Şimdi Ara

fizyoterapi 3.sinif okuyorum.beli boynu.eli.kolu agriyanlar sorulari.alayim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babam bilgisayarda çok uğraştığımdan kambur olacağımı söylüyor default modda akbaba gibi hissediyorum kendimi nedendir

7. sınıfta çocuğun biriyle güreşirken dötümü duvara vurdu çocuk boyun kilidine alıp.çat diye bir ses gelmişti boynumdan felç kaldım sandım o ara yanlış kaynamış olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickki minaj

Suan stajdayim cogu seyi.biliyorum malum dh liler olarak cok.oturdugumuz icin bel.boyun agrilari oluyor veya.buna brnzer.sorulari olanlar sorabilir inanmayanlar icin yarin staj yaptigim yerden.nickimle.beraber ss atarim

Kurek kemiklerimin oralarda yanma gibi degisik bi agri oluyor ic hastaliklara gittim bisey cikmadi 2-3 senedir sinav cekerim neden olabilir bide canta taktigimin zaman hep sol omzum agrir sag degil hep sol neden ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Varya kral meslek hee kolay gelsin

Eyvallah wisdom gel.sende meslektas olalim

Biz de aşk doktoruyuz yani boş değiliz;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sirtimin sol üst tarafinda bazen sanki böcek geziyomus gibi oluyor sanki icinde bisey varmis gibi bazende sirt kenigim kasiniyor bunun sebebi nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

babam bilgisayarda çok uğraştığımdan kambur olacağımı söylüyor default modda akbaba gibi hissediyorum kendimi nedendir

7. sınıfta çocuğun biriyle güreşirken dötümü duvara vurdu çocuk boyun kilidine alıp.çat diye bir ses gelmişti boynumdan felç kaldım sandım o ara yanlış kaynamış olabilir mi

Boynundan felc kalsaydin.elin ayagin dahil hicbir uzvunun kontrol edemezdin onun.icin bilgisayar basinda kendini pozisyonlaman yeterli

• Bi 5 cm boy uzatmak icin tavsiyen var mi ? Yaş 19

• Hep dik dur diyorlar dik durunca sırtım agriyor. Ne yapcaz .

• Yaklaşık 2 yıldır sol omzum sol sırt tarafim ve kolum ağrıyor üstüne yatamıyorun hemen yoruluyor falan.Ayrıca bazen bilinçsizce sol omzum asagida yürüyorum komik gozukuyor nedeni ne olabilir ?

• Her sabah kalktığımda belim ağrıyor ne yapmam lazım ağrımaması için

• Hocam şu ikisini karıştırıyorum. Kas problemlerinde ne zaman soğuk ne zaman sıcak uygulanıyordu? Önce olan hangisiydi?

• nickki minaj N kullanıcısına yanıt
    diz kapaklarımdan kıtır kıtır sesler geliyor kıkırdak zedelenmesi olduğunu düşünüyorum bunun tedavisi nasıl oluyor ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Martaval'

2 aydır el bileğim ağrıyor. özellikle rotasyon hareketlerinde çok hissettiriyor nedir bu

Rotasyondan kastin bilek rotasyonu mu yoksa on kol ust kolun beraber katildigi omuz rotasyonundan.mi bahsediyosun

bilek rotasyonu
    benim de çıtlama var dizlerde, yıllarca bisiklete bindim o yüzden mi? ağrı yok
  • Boyun ve bel çıtlatmak zararlı mı ?
    sen mesleğini çok yanlış anlamışssın hastayı görmeden egzersiz vermeyi nerde gördün merak ediyorum.
    senin yaklaşımınla sana ihtiyaç yok uzaktan halledilir fizik tedavi.
    dokunarak yapılan bir mesleğin uzaktan temsilcisi kolay gelsin.
  • Bende fizyoterapi düşünüyorum okumak için tavsiye eder misin? Dersler nasıl o anatomi belası zor mu?
  • Normalde evin içinde panduf giyiyorum ama yazın sıcak geldiği için sandalet tarzı tabanlı bi terlik aldım. Psikolojik mi bilmem ama sanki ayaklarımı ağrıttı gibi. Bu tarz tabanlı terlikler ayak sağlığına zararlı mıdır? Ayakların ağrısı nasıl geçer?

• Benim belik her 5 dakikada 1 sağa sola dönünce ani hareket bile yapmasam 7-8 defa çıtırtıyor katır kutur sesler geliyor boynumdan da yürürken tık tık tık diye arka taraftan kemik sesi geliyor dizlerimde gıcırdıyor sebepleri neler ? Spor yok , 40 yılda 1 evden dışarı çıkarım ama tam çıkarım çıkınca 10 km yürürüm.
    Birde ellerimde tutukluk var bazen oynamıyor ve sol elimin damar yeri şiş. Hep öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmea -- 8 Ağustos 2014; 1:09:10 >
  • Kol kemiklerim neden sızlıyor olabilir hareketsizlik olabilir mi?Eklem değil ama kemiüin ortası

• quote:

Orijinalden alıntı: Chicago PD

Benim sirtimin sol üst tarafinda bazen sanki böcek geziyomus gibi oluyor sanki icinde bisey varmis gibi bazende sirt kenigim kasiniyor bunun sebebi nedir

Cevap??
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.