Şimdi Ara

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON HAKKINDA HER ŞEY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
9.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Westernal35

Kardeşim herkes için aynı olacak diye bir kaide yok, sadece dezavantajlı bölüm. Hayalinize gidin para sizi bulur. Benim hayalim de değilmiş

Alıntıları Göster
    Hocam siz ilk senenizde mi yazdınız ftr yoksa mezun muydunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboi

Hocam siz ilk senenizde mi yazdınız ftr yoksa mezun muydunuz

Alıntıları Göster
    İlk senemde. Diş istiyordum o zaman 20k idi. Yazamadım. Şu an dönüp baktığımda diş de istemiyorum. İlgimi geç farkettim. İlgim temel bilimler yönünde. Tıp mesela
  • quote:

İlk senemde. Diş istiyordum o zaman 20k idi. Yazamadım. Şu an dönüp baktığımda diş de istemiyorum. İlgimi geç farkettim. İlgim temel bilimler yönünde. Tıp mesela

Alıntıları Göster
    Hocam çok büyük hata yapmışsınız ya. O sene ygs acayip zordu ve saçmaydı. Lys fen netlerinizden de anlaşıldığı gibi az bir lys mat ve ygs çalışmasıyla çok rahat tıpa gidermişsiniz 2016da. Neyse geç olsun güç olmasın diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboi

Hocam çok büyük hata yapmışsınız ya. O sene ygs acayip zordu ve saçmaydı. Lys fen netlerinizden de anlaşıldığı gibi az bir lys mat ve ygs çalışmasıyla çok rahat tıpa gidermişsiniz 2016da. Neyse geç olsun güç olmasın diyelim.

Alıntıları Göster
    Evet fenim çok iyiydi. Mat kassaydım rahatlıkla giderdim. Hayırlısı ya
  • aklı olan ftr yazmasın. yorucu bir iş. tatmin edici maaşlar almazsınız. sınırlı bilgileri ile size işinizi öğretmeye çalışan cahil sürüsü ile uğraşırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

aklı olan ftr yazmasın. yorucu bir iş. tatmin edici maaşlar almazsınız. sınırlı bilgileri ile size işinizi öğretmeye çalışan cahil sürüsü ile uğraşırsınız.
    Güzel özeti hocam, ne olacak geleceği 10 yıl sonra felan düşünemiyorum
  • Ben de yeni mezun fzt yim ,arkadaş yazdıklarında yüzde yüz haklı özelde iş yok bulsanız bile alacağınız para 2k ki bu para artmaz, ki artık staj yeri bile bulurken zorlanıyorsunuz.Yazacak arkadaşlar kesinlikle yazmasın.Kpss puanım 95 olmasına rağmen 2.üni düşünüyorum o kadar arada kalmış bi meslek
  • quote:

Orijinalden alıntı: the answer aı

Ben de yeni mezun fzt yim ,arkadaş yazdıklarında yüzde yüz haklı özelde iş yok bulsanız bile alacağınız para 2k ki bu para artmaz, ki artık staj yeri bile bulurken zorlanıyorsunuz.Yazacak arkadaşlar kesinlikle yazmasın.Kpss puanım 95 olmasına rağmen 2.üni düşünüyorum o kadar arada kalmış bi meslek
    Kesinlikle öyle hocam inan kpss calısasım bile yok ama mecbur yeni biyerde okucağımdan maddi kaynaklı düşünüyorum izin alabildiğim kadar derslere gitcem
  • Westernal35 W kullanıcısına yanıt
    Benim de son yılım FTR'de.KPSS mi çalışsam,üniversite sınavına mı hazırlansam bilemiyorum.Son yıl stajlarla beraber hangisine hazırlanmak daha mantıklı sizce?Bir yeri daha okurken aileme yük olmayı kaldırabilir miyim ondan da emin değilim.
  • Reflexy R kullanıcısına yanıt
    Ben dediğini yapmaya çalıştım bu sene, olmuyor hocam stajlar ve okulda bin tane sunum sınav vardı çalışamadım ek olarak yksye. Yapabilirsen kpss çalış. Mezun senende de yks calısırsın. Bursa İstanbul gibi yerleri yazarsın kpssde okulunla aynı yerde olmalı
  • Özel Sektör de 2K alan Fizyoterapist varsa ben de bir şey bilmiyorum kaynağın ne çok merak ettim, bayağı bir kulaktan dolma bilgiler anladığım kadarıyla. Yanlış yönlendirme derim insanları

