Şimdi Ara

Fizik Kaynak Önerisi yardım:Yayın Denizi, Okyanus bilgi sarmal ve nihat bilgin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
4
Favori
23.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar mezunum fiziten ilk kaynağı bitirdim(hocalara geldik ygs fizik) ygs fizk için( ygs tyt adı çok önemli değil) bir kaynak daha çözmem lazım çözümlü kaynak istiyorum ve 4 kaynak arasında takıldım Yayın denizi(çözümlü olanı) okyanus bilgi sarmal ve nihat bilgin yakın zamanda dördünden birini alacağım ayrıyetten bunların lys kitaplarından birini de alacağım şu an lys olarak elimde yayın denizi var önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim

• okyanusu bitirdim yayin denizini bitirdim nihat bilgin ygs kitabini su anda cozuyorum bilgi sarmalin nasil oldugunu biliyorum ve nihat bilgin tyt yks soru bankasini ileride cozecegim , diger tum yorumlari unut dedigimi uygula . Okyanus genel olarak çöp bir yayin kardesim eger cozecek kaynak kalmadiysa çöz yoksa çözme en iyi kitabi fizik ve biyo bence ama onlar da iyi degil gecen sene cahillikten cozdum , fizikte soru bankasi olarak en iyisi olan 2 yayin var nihat bilgin ve yayin denizi daha sonra fen bilimleri ve bilfen gelir , baska da olabilir ama en iyileri bunlar , yayin denizinin TEK serisi de tamami cozumlu serisi de iyidir ve birbirine benzer ki yazarlari da aynidir :D TEK serisinin ygs kitabini eger su an alirsan artik o da tamami karekod cozumlu oldu ama lys kitabi hala cozumsuz ve yayindenizi lys kitabi TEK kitabindan cok daha kaliteli bence , o yuzden sana onerim yayindenizi tamami cozumlu kitaplarindan hem ygs hem lys yi al , nihat bilginin ygs soru bankasi ve lys soru bankasi vardi simdi tyt yks cikardi , tyt yks soru bankasinin ne oldugunu acikliyorum , gecen sene cikardigi lys soru bankasindan bazi sorulari cikarmis yeni yeni sorular yazmis ama %75 i lys kitabi ile ayni , zaten lys soru bankasinda ygs konularinin cogu vardi olmayanlari da eklemiş , yani tyt yks soru bankasinda tum konular var bilgi sarmala gelince iyi ama yayin denizi ve nihat bilgin ile kiyaslanamaz , konu anlatimi + soru cozumu izleyip ya da kitaptan calisip benim dedigim kaynaklari cozup ustune anlamadiklarinin cozumlerine baktiktan sonra eksik ulan bu konu olmadi be dedigin konu olursa çap ya da karaagac fasikulunu coz , cap daha kolaydir karaagac daha ileri seviyeye taşir , nihat bilginin bence hem ygs soru bankasini hem tyt yks soru bankasini al ikisi de cok kaliteli lys soru bankasin alma tyt yks zaten onun aynisinin daha gunceli
    karaagac ogretici ve islem agirlikli haklisin ama nihat bilgin lysde yorum ve islem eşit hatta yorum biraz daha fazla bence , sinav sozele kaydigi icin zaten nihat bilgin ve yayindenizi cok iyi dedim , bunlari cozdulten sonra sarmal da cozulebilir ona da iyi dedim , okyanus palme çöp evet ne yazik ki kimya ve biyo da palme ne kadar iyiyse fizikte ozellikle ygs fizikte o kadar kotu , lys konu anlatimi da soru bankasi da ygs sinden cok daha iyi ama onlar da nihat bilgin ve yayindenizi ile yarişamaz , okyanus zaten direk çöp bence :D cozmeye gerek yok o kitabi basit cozumlu istiyorsan git birey a birey b ya da siradisianaliz al daha iyi , ve palmenin sozel agirlikli olduguna da katilmiyorum ygs sb sinin %70 ini cozdum 1 2 konu kalmisti ve sorularin cogu karsilastirmali sorular sayisal sorular ya da bilgi sorulariydi sarmal yayindenizi sozel agirlikli ama palme degil , karaagac konusunda da haklisin zaten 2013ten beri yenilemiyorlar konu anlatim kismi eski meb kitaplariyla ve meb kazanimlariyla uyumlu , yeni mufredat ve kazanimlarla alakasi yok ve sayisal agirlikli ben oturup tum karaagacin cozulmesini onermiyorum ki bu arkadasa da onermedim ki kendim bile yapmadim :D eger bir konuyu calisip videolar izleyip soru bankasi cozup eksik hissediyorsan o konuyu karaagactan coz dedim gidip sozel konulari madde ozellikleri fizik bilimine girisi karaagactan cozmek işsizliktir :D neyse elim agridi aga kisaca boyle iste seviliyorsun :D goruyorum actigin konulari bazilari işime yaradi kendine iyi bak .
  • up
  • Nihat bilgin al ve bir konuda kendini çok kötü hissediyorsan ya da sürekli yanlışların çıkıyorsa karaağaçla güçlendir o konuyu.
  • peki diğerleri için bir yorum yapabilir misiniz veya bir sıralama
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskedboy

