Bildirim
Fizik ve Geometri...
Only & Sons ONSCERES LIFE ZIP THR. HOODIE SWEAT NOOS ceket Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08K7B78Q4
12 sa. önce paylaşıldı
PORÇÖZ Lavabo Açıcı Granül 24 x 100 Gr : Amazon.com.tr: Bebek
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHY96FPV?ref=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_QM6YQ3RNTJ9Z0F6RZ8N6&ref_=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_QM6YQ3RNTJ9Z0F6RZ8N6&social_share=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_QM6YQ3RNTJ9Z0F6RZ8N6&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Fizik için teknofem, Geo için formülleri öğren gerisi pratik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende aynı seni gibiyim
Celal Aydın Geometri ÇKS Geometrik Kavramlar ve Üçgen fasikülü gelince düzelecek inş. geometri ama fiziğe daha çare bulamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: Onething
Bu iki ders hakkında sorunlarım var bu iki dersi iyi olanlar neler öneriyor ? (Kitap, çalışma stili vs.) Mat, kimya, bio sorun yok ama bu iki ders Türkiye'de ayırt edici diye biliyorum ?
Videodan çalışmanı öneririm.Gorseller çok önemli bu iki derste.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Palme fizik kitabı aldım artı olarak teknofem ilede destekliyorum. Bu yoldan memnun kalırsam konu açıcam. -
quote:
Orijinalden alıntı: MarcusAntonius
Bende aynı seni gibiyim
Celal Aydın Geometri ÇKS Geometrik Kavramlar ve Üçgen fasikülü gelince düzelecek inş. geometri ama fiziğe daha çare bulamadım
üçgen fasikülü büyü değil bir şey değil örnek çözmeden olmuyor o fasikülü bende aldım ama zor soruları öğretmek için degilde tekrar icin gibi bastan ogrenmek istiyorsan karekok mps 1-2 onerırım -
quote:
Orijinalden alıntı: Opricnik
üçgen fasikülü büyü değil bir şey değil örnek çözmeden olmuyor o fasikülü bende aldım ama zor soruları öğretmek için degilde tekrar icin gibi bastan ogrenmek istiyorsan karekok mps 1-2 onerırım
Siparişi başka bir nedenden dolayı iptal etmiştim , kafam karıştı 500 sayfa üçgenler değermi -
quote:
Orijinalden alıntı: MarcusAntonius
quote:
Orijinalden alıntı: Opricnik
üçgen fasikülü büyü değil bir şey değil örnek çözmeden olmuyor o fasikülü bende aldım ama zor soruları öğretmek için degilde tekrar icin gibi bastan ogrenmek istiyorsan karekok mps 1-2 onerırım
Siparişi başka bir nedenden dolayı iptal etmiştim , kafam karıştı 500 sayfa üçgenler değermi
500 sayfa üçgenler diyemi düşüneceksin 500 sayfa 10.sınıf geometrimi diyemi. üçgenler 10 sınıf geometrinin ilk konusundan son konusuna kadar vardır
milyon tane konu var açıdan başlar üçgen olma kuralından tut dik üçgen ikizkenar eşkenar açıortay kenarortay teoremler cos sin sonra gir ordan benzerlige çık seva meneloustan ordan devam et Alan formüllerine sonra karma testler
normal yani
ama ben zorlandım dik üçgende takıldım iyi hatrlattın cozemedıklerımı sorarım burdan olmadı
-
geometri için konu anlatımı dinle, kolay sorulardan zor sorulara doğru çözmeye başla sadece çöz gerisi geliyor.
insan görme yetisi kazanıyor gitgide.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ln21 -- 9 Ekim 2013; 19:55:05 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X