Şimdi Ara

Fizik Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Fizik mühendisliği hakkında bilgisi olan varmı. Okuyan yada tanıdığından bişeyler duyan herkes farklı bişey diyo

• yav türkiye de yaşıyorsun, bilime değer verilmediğinden iş imkanları sınırlıdır. sadece puanım yetiyor aha fizik okuyayım gibi bir düşüncen varsa hiç bulaşma, zor bölümdür.
    eğer fizik konusunda idealist değilsen (tahminimce ankara) fizik yazacağına 2. öğretim bile olsa inşaat makina falan yaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darker

yav türkiye de yaşıyorsun, bilime değer verilmediğinden iş imkanları sınırlıdır. sadece puanım yetiyor aha fizik okuyayım gibi bir düşüncen varsa hiç bulaşma, zor bölümdür.
    eğer fizik konusunda idealist değilsen (tahminimce ankara) fizik yazacağına 2. öğretim bile olsa inşaat makina falan yaz.

arkadaşa katılıorum.....bizim tanıdığımız girdi oraya ve 1sene sonra bıraktı dersleri ağır die ilgin olması lazım en başta çünkü fizik okunması en zor bölüm....
  • arkadaşım açtım ben iş sitelerini

ar-ge bölümlerine fizik ve fizik müh alıyorlar..kalite kontrol şefi vb kalite ile ilgili alanlara giriyor..kendini geliştirirse yazılım olaylarına da girebiliyor bana çekici geldi..
  • fizik müh.(ki bitirebilirsen hele fizikle müh. aynı kelime içinde geçmesi bile ürkütücü) en fazla dersanelere fizik hocası olursun..zaten sınırlı ünilerde var hacettepe bildigim..onun yerine fizik istiyorsan daha iyi bi ünide müh. istiyorsan orta halli bi üniyi tercih et derim.
  • yaw zaten artık müh. likten öğretmenliğede geçişi zorlaştırmışlar. İş alanıda nerdeyse yok gibiymiş hiç bi halta yaramıo
  • bak herkes dio bencede çok çok çok zor hatta mühendislik derslerinde bile hep fizik zorlar insanları. haberin olsun.

fizik mühendisi olursan ilk yapcağın şey sodyumla suyu karışıtmak olsun müthiş bi enstantene çıkcak ortaya ama evde yapma sakın

sakın yapma ha şaka yaptım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİZİK MÜH VS KİMYA MÜH
    7 yıl önce açıldı
    Matematik Mühendisliği
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne işin var fizik mühendisliğinde evde oturup atommu parçalıcan
  • kimya yaz kimya daha iyi bi dünya iş var valla billa.ben pfizer de başlıycam askerden sonra ilk işime deli para veriyolar :D
  • benim abim fizik mühendisi
  • Valla Dostum Şevkini Kırmak Gibi Olmasın Ama Fizik Öğretmenliği Olsa Hani Dicem Dersaneler Falan Olur Ama Türkiye'de İş İmkanı Kısıtlı...
  • arkadaşlar açın iş sitelerini bakın fizikçiler birtek öğretmenlik işi yapmıyor
  • fizik ile ilgili butun bolumlere

bu kadar kazık ders olur mu arkadas ya!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

bak herkes dio bencede çok çok çok zor hatta mühendislik derslerinde bile hep fizik zorlar insanları. haberin olsun.

fizik mühendisi olursan ilk yapcağın şey sodyumla suyu karışıtmak olsun müthiş bi enstantene çıkcak ortaya ama evde yapma sakın

sakın yapma ha şaka yaptım

O kadarını bilioz canım sistem deişti artık herşeyi görüyoruz. Türev - İntegral -Organik Kimya - Redoks -Alternatif akım Doğru akım

Hatta laboratuardan çorladı arkadaş elinde patladı.

• quote:

Orjinalden alıntı: murtimirt

kimya yaz kimya daha iyi bi dünya iş var valla billa.ben pfizer de başlıycam askerden sonra ilk işime deli para veriyolar :D

Kimyager olmuyomusun onlar hep laboratuarlarda sürünüyo diye duydum kaç para alcan ki
  • benim annem fizik mühendisi ama 25 yıl önce bitirdigi için o zaman formasyon alıp öğretmenliğe baslamıs. bu sıralar öle bi durum yok heralde..
    ama ona sorarsan keske ögretmenlik okusaydım rahat gecerdi 4 yılım dio. mühendislik adına bişi yapmamıs yani zaten bu ülkede öle bi ihtimal de yokk...
    ille mühendislik istiosan baska mühendislikleri tercih et bence. mühendislik zaten zor üstüne bide fizik düsünemiom
  • bitirmesi çok zor bir bolum ,hacettepe fizik müh. de okuyon çok arkadaşım var, her sene 5-10 arası mezun verir, kimisi af vs derken bitirmesi 9 10 seneyi bulan arkadaşlarda var ama genelde çok uğraşanlar 7 sene civarında bitirebiliyor girenlerin yarıya yakını da bi ara pes edip gidiyor zaten. 4 senede bitiren neredeyse yok gibidir en iyi ihtimal 1 sene uzatıp kurtulmaktır. iş imkanları ise her bolumde olduğu gibi kendini geliştirmene ve bazı özel konulara odaklanıp daha okulu bitrmeden biryerlere gelmene bağlı. yani sırf bitrmiş olmak için okursan ( ilk başta boyle dusunmuyorsun ama zaman gectikce aklında sadece bitirmek oluyor meslek felan dusunmuyorsun) iş bulmakta zordur yani, akılara zarar bir bolum benden soylemesi

not : ozellikle hacettepeyi hiç tavsiye etmem
  • benim de bi tanıdığım fizik müh. de okuodu. çok zor bir bölümmüş. inekleyip çalşanlar bile en az 6-7 yıılda bitiriyormuş. ayrıca bitirdiğin zamanda ancak kpss,toefl,les gibi sınawlardan çok çok yüksek puan aldığında özel şirketler havada kapıyorlarmış. ama yüksek puan alamazsan iş imkanı çok fazla yokmuş.
  • fizik kadar kazık bişey varmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

fizik kadar kazık bişey varmı acaba

olsunn benim en sefdiim ders
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.