı zor olabilir ama aynı tip benzer sorularla pekiştirmiş. Sonrasında tavsiye ettiğim kaynaklardan alınan performansa göre kaynak belirlemek lazım

• Hocam kanal linki jerde

• quote:

Orijinalden alıntı: ditrado

Hocam kanal linki jerde

https://www.youtube.com/channel/UCdjqVCdZt4S69BpjV4AbS4A
  • hocam optik ne zaman gelir
  • arkadaşlarında dediği gibi hocam konu anlatımı yapan youtube da hocalar var siz konu özeti + bol soru çözümü seklinde bir planlama yaparak video çekerseniz izlenme sayısınız çok daha fazla arttıcaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.