Şimdi Ara

Fizik Kaynak Önerisi yardım:Yayın Denizi, Okyanus bilgi sarmal ve nihat bilgin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
23.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    eyw. hocam bakacam bunlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicksizadAMQ

tamam hocam öyle yapacam.

çapın çözümleri güzel mi yani anlatan kişi güzel anlatıyor mu . bir de nihat bilgin yayın denizinden daha zor değil mi. evrensel iletişim de var elimde onu ne yapayım ayrıca

Çap daha çözümleri çıkartmadan kitap bastığı için yan basabilirsin hocam dikkat et önce alcağın yerde okut karekodunu
  • cafcafzee kullanıcısına yanıt
    Tüm sorularına cevap verdim sanıyorum, iyi günler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafcafzee

yayin denizinin hem tamami cozumlu kitaplari hem TEK serisi cok iyi ama ben cozumlu olani daha iyi buluyorum , tek serisinin sadece ygs fizigine karekod eklendi yeni satin alirsan ygs fizik de cozumlu ama lys cozumsuz , sorulari tamamen ayni elindekilerle yenilerin , okyanusun hic bir kitabi cok iyi degildir ve alaninda en iyilerden degildir eger maddi durumun kotuyse ve elinde o varsa çöz berbat degil kitap , eger cozecek kitap kalmadiysa coz ama firsatin varsa bence cozme , okyanusun en iyi kitaplari fizik ve biyo diye biliyorum sayisal derslerden ama onlarda bile cok daha iyi yayinlar var yani bana kalirsa imkanin varsa cozme , tum sorularina yanit verdim saniyorum , iyi gunler

Hocam yayın denizinin tek serisi ile çözümlu olan kitap arasında fark ne? Seviye mi? Sözel, sayısal soru tarzı mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• excalibur_007 E kullanıcısına yanıt
    hocam cozumlulerin hem ygs si hem lys si cozumlu , ikisinde de guzel sorular yeni tarzda sozel sorular yorum sorulari var , ikisi de guzel , kalinliklari test sayilari yakin , yazarlari bile ayni , birini sec ve al :) bana dis gorunusu , ic gorunusu sayfalarin rengi tarzi vs. daha guzel geldigi icin , daha kendini cozdurmek istedigi icin + tamami cozumlu oldugu icin cozumlu olani aldim , cok vaktim olsa ikisini de cozerim ama o kadara da pek gerek yok .
  • Kesinlikle fizikte zor yayın çözmenizi önermiyorum.

Son 10 yıldır sınav konu hakkında temel şeyleri soruyor ama niyeyse kolay soru çözmeyen, zora alışmış ve sorunun altında başka bir şey vardır diye düşünenler pek başarılı olamıyor.

FDD Kolay fizik, okyanus kolay fizik , birey a gibi kaynaklara yönelin, sınav böyle çıkıyor.

Bir sen mi zekisin diyenler Haziran'da çok çalışmasina ragmen fizik yapamayanlar grubuna girip, fizik çok vefasız ders diye sağda solda gezerseniz dediğimi anlarsınız.

• Arkadaşlar ben dr birey b gelisimi bitirdim fazla zorlamadi. Bundan sonra ne onerirsiniz yayin denizi idealmidir?

• cafcafzee kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam

• Ben Karaağaç'ın kesinlikle çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. Fizik yorum yeteneğime çok büyük etki yaptı benim. Elektrostatik,Hareket fasikülleri kesin çözülmeli. Onun haricinde Nihat Bilgin YGS'de çok düşündürücü yorum soruları var yine beğendim. Palme ve Birey B de ortalama kitaplar tekrar için ideal. Yayın Denizi ve Endemik'ten de arkadaşlar soru getiriyor bazen kasıntı şeyler çıkıyor onların da soru bankaları yerine denemelerini al bence.
  • Guest-D4A7393FC G kullanıcısına yanıt
    sınavı naptın yav

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.