Şimdi Ara

Fizik Kaynak Önerisi yardım:Yayın Denizi, Okyanus bilgi sarmal ve nihat bilgin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
23.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "yayindenizi lys kitabi TEK kitabindan cok daha kaliteli bence"
    çözümlü olan mı tek kitabından daha kaliteli demek istedin?

Okyanus ygs var ben de? Kötü mü diyorsun? Hedefim fule yakın yapmak
    Ben de yayın denizi lys tümü çözümlü+ tek ygs sb+tek lys sb. Var.
    Ama bendeki tekler karekod çözümsüz. Acaba sorular aynı mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yayin denizinin hem tamami cozumlu kitaplari hem TEK serisi cok iyi ama ben cozumlu olani daha iyi buluyorum , tek serisinin sadece ygs fizigine karekod eklendi yeni satin alirsan ygs fizik de cozumlu ama lys cozumsuz , sorulari tamamen ayni elindekilerle yenilerin , okyanusun hic bir kitabi cok iyi degildir ve alaninda en iyilerden degildir eger maddi durumun kotuyse ve elinde o varsa çöz berbat degil kitap , eger cozecek kitap kalmadiysa coz ama firsatin varsa bence cozme , okyanusun en iyi kitaplari fizik ve biyo diye biliyorum sayisal derslerden ama onlarda bile cok daha iyi yayinlar var yani bana kalirsa imkanin varsa cozme , tum sorularina yanit verdim saniyorum , iyi gunler
  • cafcafzee kullanıcısına yanıt
    Sence yayın denizinin ygs tamamı çözümlüyüde alsam mı? Fule yakın yapmak istiyorum. Dediğin gibi mihat bilgin tyt yks ve ygs sini de alıcam.

Ben de palmenin eski basımı var. Ab şeklinde olanı. Onunda çözcem,

• nihat bilgin ygs ve tyt yks sini cozecen + yayin denizi tek serisi de var elinde + tamami cozumluyu de cozecen evet bence ygs sini de al , yani kisaca nihat bilgin ve yayin denizinin tum sb lerini cozuyosun bence yeter cok rahat hocam , palmenin yeni kitabi bile yeni sinav sorularina ya da mufredatina yakin degil :D eski ab seklinde olani bence kesinlikle cozme , ha belli bir konuda eksik hissedersin git o konuyu coz gidip tum kitabi cozme , nihat bilgin + yayin denizi + cikmis sorular + nisan mayis gibi piyasadaki iyi denemeler sana cok rahat yetecektir , fizige bundan daha fazla vakit ayirmak zaten diger derslere hakaret olur daha bunun konu anlatim kismi da var o da uzun surecek , daha fazla kaliteli cozumlu soru ve kaliteli cozumlu deneme istersen umut onculun sitesinde para ile cikarttigi soru paketleri var tamami cozumlu 100 soru 10 tl ve ileride deneme cikartacak gecen sene cikarttiklari sinava cok yakindi umut oncul un ucretli iceriklierini siddetle oneririm .
    Bir dhli bunu okumaz ama okudum eyvallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 1 aydir dh deyim ne alaka okumaz :D ?? uzun diye mi ?
    Ay bend e karaağaç da var. Eski palmenin fizikte çok övüldüğünü duydum. Başlangıç seviyesi olarak çözmeyi düşünüyorum?

Mezun jusunuz? Fizikte kaç soru üzerinden kaç net yapıyorsunuz?
    Umut öncülün ücretli şeyleri nasıl alınıyor?

• evet mezunum , ilk defa mezuna kaldim , fizikte uzun suredir soru cozumu veya deneme cozmuyorum gecen sene sakatliktan dolayi lys ye hazirlanamadim ve yine sakatliktan dolayi lys ye giremedim bile , gecen seneki ygs de fizikten 14 te 13 net yapmistim 1 dikkatsizlik hatasi , bu sene tekrar hazirlaniyoruz bakalim , umut oncul youtube kanalina gir son videolarina bak soru paketi falan yazan bir videoya tikla mesela optik soru paketi vb. orda anlatiyor zaten
  • Şimdi ben karaağaç çözüyorum ama yanında bolca yoruma dayalı sorular içeren bir soru bankası daha çözmek istiyorum. Hangi yayını önerirsiniz?
    yorumun için teşekkür ederim nihat bilgin alacağım :D tyt - yks yerine ygs ve lys ayrı ayrı mı alsam daha çok soru çözmüş olurum diye düşünüyorum. bir tane ygs kitaı bitirdim elimde yayın denizisin lys çözümlüsü var ileride çözeceğim başka kitap almayacağım zaten sonra deneme veya fasikülle devam edeceğim
  • maskedboy M kullanıcısına yanıt
    tyt yks si zaten lys sinin aynisina 30 sayfa eklenmis hali , kitaplar nerdeyse ayni
    Hocam fizik konu anlatimli olarak önerebileceğiniz bir kitap var mıdır? Video izliyorum ama tekrar için falan bi konu anlatimli kitaba ihtiyacım var video zaman alıyor