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Özel Sektör de 2K alan Fizyoterapist varsa ben de bir şey bilmiyorum kaynağın ne çok merak ettim, bayağı bir kulaktan dolma bilgiler anladığım kadarıyla. Yanlış yönlendirme derim insanları
    Ben bizzat 13 özel hastanede staj yaptım 2-3k arasında maaşlar. 2 alanı bırak 2.100 alıp sigortadan sayıp 300 TL patrona elden verip 1.800 bile alan var. Ben işin içindeyim, ben biliyorum sen değil. Çok biliyorsan tanıdıklarını yollarsın ftrye. Ya da direkt kendin gider görürsün.
    Haklisiniz hocam benim tanigimda 2200 civari aliyor
    Ftr diyetisyenlik odyoloji ve simdide eczacilik bolumleri sıkınti 2-3 yildir malasef siralamasi en cok geriliyen bolumler

• quote:

Orijinalden alıntı: Dişhekimiolurmu

Haklisiniz hocam benim tanigimda 2200 civari aliyor
    Ftr diyetisyenlik odyoloji ve simdide eczacilik bolumleri sıkınti 2-3 yildir malasef siralamasi en cok geriliyen bolumler
    Evet 2k 2.5 arası ve artmayan maaşlar. Tabi iş bulunabilirse. Şu diğer arkadaş ne boş yapıyor işin içinde olmadan sinir oldum. Sanki boş yapıyoruz burda. Girsin de görsün
    Hadi ya demek bu işin içinde misin?
    Ben 10 yıldır bu işin içindeyim. Bilmediğim bir konu hakkında yorum yapacağımı mı sandın? Senin bildiğin kadar benim unuttuğum vardır
    FTR 2010 Yılına kadar çok değerli bir bölümdü Türkiye de. Devlette büyük bir Fizyoterapist açığı olduğu için kolayca atanabiliyorlardı. Dikkat ederseniz FTRM ve Özel Eğitim okullarında bu mesleği icra eden yaşlı meslektaşa rastlayamazsınız. O yüzden ÖS yana yakıla Fizyoterapist arıyordu. Özellikle ülkenin Doğusunda ciddi ücretler veriyorlardı hemde o zamanın parasına göre. Bu bahse konu yıldan sonra itibaren FTR ciddi bir düşüş trendine girdi, Devlette kadro kalmadı her yer Fizyoterapist kaynamaya başladı kısacası piyasa doydu.
    Şimdiki durum yine de fena sayılmaz, geçen sene bir arkadaşım 2016'ya ait 89 puanla atandı. Yukarıda birisi yazmış 95'le atanamadım diye külliyen yalan. 95 alsan ertesi gün bavulunu topla zaten. Profiline de baktığımızda da 3. Kez girmiş ÖSS'ye onu anlıyoruz.
    Şu an Özel Sektör de 2K maaş olayı bana büyük abartı gibi geldi. Hangi şehirdesin bilmiyorum olmaz diyemiyorum yine de. Ama küçük şehirlerde ve nispeten Doğu ve Güneydoğu da ÖS hala güzel ücretler veriyor. Ben Akdeniz'deyim burada da durum anlattığın gibi 2K falan değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Hadi ya demek bu işin içinde misin?
    Ben 10 yıldır bu işin içindeyim. Bilmediğim bir konu hakkında yorum yapacağımı mı sandın? Senin bildiğin kadar benim unuttuğum vardır
    FTR 2010 Yılına kadar çok değerli bir bölümdü Türkiye de. Devlette büyük bir Fizyoterapist açığı olduğu için kolayca atanabiliyorlardı. Dikkat ederseniz FTRM ve Özel Eğitim okullarında bu mesleği icra eden yaşlı meslektaşa rastlayamazsınız. O yüzden ÖS yana yakıla Fizyoterapist arıyordu. Özellikle ülkenin Doğusunda ciddi ücretler veriyorlardı hemde o zamanın parasına göre. Bu bahse konu yıldan sonra itibaren FTR ciddi bir düşüş trendine girdi, Devlette kadro kalmadı her yer Fizyoterapist kaynamaya başladı kısacası piyasa doydu.
    Şimdiki durum yine de fena sayılmaz, geçen sene bir arkadaşım 2016'ya ait 89 puanla atandı. Yukarıda birisi yazmış 95'le atanamadım diye külliyen yalan. 95 alsan ertesi gün bavulunu topla zaten. Profiline de baktığımızda da 3. Kez girmiş ÖSS'ye onu anlıyoruz.
    Şu an Özel Sektör de 2K maaş olayı bana büyük abartı gibi geldi. Hangi şehirdesin bilmiyorum olmaz diyemiyorum yine de. Ama küçük şehirlerde ve nispeten Doğu ve Güneydoğu da ÖS hala güzel ücretler veriyor. Ben Akdeniz'deyim burada da durum anlattığın gibi 2K falan değil.
    Kaç k orada hocam? 5k mı? Ben de fizyoterapistim 21 yaşındayım. Siz meslek ekmeğini yedirdiğinde girmişsiniz kafanız rahattır. Benim gibi yolun başında olanlara gönülden kalın diyebiliyor musunuz bu piyasada?
    Tfd izmirde taban ücret için toplantı yapıyor neden sizce?

