< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fiziksel Vodafone Pay Kart (ANA KONU) (7. sayfa)
-
-
T ye bakiyeyi çekmeye çalışıyorum internet bankaciligina açık olmasına rağmen kapalı uyarısı veriyor.Cozum denir daha önce olmuyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 hazirandan beri izin vermiyor. Fiziki kartınız varsa ve hiç para çekmediyseniz herhangi bir bankamatikten ücretsiz paranızı çekebilirsiniz. Yıllık para çekme işlem limiti 500 tl.
-
Müşteri hizmetleri ile görüştüm konuyu anlattım kontrol edip geri dönüş sağlayacak mis.Fiziki kartım yok nerden alacağım ve hangi banka ATM sinden cekebilirim?
Bayilerde oluyordu sanırım, avmleri bi dolaşın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet müşteri temsilcisi tekrar aradı ve hiçbir şey yapmamış sadece uygulamadan internet alisveririne kapatıp tekrar giriş yapın dedi ve sonuç yine aynı, herkes şikayetçi bu konuda diyorum hayır şikayet almadık sorun yok diyor.Kart alacaz mecburen , teşekkürler
Bazı çakallar yüzünden kendilerince önlem alıyorlar
vodafone iletişim merkezlerinde 5₺ ye veriyorlar. Vodafone pay hesabınıza ekleyin. Herhangibir atm den ücretsiz 500₺ ye kadar paranızı çekin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
son kullanım mayıs 2021 fiziki kartlar kapatıldı bu kartlara ücret de aldılar mh.aldığınız bayi ile görüşün diyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: clovesson kullanım mayıs 2021 fiziki kartlar kapatıldı bu kartlara ücret de aldılar mh.aldığınız bayi ile görüşün diyor
Bayi ne alaka yahu?
Komedi bu Müşteri Hizmetleri.
-
Sonunda bir bayiden fiziki kartı temin ettim,uygulamaya da ekledim,atm den paramıda çektim fakat kartın şifresini değiştiremiyorum,uygulamadan yeni şifre talep et var kendi istediğim bir şifreyi nasıl oluşturabilirim?Ayrıca uygulamadaki 850 li numara cevap vermiyor.
-
bazen cevap veriyor o numara dün ulaştım oradan şifre değiştirme var.
robot serviş müşteri hizmetleri yok ,
bu vodafonepay işe yaramaz , hb de sipariş veremedim dün, para gitti göründü fakat sipariş oluşmadı. para ancak bugün geri yattı. gitti güzelim 300/100 indirim!
-
Eyvallah hocam teşekkür ederim,çok amatörler o zaman,yıllık para çekme limiti de 500 TL imiş,500 TL nedir ya:)
Değiştirebilirseniz bana da haber verirseniz sevinirim hocam. 850'li numara üzerinden şifreyi kendi belirlediğiniz bir şifre ile değiştirebiliyorsunuz ancak en son adımda işleminiz başarısız olmuştur diyor ve değişmiyor şifre. (Geçen ay denediğimde böyleydi, belki düzeltmiş olabilirler.)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son kullanım tarihi ve fiyatı nedir?
Hocam nerde buldunuz?
Kartı nerelerden alabiliriz temassız varmı?
01/24 ,fiyat 5 tl
-
Konya da Zafer Meydanın da bir bayiden
-
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X