• Jaless J kullanıcısına yanıt
    tekrar icin ise yayin denizinin cep kitabi var yayin denizi ygs tek fizik konu anlatimli cep ve bunun lys si

ama kitap olarak istiyorsan fem simetri femkitap sitesinden alabilirsin , femsimetri feto onu almam diyorsan palme vb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafcafzee -- 25 Kasım 2017; 11:52:53 >
  • memnunum
  • video izle sonra çap çöz çap zaten tamimi cozumlu yapamadiklarinin ustune git cozumlerini izle sonra nihat bilgin çöz en son yayin denizi sonra da cikmis sorular
    tamam hocam öyle yapacam.

çapın çözümleri güzel mi yani anlatan kişi güzel anlatıyor mu . bir de nihat bilgin yayın denizinden daha zor değil mi. evrensel iletişim de var elimde onu ne yapayım ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafcafzee

okyanusu bitirdim yayin denizini bitirdim nihat bilgin ygs kitabini su anda cozuyorum bilgi sarmalin nasil oldugunu biliyorum ve nihat bilgin tyt yks soru bankasini ileride cozecegim , diger tum yorumlari unut dedigimi uygula . Okyanus genel olarak çöp bir yayin kardesim eger cozecek kaynak kalmadiysa çöz yoksa çözme en iyi kitabi fizik ve biyo bence ama onlar da iyi degil gecen sene cahillikten cozdum , fizikte soru bankasi olarak en iyisi olan 2 yayin var nihat bilgin ve yayin denizi daha sonra fen bilimleri ve bilfen gelir , baska da olabilir ama en iyileri bunlar , yayin denizinin TEK serisi de tamami cozumlu serisi de iyidir ve birbirine benzer ki yazarlari da aynidir :D TEK serisinin ygs kitabini eger su an alirsan artik o da tamami karekod cozumlu oldu ama lys kitabi hala cozumsuz ve yayindenizi lys kitabi TEK kitabindan cok daha kaliteli bence , o yuzden sana onerim yayindenizi tamami cozumlu kitaplarindan hem ygs hem lys yi al , nihat bilginin ygs soru bankasi ve lys soru bankasi vardi simdi tyt yks cikardi , tyt yks soru bankasinin ne oldugunu acikliyorum , gecen sene cikardigi lys soru bankasindan bazi sorulari cikarmis yeni yeni sorular yazmis ama %75 i lys kitabi ile ayni , zaten lys soru bankasinda ygs konularinin cogu vardi olmayanlari da eklemiş , yani tyt yks soru bankasinda tum konular var bilgi sarmala gelince iyi ama yayin denizi ve nihat bilgin ile kiyaslanamaz , konu anlatimi + soru cozumu izleyip ya da kitaptan calisip benim dedigim kaynaklari cozup ustune anlamadiklarinin cozumlerine baktiktan sonra eksik ulan bu konu olmadi be dedigin konu olursa çap ya da karaagac fasikulunu coz , cap daha kolaydir karaagac daha ileri seviyeye taşir , nihat bilginin bence hem ygs soru bankasini hem tyt yks soru bankasini al ikisi de cok kaliteli lys soru bankasin alma tyt yks zaten onun aynisinin daha gunceli

Hocam karaağaç çok islemli ve eski tip sorular olduğu için onerilmiyor. Çap i da ben begenmedim

Ygs-lys konu anlatimli kitap onerin var mi ?

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    fem simetri bulamazsan da palme
  • capin cozumleri iyi anlarsin , yayin denizi yorum sorulari ve sinava yakinlik acisindan biraz daha iyi nihat bilginden o yuzden ilk nihat bilgini coz konu otursun en son yayin denizi zorluk olarak bakma zaten hem çap hem nihat bilgin hem yayin denizi full cozumlu anlamadigin soru kalmaz zorlugu bosver . evrensel iletisim kolay orta arasi cozumlu yayindir ve cok testi yoktur kitabin yarisindan cogu cozumleridir . eger zorlandigin yapamadigin takildigin bir soru olursa video anlatim + cap + nihat bilgin + yaiyn denizi + cikmis sorular yap demistim ama bu evrelerden birinde takilip kaldigin anlayamadigin konularda önce video anlatim sonra çap sonra nihat bilgine geçme siradisianalizi çöz sonra nihat bilgine geç
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.