Şimdi Ara

FİZİKTE Kİ HATALI SORU ## BAŞVURU YAPIYORUZ ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10. Soru diye geldiydim bu soruda bi hata yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. de fazladan yukardaki 3 madde belirtti diye soru yanlış mı oluyo yani. İlk 2 side yukardaki için 3. de yukardaki için 3. de sadece ekstradan belirtmiş bide belirtmesede doğruydu fazlalık bence sadece
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    fazladan belirtmesi demek ölçüt aslında
    1 de belirtmeyip 3te belirtiyorsa demek ki 1 genelleme 3 özel
  • quote:

Orijinalden alıntı: capayk

fazladan belirtmesi demek ölçüt aslında
    quote:

Orijinalden alynty: capayk

fazladan belirtmesi demek ölçüt aslynda

dostum sen bu sorunun cevabyny ne yaptyn merak ettim ?yklarda 2-3 te yok hani hangisini i?aretledin ?
  • boş yapma sadece tabloya bak diyor
  • bu soruda sürat hız olayını farkedip bundan dolayı yanlış yapan bi tek benmiyim.
  • Ya aynen 9. Sınıf fizik kitabında üstüne ısrarla basmış sürat ve hız farklıdır diye ısı sıcaklıkta yanılttılar 2013'te 2015'te de kesin bundan yanıltcaklar dedim olmadı

• KARDEŞİM İLK BAŞTA TMCİYİM YANİ BUNUNLA İLGİLİ BİR FİKRİM YOK AMA ŞÖYLE KISACA ÖZETLEYEYİM

TÜRKÇE PARAGRAFTA NE DİYORSA O DUR İNSAN ÖLDÜRMEK İYİ BİRŞEYDİR DİYORSA SORUDA YUKARADAKİ PARAGRAFA GÖRE DİYORSA O SORU İÇİN İNSAN ÖLDÜRMEK İYİ BİRŞEYDİR

BU SORUDA DA YUKARADAKİ TABLOYA DEDİĞİ İÇİN HEPSİ DOĞRU EĞER TABLODA KERESTE METALE GÖRE DAHA ÇOK ISI GEÇİRİR DESE O SORU İÇİN O DOĞRUDUR ZATEN SORUDA SANA BİLGİNİ DEĞİL TABLO YORUMLAMANI GÖRMEK İSTEMİŞ
  • Tablo yorumlamamı görmek istese bile sürat ve hız kavramları aynı şeyler değil tabloya sürat yazıyorsa seçeneklerde de sürat demeliydi bence.Soru oldukça basit düşünenler için hazırlanmış yapcak bi şey yok ayrıntıya indik yanlış yaptık

• aynen bende akıllıklık yapacaktım güya.
  • %100 katılıyorum orada sürat verip hız soramaz ikisi farklı şeyler en kısa zamanda fizik hocamı göreyim konuşacağım okuldaki fizikçi de saçmalık dedi soru için

• Soruda birşey yok ne kadar uğraşırsan uğraş birşey değiştiremezsin konuyu açan arkadaşım.Güzel saçmalamışsın.Hem bu soruya böyle saçma diyene kadar ne kadar çelişkili sorular var farkındamısın ? Git onlarla uğraş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.