Şimdi Ara

fizyoterapi 3.sinif okuyorum.beli boynu.eli.kolu agriyanlar sorulari.alayim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan stajdayim cogu seyi.biliyorum malum dh liler olarak cok.oturdugumuz icin bel.boyun agrilari oluyor veya.buna brnzer.sorulari olanlar sorabilir inanmayanlar icin yarin staj yaptigim yerden.nickimle.beraber ss atarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayaklarıma masaj yapar mısın?
  • Geçen sene boynum ağrımaya başladı. Doktora gittim, kuru iğne yaptı, sonraki haftalarda geçmeyince mr çektirdi. Boyun düzleşmesi var dedi. 1 senedir boynumu sağ sol yaptığımda falan ağrıyo. Var mıdır tavsiyen hocam?
    Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamkat -- 7 Ağustos 2014; 20:30:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eversince

Ayaklarıma masaj yapar mısın?
    dün 12x3 şınav çektim şimdi sağ omzum en ufak ters harekette acıyor şimdi bi 12x3 şınav daha çekeyim mi yoksa bugün es mi geçeyim sıkıntı olur mu çeksem
  • Ayak ağrısana bakıyormusun hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kamkat

Geçen sene boynum ağrımaya başladı. Doktora gittim, kuru iğne yaptı, sonraki haftalarda geçmeyince mr çektirdi. Boyun düzleşmesi var dedi. 1 senedir boynumu sağ sol yaptığımda falan ağrıyo. Var mıdır tavsiyen hocam?
    2 aydır el bileğim ağrıyor. özellikle rotasyon hareketlerinde çok hissettiriyor nedir bu
  • Varya kral meslek hee kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bende çok pc de oturunca kuyruk sokumu kemiğimde baya bi ağrı hissediyorum. Birde mesela herkes bana dik dursana sen niye böyle eğri duruyon diyo ama ben kendime baktığımda sorunsuz duruyom. Bunun sebebi nedir boy 186 .

• quote:

Orijinalden alıntı: nickki minaj

Suan stajdayim cogu seyi.biliyorum malum dh liler olarak cok.oturdugumuz icin bel.boyun agrilari oluyor veya.buna brnzer.sorulari olanlar sorabilir inanmayanlar icin yarin staj yaptigim yerden.nickimle.beraber ss atarim

annemin boynunda fıtık var dendi 15 gün fizik tedavi gördü ama ağrıları geçmedi.Doktor 2 tane hap vermış haplar bitince de iğne vuracakmış.Boyun fıtığının ameliyatsız kaybolması mümkün mü?.Ayrıca elinde karıncalanma oluyor doktor fıtıktan demiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat Tarçın

Geçen sene boynum ağrımaya başladı. Doktora gittim, kuru iğne yaptı, sonraki haftalarda geçmeyince mr çektirdi. Boyun düzleşmesi var dedi. 1 senedir boynumu sağ sol yaptığımda falan ağrıyo. Var mıdır tavsiyen hocam?

Boyun duzlesmesi.icin boyun egzersizleri var basi daire seklinde cevir mesela basini yana dogru eg ve diger elinle hafif agri duyana.kadar zorla ve 5 saniye.kadar bekle sonra kafani one geriye dogru hareket ettir uyurkende biraz yuksek yastik kullan boylece boynunun olmasi gereken.egriligini saglasin

• dizim kırınca çıtlıyor ölecek miyim doktor bey?

• quote:

Orijinalden alıntı: Obeyy

dün 12x3 şınav çektim şimdi sağ omzum en ufak ters harekette acıyor şimdi bi 12x3 şınav daha çekeyim mi yoksa bugün es mi geçeyim sıkıntı olur mu çeksem

Burdan.tam.teshis.koyamam ama kasinda kucuk.mikroyirtiklar olmus olabilir sinavi.bikav gun tavsiye etmem onun yerine omzunu yukari yanlara dogru hareket ettirmen ayrica agri sınırında germe yapsan iyi olur

• Fizyoterapi nedir ya giderim bizim çıkıkçıya 2dk da halleder

• quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

dizim kırınca çıtlıyor ölecek miyim doktor bey?

Halk dilinde kireclenme denilen osteoartrit belirtisi agri var mi merdiven.inerken bosalma gibi.bir durum genelde yaslilarda gorulur ama genclerde kikirdak yapisinda.az da olsa gorulebilir misal ben ayni durumdan sikayetciyim bacak kaslarini guclendirmeye.bak yüz mumkun.oldukca bisiklete binme

• Ne ayak yalarsın he

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

quote:

Suan stajdayim cogu seyi.biliyorum malum dh liler olarak cok.oturdugumuz icin bel.boyun agrilari oluyor veya.buna brnzer.sorulari olanlar sorabilir inanmayanlar icin yarin staj yaptigim yerden.nickimle.beraber ss atarim

annemin boynunda fıtık var dendi 15 gün fizik tedavi gördü ama ağrıları geçmedi.Doktor 2 tane hap vermış haplar bitince de iğne vuracakmış.Boyun fıtığının ameliyatsız kaybolması mümkün mü?.Ayrıca elinde karıncalanma oluyor doktor fıtıktan demiş.

Karincalanma fitiktan dogru demis doktor her fitik ameliyatlik degildir zaten onu doktor mr a gore karar verir

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Varya kral meslek hee kolay gelsin

Eyvallah wisdom gel.sende meslektas olalim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat Tarçın

Boyun duzlesmesi.icin boyun egzersizleri var basi daire seklinde cevir mesela basini yana dogru eg ve diger elinle hafif agri duyana.kadar zorla ve 5 saniye.kadar bekle sonra kafani one geriye dogru hareket ettir uyurkende biraz yuksek yastik kullan boylece boynunun olmasi gereken.egriligini saglasin

Sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Martaval'

2 aydır el bileğim ağrıyor. özellikle rotasyon hareketlerinde çok hissettiriyor nedir bu

Rotasyondan kastin bilek rotasyonu mu yoksa on kol ust kolun beraber katildigi omuz rotasyonundan.mi bahsediyosun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Martaval'

Rotasyondan kastin bilek rotasyonu mu yoksa on kol ust kolun beraber katildigi omuz rotasyonundan.mi bahsediyosun

Alıntıları Göster
    Durduk yere belim ağrıyor ne önerirsin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.