peki diğerleri için bir yorum yapabilir misiniz veya bir sıralama

Çöp hiçbirini alma.

Nihat bilgin ve Karaağaç fizikte gerçekten iyi. Daha iyileri varken neden kötüsünü alasın ki?
  • Bence yayın denizin tek soru bankası gayet iyi yorum soruları var alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar iyi bir yayın yani :) forumda baktığımda yayın denizi ve bilgi sarmal da öneriliyordu.yorumun için teşekkürler
  • alırsam tek olanı değil çözümlü bir tane var onu alırım ama çok fark mıdır bilmiyorum
  • yeni kitabı çıkmış tyt-yks diye onu mu alsam yoksa ygs lys ayrı ayrı mı alsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskedboy

yeni kitabı çıkmış tyt-yks diye onu mu alsam yoksa ygs lys ayrı ayrı mı alsam

O kadar detayını bilmiyorum hocam onu kullananlara sor. Ben karaağaççıyım
  • Tamam kardeşim

• Başka Fikri olan var mı gençler

• maskedboy M kullanıcısına yanıt
    okyanusu bitirdim yayin denizini bitirdim nihat bilgin ygs kitabini su anda cozuyorum bilgi sarmalin nasil oldugunu biliyorum ve nihat bilgin tyt yks soru bankasini ileride cozecegim , diger tum yorumlari unut dedigimi uygula . Okyanus genel olarak çöp bir yayin kardesim eger cozecek kaynak kalmadiysa çöz yoksa çözme en iyi kitabi fizik ve biyo bence ama onlar da iyi degil gecen sene cahillikten cozdum , fizikte soru bankasi olarak en iyisi olan 2 yayin var nihat bilgin ve yayin denizi daha sonra fen bilimleri ve bilfen gelir , baska da olabilir ama en iyileri bunlar , yayin denizinin TEK serisi de tamami cozumlu serisi de iyidir ve birbirine benzer ki yazarlari da aynidir :D TEK serisinin ygs kitabini eger su an alirsan artik o da tamami karekod cozumlu oldu ama lys kitabi hala cozumsuz ve yayindenizi lys kitabi TEK kitabindan cok daha kaliteli bence , o yuzden sana onerim yayindenizi tamami cozumlu kitaplarindan hem ygs hem lys yi al , nihat bilginin ygs soru bankasi ve lys soru bankasi vardi simdi tyt yks cikardi , tyt yks soru bankasinin ne oldugunu acikliyorum , gecen sene cikardigi lys soru bankasindan bazi sorulari cikarmis yeni yeni sorular yazmis ama %75 i lys kitabi ile ayni , zaten lys soru bankasinda ygs konularinin cogu vardi olmayanlari da eklemiş , yani tyt yks soru bankasinda tum konular var bilgi sarmala gelince iyi ama yayin denizi ve nihat bilgin ile kiyaslanamaz , konu anlatimi + soru cozumu izleyip ya da kitaptan calisip benim dedigim kaynaklari cozup ustune anlamadiklarinin cozumlerine baktiktan sonra eksik ulan bu konu olmadi be dedigin konu olursa çap ya da karaagac fasikulunu coz , cap daha kolaydir karaagac daha ileri seviyeye taşir , nihat bilginin bence hem ygs soru bankasini hem tyt yks soru bankasini al ikisi de cok kaliteli lys soru bankasin alma tyt yks zaten onun aynisinin daha gunceli

