< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fiziksel Vodafone Pay Kart (ANA KONU) (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bitti mi tamamen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk çıktığı zaman almıştım (bir kaç ay oluyor) 5/21 idi skt hiç kullanmadan bir müddet bekledim doğru düzgün kampanya olmayınca kırıp attım foruma bakıyorum da gailba iyi yapmışım -
Twitter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 25 Aralık 2020; 16:44:14 > -
Ankarada sadece kızılayda var -
Vodafonmarket pay kart ile 150/30 iade, ilk alışveriş 100/20 ile birleşmemesi için neden yok.
Şartlar;
• Kampanya süresi içerisinde fiziksel veya sanal Vodafone Pay Kart ile Vodafone Süpermarket’te tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapılması gerekir.
• Kampanya Vodafone Yanımda içerisinde yer alan Süpermarket üzerinden İstanbul, Ankara, Kocaeli illerinden ve Muğla Bodrum ilçesinden verilen siparişlerde geçerlidir.
• Vodafone Yanımda’ya üye olan tüm aboneler Vodafone Süpermarket’i kullanabilir.
• Hediye 30 TL, kullanıcıların Vodafone Pay hesaplarına 5-10 Ocak 2021 tarihleri arasında yüklenecektir.
• Kazanılan hediye, tüm e-ticaret alışverişlerinde ve fiziksel kart ile mağaza içi harcamalarda kullanılabilir.
• Her kullanıcı, kampanya süresince 1 kez ödül kazanabilir.
• Kampanya dönemi içerisinde verilen siparişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali, geri gönderim, vb.) olması durumunda kampanyadan faydalanılamayacaktır.
• Vodafone Pay Kart kampanyası diğer kupon kodu, sepet indirimi ve iş birliği kampanyalarıyla birleştirilemez, bölünemez ya da paraya çevrilemez.
• Kampanyadan yararlanabilecek kullanıcı sayısına ilişkin bir sınır bulunmamaktadır.
• Vodafone Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. kampanyayı durdurma ve/veya değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.
-
Nerelerde geçerli olur acaba -
Kendi market uygulaması için yapılmış kampanya, market uygulaması verimsiz başladı muhtemelen canlandırmak istiyorlar. -
İlk alışverişe 100/20 kampanyasını bulamadım hocam.Şu an aktif mi, devam ediyor mu bu kampanya.Biraz açarmısınız rica etsem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tamam şimdi anlaşıldı..Bende internetten yapılan tüm alışverislerde gecerli sanmıştım..Neymiş bu yanımda supermarket aşkı canım.Bizim yöreye hizmet vermiyor maalesef,,
Genel kampanyalarda buluşmak dileğiyle
Teşekkürler
Takipte kalalım.
Bu sorunu yaşayan bir çok kişi duydum. Altyapı denizbank pek sağlam değil. Uma sorununuz çözülür.
-
vodafon ve denizbankın ipiyle kuyuya inilmez
kesin bir ketenpere vardır bunlarda
-
-
Aynı sorun bende de var
Vodafone Pay'e para yüklerken uygulama hata verdi. Para kartımdan çekildi ama Vodafone Pay'e yüklenmedi. Benzer sorunu yaşayan arkadaşlar olmuş sanırsam, bu durumda ne yapmak gerekir?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X