95 alıp atanamadım demememiş, 95 alıp atanmayı bekliyor ki doğru 18de girenler hala atanmadılar. 2016da 89 girdi demişsiniz 2018de 90 üstü alan 650 fzt var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Westernal35 -- 1 Temmuz 2019; 2:13:53 >

• zero fear kullanıcısına yanıt
    birader ne boş yaptın dhsahdshsadhsadhsdahsdah yeni mezun oldum ben hem 1 yıldır sağlık bakanlığı alım yapmıyor yaptığı an giderim zaten.Ayrıca doğuda maaşlar yatmıyor arkadaşımın 3 aylık parası içerde,ayrıca 4.sınıf stajımı özelde yaptım en fazla maaş alan 3.5k alıyordu o da 8 yıllık fzt.
  • quote:

Kesinlikle öyle hocam inan kpss calısasım bile yok ama mecbur yeni biyerde okucağımdan maddi kaynaklı düşünüyorum izin alabildiğim kadar derslere gitcem

Alıntıları Göster
    Hocam kpss ye mülakat da geldi zaten 2020 de mülakat var.Devam zorunluluğu olmayan yer bak,ben ea dan girdim bu sene 3-4k bir şey gelecek büyük ihtimal ona göre bir şey yazacağım
  • quote:

birader ne boş yaptın dhsahdshsadhsadhsdahsdah yeni mezun oldum ben hem 1 yıldır sağlık bakanlığı alım yapmıyor yaptığı an giderim zaten.Ayrıca doğuda maaşlar yatmıyor arkadaşımın 3 aylık parası içerde,ayrıca 4.sınıf stajımı özelde yaptım en fazla maaş alan 3.5k alıyordu o da 8 yıllık fzt.
    Hocam bırak vaktini ayırma. 10 yıl önce girmiş arkadaş. Özel sektörde fzt çalıştırıyordur 2.5kya. Yer açmıştır eskiden yediği ekmeklerle. Bizi anlamaz ki boşver
  • quote:

Hocam kpss ye mülakat da geldi zaten 2020 de mülakat var.Devam zorunluluğu olmayan yer bak,ben ea dan girdim bu sene 3-4k bir şey gelecek büyük ihtimal ona göre bir şey yazacağım

Alıntıları Göster
    Aynen artık Uludağ tıp nasıldır bilmiyorum ama devam zorunluluğu yoksa 7kya girmeyi düşünürüm 7k için calısıcam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.