Şimdi Ara

Fizik ve Geometri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki ders hakkında sorunlarım var bu iki dersi iyi olanlar neler öneriyor ? (Kitap, çalışma stili vs.) Mat, kimya, bio sorun yok ama bu iki ders Türkiye'de ayırt edici diye biliyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fizik için teknofem, Geo için formülleri öğren gerisi pratik.

• Bende aynı seni gibiyim
    Celal Aydın Geometri ÇKS Geometrik Kavramlar ve Üçgen fasikülü gelince düzelecek inş. geometri ama fiziğe daha çare bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onething

Bu iki ders hakkında sorunlarım var bu iki dersi iyi olanlar neler öneriyor ? (Kitap, çalışma stili vs.) Mat, kimya, bio sorun yok ama bu iki ders Türkiye'de ayırt edici diye biliyorum ?

Videodan çalışmanı öneririm.Gorseller çok önemli bu iki derste.

• Palme fizik kitabı aldım artı olarak teknofem ilede destekliyorum. Bu yoldan memnun kalırsam konu açıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Bende aynı seni gibiyim
    Celal Aydın Geometri ÇKS Geometrik Kavramlar ve Üçgen fasikülü gelince düzelecek inş. geometri ama fiziğe daha çare bulamadım

üçgen fasikülü büyü değil bir şey değil örnek çözmeden olmuyor o fasikülü bende aldım ama zor soruları öğretmek için degilde tekrar icin gibi bastan ogrenmek istiyorsan karekok mps 1-2 onerırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

üçgen fasikülü büyü değil bir şey değil örnek çözmeden olmuyor o fasikülü bende aldım ama zor soruları öğretmek için degilde tekrar icin gibi bastan ogrenmek istiyorsan karekok mps 1-2 onerırım

Siparişi başka bir nedenden dolayı iptal etmiştim , kafam karıştı 500 sayfa üçgenler değermi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    GEOMETRİ VE FİZİK YARDIMM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Siparişi başka bir nedenden dolayı iptal etmiştim , kafam karıştı 500 sayfa üçgenler değermi

500 sayfa üçgenler diyemi düşüneceksin 500 sayfa 10.sınıf geometrimi diyemi. üçgenler 10 sınıf geometrinin ilk konusundan son konusuna kadar vardır

milyon tane konu var açıdan başlar üçgen olma kuralından tut dik üçgen ikizkenar eşkenar açıortay kenarortay teoremler cos sin sonra gir ordan benzerlige çık seva meneloustan ordan devam et Alan formüllerine sonra karma testler
    normal yani
    ama ben zorlandım dik üçgende takıldım iyi hatrlattın cozemedıklerımı sorarım burdan olmadı

• geometri için konu anlatımı dinle, kolay sorulardan zor sorulara doğru çözmeye başla sadece çöz gerisi geliyor.
    insan görme yetisi kazanıyor gitgide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ln21 -- 9 Ekim 2013; 19:55:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.