Şimdi Ara

FİZİK İÇİN PRATİK ÇÖZÜM METODLARI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
10
Favori
4.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19 yıllık özel sektör fizik öğretmeniyim. Fizik için pratik çözüm metodları yüklüyorum forum a arkadaşlar umarım faydası olur pdf şeklinde atıyorum bir kısmını. ayrıca
    özgür fizikçiyoutube
    ÇOK ÜRETEÇLİ ELEKTRİK DEVRESİ SORULARINDA PRATİK ÇÖZÜMLER
    https://www.youtube.com/watch?v=Os4ilHaI5L8&list=PL7WmzVo5jvaGhe6D4XQLdoAg1jvNIDxSI
    kanalımda ve @ozgur_fizikci instagram hesabında da 1 dk lık videolar paylaşıyorum. KİMBİLİR BİR BİLGİFİZİK İÇİN PRATİK ÇÖZÜM METODLARI... BİR NET DEMEK BELKİDE...SERVİSDE EVDE CAFEDE CEPTEN FORUMA YOUTUBE YADA İNSTAGRAMA BAKARKEN "KISA MENFEATLAR SAĞLAYABİLİRSİNİZ" kendinize... İSTEDİĞİNİZ KONULARLA İLGİLİ PRATİK ÇÖZÜMLERİNİ ÇEKİNMEDEN YAZIN...BOL NETLİ GÜNLER SİZİN OLSUNFİZİK İÇİN PRATİK ÇÖZÜM METODLARI...FİZİK İÇİN PRATİK ÇÖZÜM METODLARI...FİZİK İÇİN PRATİK ÇÖZÜM METODLARI...FİZİK İÇİN PRATİK ÇÖZÜM METODLARI...FİZİK İÇİN PRATİK ÇÖZÜM METODLARI...FİZİK İÇİN PRATİK ÇÖZÜM METODLARI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgürFizikçi -- 10 Şubat 2018; 13:10:21 >

• Hocam piyasada binlerce konu anlatan insan var ancak güzel sorular çözen kimse yok. Her konuyla ilgili 100 150 soruluk kolaydan başlayıp zora giden pdfler düzenleyip videolarda çözerseniz çılgın gibi izlenirsiniz bence. Nejdet kirpi diye bir geometrici var sırf bu dediğim sayesinde 2003te çektiği videolardan hala para kazanıyor.
    yapıcı eleştiri yapayım istiyorum.

1- eğer hocalarageldik ile bir bağınız yoksa bence rehberegeldik adresini değiştirin hocam en başta.

2- yazıların biraz daha büyük olması lazım.

3- grafikler var videolarda, bunlar elle değil de bilgisayarla çizilmiş olabilir.

4- hızlı konuşuyorsunuz.

5- arşimet kimdirri de 5-10 saniye bahsetseydiniz keşke :)

başarılı olursunuz umarım.
    Hızlı konuşma yapımda var bir türlü engelliyemiyorum okullarda sunumda yapıyorum aslında çok doğru söylüyorsunz...

Rehberegeldik rehberlik ve motivasyon sunumları yaptığım için düşündüm ama ne yapmak lazım düşünmeliyim

Yazıları bilgisayar ortamında yapmak fizik adına ciddi bir yatırım lazım

Ama gerçekten yapıcı eleştirileriniz için teşkkrler

Her sunumda biraz daha mantığı oturtuyorum

Desteklerinizle daha iyi yapıcam sanal ortamda faydalı olmak gerçekten insana mutluluk veriyor
  • Güzel kanal iyi çalışmalar hocam .
  • Iyi calismalar hocam takipteyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hıcam 50binden mezuna kaldım sizce ösym sorularına en yakın kaynak hangisi şunları çözmeden sınava girme dedikleriniz neler hedef fizik fullemek

• Hocam kanal bu sanırsam?:https://www.youtube.com/channel/UCdjqVCdZt4S69BpjV4AbS4A çok sağlam duruyor
  • Thanks desteklerinizi bekliyorum

Siz abıne olun ben çoşarım

• bllhlskr B kullanıcısına yanıt
    Umarım geçen yıl çözmemişsinizdir;

1. Güvender ygs ka fizik şnternet üzerinden satılıyor devlet el koyduktan sonra internete döndü olay %50 indirimli tam tyt sorularına göre sözel tarz hem

2. YY denizi fizik yine sözelimsi soru tarzı var

3. Palme fizik olmazsa olmaz soru tarzı özellikle modarn fizikte çok iyi

4. Fem ygs lys sb. Optik elektirik mekanik de çok iddialıdır yine devlet el koyunca internet üzerinden satışları devam ediyor

5. Binot yy sb ygs veya lys %80 yağılabilir %20 iddialı ama harbi zor sorular koymuşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri için tek bir kaynak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eels kullanıcısına yanıt
    Aynen kanal adresi...teşekkürler paylaşımınız için

Allah tutduğunuzu net yapsın yanlış şık göstermesin

• Hammerlein kullanıcısına yanıt
    Teşekkrler

• Kanaliniza baktim guzel gorunuyor hocam abone oldum takipteyimarkadaslarimada önerdim sizi ,konunun yaninda soru cozumleriyle de ilgili videolarinizi bekliyoruz daha faydali oluyor sahsi fikrime gore hocam hayirli olsun bu arada kanaliniz

• bir kaç videoya da göz attım güzel gözüküyor. BENCE TUTAR BU KANAL
  • hocam pdf paylaşıcakmısınız ?
  • Teşekkürler Gerçekten onirize oldum tavsiyelerinizi bekliyorum. neticede sizin için anlatılıyor önemli olan sizin YAPICI ELEŞTİRİLERİNİZ
  • pcoyun P kullanıcısına yanıt
    Forumda yeniyim pdf nerde paylaşılır beceremem belki ama aklımda olan şu; konu anlatım sunumunu sisteme yüklediğimde onun pdfinide buradan paylaşırsam evinde yazısıcı olanlar çıktı alıp dersi takip ederken not alabilrler...DERSİN VERİMİ adına mantıklı olur. teşekkürler
  • ÖzgürFizikçi Ö kullanıcısına yanıt
    asıl biz teşekkür ederiz böyle bir işe kalkıştığınız için
    yapıcı eleştiri yapayım istiyorum.

1- eğer hocalarageldik ile bir bağınız yoksa bence rehberegeldik adresini değiştirin hocam en başta.

2- yazıların biraz daha büyük olması lazım.

3- grafikler var videolarda, bunlar elle değil de bilgisayarla çizilmiş olabilir.

4- hızlı konuşuyorsunuz.

5- arşimet kimdirri de 5-10 saniye bahsetseydiniz keşke :)

başarılı olursunuz umarım.
  • pcoyun P kullanıcısına yanıt
    Teşekkrler gerçekten çok motive oldum iyiki varsınız

• gandalfthepurple G kullanıcısına yanıt
    Hızlı konuşma yapımda var bir türlü engelliyemiyorum okullarda sunumda yapıyorum aslında çok doğru söylüyorsunz...

Rehberegeldik rehberlik ve motivasyon sunumları yaptığım için düşündüm ama ne yapmak lazım düşünmeliyim

Yazıları bilgisayar ortamında yapmak fizik adına ciddi bir yatırım lazım

Ama gerçekten yapıcı eleştirileriniz için teşkkrler

Her sunumda biraz daha mantığı oturtuyorum

Desteklerinizle daha iyi yapıcam sanal ortamda faydalı olmak gerçekten insana mutluluk veriyor

Hocaya bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makarna Canavarı -- 14 Aralık 2017; 17:43:18 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.