Şimdi Ara

Fizik nasıl başarılır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar meslek lisesi 4 sınıf oğrencisiyim bu sene karağaçın fizik fasukullerını aldım fakat cok karışık ve zor geliyor daha once fizik temelim yok lys ye kadar bitiriebilirmiyim 10 net cıkarıcak kadar yukselebilirmiyim ve bu kitap sizce gereksizmi benim seviyeme ?

• Umudunu kırmak gibi olmasın ama bu saatten sonra çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteroguz

Merhaba arkadaşlar meslek lisesi 4 sınıf oğrencisiyim bu sene karağaçın fizik fasukullerını aldım fakat cok karışık ve zor geliyor daha once fizik temelim yok lys ye kadar bitiriebilirmiyim 10 net cıkarıcak kadar yukselebilirmiyim ve bu kitap sizce gereksizmi benim seviyeme ?

Dostum emek vericeksin.Bende senin durumundayım.Sinirden gözyaşı döktüğüm bile oldu.Ama yavaş yavaş ilerleyeceksin.12 saat denge moment çalıştığımı bilirim.Zevk almaya bak.Yoksa cidden çok zor.Bende hala çok kötüyüm ama emek sarfediyorum umarım karşılığını alırım.
  • genede çabalıyıcam arkadaşlar sağolun
  • sakın bırakma çalışmaya devam et lidibu yu öneririm ücretli ama kesinlikle değiyor bi bak derim
    sen bu sene elinden geleni yap sınava kadar olmadımı? seneye tekrar denersin. ama kesinlikle ben seneye bıraktım diyip çalışmayı bırakma umarım emeğinin karşılığını alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportmen_

sakın bırakma çalışmaya devam et lidibu yu öneririm ücretli ama kesinlikle değiyor bi bak derim
    sen bu sene elinden geleni yap sınava kadar olmadımı? seneye tekrar denersin. ama kesinlikle ben seneye bıraktım diyip çalışmayı bırakma umarım emeğinin karşılığını alırsın.

Bu sene asla bırakmam zaten cok teşekkürler

• Fiziğin kimya ve biyolojiden çok farklı olduğunu anlamalısın önce, fizik kimya ve biyolojiye hiç benzemez. Fiziği hayal edeceksin düşüneceksin mantık yürüteceksin, çoğu sayısal öğrencisinin fizik yapamamasının sebebi bu bence, fizik formül ezberleyerek çözülemez. Benim fiziğim iyidir, sınıfımda çok vasat fizği olanlar var, sebebi şu ben bir soruyu çözsem bile anlamadığım küçücük kısmı olsa bile hocaya sorarım, bir konuyu mantığıma yatırına kadar irdelemeyi bırakmam, onlar ise ezberler ve benim sorularımı gereksiz görüp oflarlar bu yüzden onlar fizik yapamaz. Kimya ve biyolojinin bir mantığı yok onları ezberle geç irdeleme, ama fiziği irdelemez kabul edersen yapamazsın, kısaca dediğim gibi konuların mantığını kavra ve bol soru çöz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonra sınava gir termometrenin arasındaki cizgileri say.

• İlk15k İ kullanıcısına yanıt
  • Hocam simetri veya çok başlangıç düzeyindeyseniz ilk adım soru bankasını tavsiye ederim internetten konu anlatımı izleyip çözebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanik kısmı için formül o kadar çok var ki ezberlemiceksin işte onları 10 tane varsa 1 ini ezberliceksin o da konunun temeli olan şeyler geri kalanında grafik çizmeyi öğreniceksin her şeyin grafiğini çizebilicek hale gelmelisin dinamik iş güç momentum falan felen bunlar grafik çizmeyi bilirsen çok daha kolayca halledebiliceğin şeyler dediğim matematik için de geçerli çoğu soru çizerek çıkar bazı konularda

• karaağaçlar 2. Adımın olsun daha kolay bir kitaptan çalış

• Hocam bende karaağaç düşünüyorum fizik için genelde birde işlemli sorular varmş ama bende ygs yorum soruları olan bir kaynakta var o yuzden konu anlatm olarak karaağaç soru da çok varmış galiba temelim ne çok kötü ne çok iyi işte ortalamalar 70-85 arası değişiyor sınıfta sınav olduk 60 geldi lakin sınıfın en yüksek notuydu ama bana düşük gibi geliyor. Karaağaç önerir misiniz hocam çünkü önerenler çok
  • grandprime G kullanıcısına yanıt
    önermiyorum cok karışık ve oğrencinin anlıyacağı kısa yontemler yok.
  • Su klasik sorudan biktim usandim

Fizik bal gibi de yapilir kardesim.
    Tek mantigi, UGRASACAKSIN.

Yontemler tartisilir ama ugrasacaksin.

Oneri istersen git mekanik icin cozumlu kitaptan veya cozumlu videodan orneklerle ugras; sozel kismini bilsen(ezberlesen) takir takir çözersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.