< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgürFizikçi -- 10 Şubat 2018; 13:10:21 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgürFizikçi -- 10 Şubat 2018; 13:10:21 > |
Hocam piyasada binlerce konu anlatan insan var ancak güzel sorular çözen kimse yok. Her konuyla ilgili 100 150 soruluk kolaydan başlayıp zora giden pdfler düzenleyip videolarda çözerseniz çılgın gibi izlenirsiniz bence. Nejdet kirpi diye bir geometrici var sırf bu dediğim sayesinde 2003te çektiği videolardan hala para kazanıyor.
|
yapıcı eleştiri yapayım istiyorum.
1- eğer hocalarageldik ile bir bağınız yoksa bence rehberegeldik adresini değiştirin hocam en başta. 2- yazıların biraz daha büyük olması lazım. 3- grafikler var videolarda, bunlar elle değil de bilgisayarla çizilmiş olabilir. 4- hızlı konuşuyorsunuz. 5- arşimet kimdirri de 5-10 saniye bahsetseydiniz keşke :) başarılı olursunuz umarım. |
Aynen kanal adresi...teşekkürler paylaşımınız için
Allah tutduğunuzu net yapsın yanlış şık göstermesin |
Güzel kanal iyi çalışmalar hocam .
|
Kesinlikle katılıyorum size. Soru çözümüde yapmak şart, aklımda olan İDDİALISINA FİZİK SORULARI diye bir kısım açmak...daha yeni girdiğim için yapamadım ama tavsiyeniz çok mantıklı
|
Şu anlamda takipçi arttırmak dedim; yayın evlerinin benimle anlaşma yapması için youtube kanalımdaki takipçi sayımın çok olması bir referans olur anlamında
|
Hızlı konuşma yapımda var bir türlü engelliyemiyorum okullarda sunumda yapıyorum aslında çok doğru söylüyorsunz...
Rehberegeldik rehberlik ve motivasyon sunumları yaptığım için düşündüm ama ne yapmak lazım düşünmeliyim Yazıları bilgisayar ortamında yapmak fizik adına ciddi bir yatırım lazım Ama gerçekten yapıcı eleştirileriniz için teşkkrler Her sunumda biraz daha mantığı oturtuyorum Desteklerinizle daha iyi yapıcam sanal ortamda faydalı olmak gerçekten insana mutluluk veriyor |
Hocaya bak
|
https://youtu.be/-weeaP6NWTE dan elektirk akımı ilk kısmına ulaşabilirsiniz konu anlatım notlarınıda ekliyorum netiniz bol olsun
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makarna Canavarı -- 14 Aralık 2017; 17:43:18 > |