Şimdi Ara

Fiziksel Vodafone Pay Kart (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
22
Favori
21.539
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 bayiye sormuşumdur Vodafone Pay Kart var mı diye. Aldığım cevap hep şu oldu; "Vodofon Ne Kart?!!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matandberenice -- 6 Ekim 2020; 11:49:22 >
  • matandberenice kullanıcısına yanıt

Biz bunu yukarıda söyledik. Maalesef bir Türkiye gerçeği.

• Trendyol kampanyası için ilk alışverişi yaptım 100/40 kodu yok ortalıkta. Direkt harcama yapınca mı düşecek anlamadım?

• Ankarada hangi bayilerde bulabildiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen günü saydım, tam 12 adet debit kart olmuş evde. yarısının şifresini bile hatırlamıyorum.

• kimsenin kimseden haberinin olmadiği bir kart. Bayiye gittim 5tl istedi. Wpden ankara bolge mudurune sordu. Son talimatla ucretsiz kart kampanyasi bitti, tekrar parali dedi. sitesinde hala 31.12.2020'ye kadar ucretsiz yazıyor ama kabul etmediler. Para yuklemenin parali oldugu karta 5tl vermem. Almadan ciktim. bu arada kampanya bittiyse sitedeki bilgiler neden degismedi. tipik vodafone zihniyeti :)

quote:

Kampanya 31.12.2020 tarihine kadar geçerlidir.
    Kampanya dahilinde; kullanıcı, Vodafone mağazalarından alacağı fiziksel Vodafone Pay Kart'ı satış bedeli (tavsiye edilen satış ücreti 5 TL) olmaksızın, ücretsiz temin edebilecek
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 9 Ekim 2020; 10:17:45 >

• Lansmana özel Sanal veya Fiziksel Vodafone Pay Kart’ınızla yapacağınız bakiye yüklemeleri ve para transferleri için işlem ücreti ödemeyin. Üstelik kampanya süresince aylık kullanım bedeli de yok!

• by_bozkurt kullanıcısına yanıt

paycell deneyin isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

geçen günü saydım, tam 12 adet debit kart olmuş evde. yarısının şifresini bile hatırlamıyorum.

hepsini aynı şifre yapaydin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün 750 tl alışveriş yapayım dedim kaç kere denedim olmadı sanırım sıkıntılı bir oluşum

• Vodafone lu degilseniz vodafone kart verilmiyor dedi bir bayi bugun.sanal kart neden veriliyor ozaman dedim kaldi.ama iddiasindan vazgecmedi.baska operotorde olup fiziki kart alan varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrnobodyy

Vodafone lu degilseniz vodafone kart verilmiyor dedi bir bayi bugun.sanal kart neden veriliyor ozaman dedim kaldi.ama iddiasindan vazgecmedi.baska operotorde olup fiziki kart alan varmi?

muhtemelen kafasından sallamıştır

• Trendyol kampaysı 15-30 aralık'ta kullanabilirsinzi diyor :( anında hesap açıp kullanabilsek tam sıcak fırsat olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrnobodyy

Vodafone lu degilseniz vodafone kart verilmiyor dedi bir bayi bugun.sanal kart neden veriliyor ozaman dedim kaldi.ama iddiasindan vazgecmedi.baska operotorde olup fiziki kart alan varmi?
    sallamiş

• Problem kendiliğinden düzeldi..Fiziksel Vodafone Pay Kart (ANA KONU) 

Yardımcı olmaya çalışan @baba1993 @nullpointer arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 12 Kasım 2020; 16:35:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: economist52

Problem kendiliğinden düzeldi.. 

Yardımcı olmaya çalışan @baba1993 @nullpointer arkadaşlara teşekkür ederim.

Hocam büyük ihtimalle banka kartları ile para yükleniyor daha önce kredi kartı ile para yüklediniz mi

• 50 tl koydum internet falan vermedi. Bir de banka hesabima atamiyorim parayi sanirim?

• baba1993 kullanıcısına yanıt
    Hayir ben Azerbaycandayim buranin banka kartiyla bile yukledim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.