• Hocam bende yayin denizi ile nihat b. Arasinda kaldim ve bugun kirtasiyeye gitcem bakalim artik

Bu arada yayin denizi lys nasil memnunmusunuz

• cafcafzee kullanıcısına yanıt
    Mukemmel acikladi arkadaş teşekkurler hocam

• Nihat Bilgin lys ve Karaagac ogreticidir,islem agirliklidir,yorum azdir.

Sinav artik sozele kaydi yayin denizi,sarmal,palme gibi kitaplar ise yorum ve sozel agirliklidir.O yuzden bu kitaplar cop degil tam tersi sinav formatina daha yakindir.

Hocam herkes senin gibi yürek yememis o yuzden karaaagac cozme konusunda ben de dahil isteksiz olanlar vardir.Bu çok normal

Muh hedefleyenleri anlarim iyice gelissin diye cozer karaagaci ama diger bolumleri hedefleyenlerin asil amaci osym sorularini tokatlamaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 24 Kasım 2017; 13:48:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cafcafzee kullanıcısına yanıt
    hocam sb. çözmeden direk çap fasiküllerinden başlasam başlangıç için uygun mu sizce? fizik 0.

video izleyip ardından çap çözecem sence mantıklı mı ? yoksa video izleyip s.b mi çözsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 24 Kasım 2017; 13:51:59 >
  • hocam palme nin fiziği genelde pek sevilmiyor nedense. ama palme kimya ve özellikle biyoloji de efsane
  • Kimya biosu direkt osymye esit zaten,evet fizik de o kadar da efsane degil.

• karaagac ogretici ve islem agirlikli haklisin ama nihat bilgin lysde yorum ve islem eşit hatta yorum biraz daha fazla bence , sinav sozele kaydigi icin zaten nihat bilgin ve yayindenizi cok iyi dedim , bunlari cozdulten sonra sarmal da cozulebilir ona da iyi dedim , okyanus palme çöp evet ne yazik ki kimya ve biyo da palme ne kadar iyiyse fizikte ozellikle ygs fizikte o kadar kotu , lys konu anlatimi da soru bankasi da ygs sinden cok daha iyi ama onlar da nihat bilgin ve yayindenizi ile yarişamaz , okyanus zaten direk çöp bence :D cozmeye gerek yok o kitabi basit cozumlu istiyorsan git birey a birey b ya da siradisianaliz al daha iyi , ve palmenin sozel agirlikli olduguna da katilmiyorum ygs sb sinin %70 ini cozdum 1 2 konu kalmisti ve sorularin cogu karsilastirmali sorular sayisal sorular ya da bilgi sorulariydi sarmal yayindenizi sozel agirlikli ama palme degil , karaagac konusunda da haklisin zaten 2013ten beri yenilemiyorlar konu anlatim kismi eski meb kitaplariyla ve meb kazanimlariyla uyumlu , yeni mufredat ve kazanimlarla alakasi yok ve sayisal agirlikli ben oturup tum karaagacin cozulmesini onermiyorum ki bu arkadasa da onermedim ki kendim bile yapmadim :D eger bir konuyu calisip videolar izleyip soru bankasi cozup eksik hissediyorsan o konuyu karaagactan coz dedim gidip sozel konulari madde ozellikleri fizik bilimine girisi karaagactan cozmek işsizliktir :D neyse elim agridi aga kisaca boyle iste seviliyorsun :D goruyorum actigin konulari bazilari işime yaradi kendine iyi bak .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.