Şimdi Ara

Fiziksel Vodafone Pay Kart (ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
22
Favori
21.539
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu sorun bende de oluyordu geçen hafta

Arayıp sorunu bildirmiştim.

Dün uygulamaya yeni versiyon çıkmış. Onu yükleyip deneyince düzeldi

Uygulamayı güncelleyip deneyin isterseniz güncel değilse

• papara, paycell, enpara, tosla, ininal, bankamatik kartları ıvız zıvır....

ulan piyasada adam gibi NFC özelliği yaygın olsa da 2020 yılında şu kart taşıma olayından kurtulsak.

Ben 2 yıl önce Rusya'ya gittiğimde Moskova metrosu gişelerinde tüm gençler telefonlarındaki NFC ile ödeme yapıp geçiyordu. Biz kart alıp geçmek zorunda kalmıştık. Metro veya havalimanındaki otomatlarda hep NFC yaygındı. Bizde de kredi kartlarında bile yeni yeni temassız kullanılıyor o da pandemiden dolayı. Pandemi öncesi temassız ödeme özelliğini kullanan işletme sayısı bir elin parmaklarını geçmezdi.

Güya vodafone, turkcell, tt de teknoloji öncüsü firmalar.....

• Bu fiziksel kartı alabilen var mı? İkisi AVM içindeki olmak üzere toplam 5 tane Vodafone bayisine sordum, hiçbirinin böyle bir kartın varlığından haberi yok. Hatta birisi bana evet var dedi, alayım o zaman dedim, hangi tarifeyi istiyorsunuz diye sordu. Faturasız hat sanıyor Vodafone Pay kartı :)

Sonuç olarak nereden alacağız bu kartı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu karta para yükleme limiti ne kadar aylık ve yükseltme şansımız var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yükleme limiti aylık 750 TL mi?Yükseltebilir miyiz?

• kontörümüzü karta atıp kullanabiliyor muyuz faturasız hatta

• Ben bu kartı 2 gün önce telefona yükledim üye oldum banka kartımdan para gönderdim ama para buhar oldu. Uygulamaya girdiğimde bakiye sıfır gözüküyor. Vodafone saolsun hiç ilgilenmiyor.

• Uygulama üzerinden fiziki kartın şifresi nereden değişiyor?

• Lansman bittikten sonra kullanım ücreti ne kadar olucak bi bilgi var mı ben mi göremedim ?

• Yine çıkıp 2 yıl sonra iptal olacak bir mobil ödeme servisi. Apple pay ve android pay Türkiyede açılana kadar böyle saçma sapan şeyler görmeye devam edeceğiz gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 18 Kasım 2020; 0:3:21 >
  • Bu karta para yüklerken hemen yüklüyor sorun yok ama paramı geri çekmeye çalışınca vermiyor her seferinde hata var diyor,bunun çözümü var mı?

• Fiziki kartı alabilmenin pek imkanı yok gibi.
    2 AVM de uğrayıp sordum. Birisi daha hiç gelmedi bize dedi.
    Diğeri ise VP dediğimde ilk defa duyduğu için şaşırıp kaldı.

Velhasıl fiziki kartı alabilen varsa (Ankara) lütfen bildirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vincent5555 V kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız, vodafone destek (Twitter) şubeyi bildirin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aliexpress üzerinden dolar alışverişi yapılıyor mu acaba deneyen bilen ?

• Maestro26 kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar..

Ankara'da bu kartı (Vodafone Pay fiziki kart) bulan eden birileri hiç yazdı mı?

Teşekkürler.

• kartı duyduğumdan beri 15 kere sordum bugün sonunda bir tane alabildim. Adam para istedi dedim ücretsiz yazıyor. Vodafonlumusun deyince ona bağlayıp ücretsiz 1 tane zar zor aldım. Ancak aldığıma değmeyecek kadar sahtekar bunlar. Son kullanım tarihi 05/21... 5 aylığına masrafa girmiş şerrolar... Zaten 31 aralıktan sonra ücretli deniyor boşuna uğraşmayın derim. O ne abi, bizde yok abi, bize geldi ama aktif değil, paypal mı vs vs bir dolu salak muhabettlerle karşılaşıyorsunuz.

• Ben Ankara Mesrutiyet bayiden aldim. Yardimci bir bayi. 1den fazla adet de alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorky -- 21 Aralık 2020; 21:48:28 >
  • Sakın almayın parayla rezil oluyorsunuz. Ben aldım zaten son kullanma tarihi yakın kartın 05 21
    Para yüklüyorsun sonra kullanamıyorsun parayı kurtarana kadar akla karayı seçiyorsun. Markette hata veriyor parayı kartla çekeyim diyosun hata veriyor, hiç bulaşmayın derim kırıp attım parayı sıfırlamayı başarınca.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.