Şimdi Ara

Fizyoterapi mi bilgisayar mühendisliği mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mf3 22 700 , Mf4 24 500 sıralamam var.Birbirinden farklı alanlar olsa da bu ikisi arasında kaldım. Bilgisayar mühendisliği ilgimi çekiyordu fakat fizyoterapiye daha garanti gözüyle bakıyorlar.Mesleğin içine girince fizyoteraiyi de sevebileceğimi düşünüyorum.Fakat yine de kararsız kaldım.Bütün şartları göz önünde bulundurarak siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?

• up
  • qnurrr Q kullanıcısına yanıt
    Hangisini sevdiğinden emin değilsen fizyoterapi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de sıralamalarda değişme olmazsa istanbulda özel tam burslular tutuyor.İstanbul dışı devlet üniversitesi mi yoksa özel tam burslu mu önerirsiniz
  • evet fizyoterapi şuan çok popüler ama 5-6 yıl sonra nerede olacağı hiç belli değil, garanti bi meslek değil sen bilirsin yine de
  • FTR için İstanbul'un pek önemi yok bence İzmir ankara felan da olur. FTR için özelde de devlette de çok açık var 5-6 seneden uzun sürer bence

• ben mf3 ten tercih yapacağım sıralamamdan sonra ısparta kırıkkale ve edirne de var tercih edebileceğim devlet ünileri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • qnurrr Q kullanıcısına yanıt
    İsparta FTR okuyan bi abim var baya memnun Antalya'ya felan da yakın :-)

• 4 senemi Isparta'da geçireceğim daha önce hiç gitmediğim bir yer sosyal yaşamı felan nasıldır ki
  • Şu an Fizyoterapi daha iyi gözüküyor.

• fizyoterapi.

• Hangisi ile uğraşmak güzel ve keyif veriyorsa ona seç.
    Sonra pişman olma.
    Sevdiğini yaparsan en iyisni yapmaya çalısırsın.
  • peki ısparta mı yoksa edirne mi daha iyidir hem şehir olarak hem eğitim olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.