|
Bildirim
|
okyanusu bitirdim yayin denizini bitirdim nihat bilgin ygs kitabini su anda cozuyorum bilgi sarmalin nasil oldugunu biliyorum ve nihat bilgin tyt yks soru bankasini ileride cozecegim , diger tum yorumlari unut dedigimi uygula . Okyanus genel olarak çöp bir yayin kardesim eger cozecek kaynak kalmadiysa çöz yoksa çözme en iyi kitabi fizik ve biyo bence ama onlar da iyi degil gecen sene cahillikten cozdum , fizikte soru bankasi olarak en iyisi olan 2 yayin var nihat bilgin ve yayin denizi daha sonra fen bilimleri ve bilfen gelir , baska da olabilir ama en iyileri bunlar , yayin denizinin TEK serisi de tamami cozumlu serisi de iyidir ve birbirine benzer ki yazarlari da aynidir :D TEK serisinin ygs kitabini eger su an alirsan artik o da tamami karekod cozumlu oldu ama lys kitabi hala cozumsuz ve yayindenizi lys kitabi TEK kitabindan cok daha kaliteli bence , o yuzden sana onerim yayindenizi tamami cozumlu kitaplarindan hem ygs hem lys yi al , nihat bilginin ygs soru bankasi ve lys soru bankasi vardi simdi tyt yks cikardi , tyt yks soru bankasinin ne oldugunu acikliyorum , gecen sene cikardigi lys soru bankasindan bazi sorulari cikarmis yeni yeni sorular yazmis ama %75 i lys kitabi ile ayni , zaten lys soru bankasinda ygs konularinin cogu vardi olmayanlari da eklemiş , yani tyt yks soru bankasinda tum konular var bilgi sarmala gelince iyi ama yayin denizi ve nihat bilgin ile kiyaslanamaz , konu anlatimi + soru cozumu izleyip ya da kitaptan calisip benim dedigim kaynaklari cozup ustune anlamadiklarinin cozumlerine baktiktan sonra eksik ulan bu konu olmadi be dedigin konu olursa çap ya da karaagac fasikulunu coz , cap daha kolaydir karaagac daha ileri seviyeye taşir , nihat bilginin bence hem ygs soru bankasini hem tyt yks soru bankasini al ikisi de cok kaliteli lys soru bankasin alma tyt yks zaten onun aynisinin daha gunceli
|
karaagac ogretici ve islem agirlikli haklisin ama nihat bilgin lysde yorum ve islem eşit hatta yorum biraz daha fazla bence , sinav sozele kaydigi icin zaten nihat bilgin ve yayindenizi cok iyi dedim , bunlari cozdulten sonra sarmal da cozulebilir ona da iyi dedim , okyanus palme çöp evet ne yazik ki kimya ve biyo da palme ne kadar iyiyse fizikte ozellikle ygs fizikte o kadar kotu , lys konu anlatimi da soru bankasi da ygs sinden cok daha iyi ama onlar da nihat bilgin ve yayindenizi ile yarişamaz , okyanus zaten direk çöp bence :D cozmeye gerek yok o kitabi basit cozumlu istiyorsan git birey a birey b ya da siradisianaliz al daha iyi , ve palmenin sozel agirlikli olduguna da katilmiyorum ygs sb sinin %70 ini cozdum 1 2 konu kalmisti ve sorularin cogu karsilastirmali sorular sayisal sorular ya da bilgi sorulariydi sarmal yayindenizi sozel agirlikli ama palme degil , karaagac konusunda da haklisin zaten 2013ten beri yenilemiyorlar konu anlatim kismi eski meb kitaplariyla ve meb kazanimlariyla uyumlu , yeni mufredat ve kazanimlarla alakasi yok ve sayisal agirlikli ben oturup tum karaagacin cozulmesini onermiyorum ki bu arkadasa da onermedim ki kendim bile yapmadim :D eger bir konuyu calisip videolar izleyip soru bankasi cozup eksik hissediyorsan o konuyu karaagactan coz dedim gidip sozel konulari madde ozellikleri fizik bilimine girisi karaagactan cozmek işsizliktir :D neyse elim agridi aga kisaca boyle iste seviliyorsun :D goruyorum actigin konulari bazilari işime yaradi kendine iyi bak .
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 24 Kasım 2017; 13:48:47 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 24 Kasım 2017; 13:51:59 > |
|
|