Şimdi Ara

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON HAKKINDA HER ŞEY (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
9.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Westernal35

Hocam bırak vaktini ayırma. 10 yıl önce girmiş arkadaş. Özel sektörde fzt çalıştırıyordur 2.5kya. Yer açmıştır eskiden yediği ekmeklerle. Bizi anlamaz ki boşver

Alıntıları Göster
    Aynen hocam ne geldiyse başımıza eski mezunlardan geldi zaten,adam kaymağını yemiş mesleğin şimdi yok 2k değil diye övüyor özel sektörde fzt nin emeği sömürülüyor ya yok pahasına çalışıyor insanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Westernal35

Aynen artık Uludağ tıp nasıldır bilmiyorum ama devam zorunluluğu yoksa 7kya girmeyi düşünürüm 7k için calısıcam

Alıntıları Göster
    Hocam çoğu tıpta devam zorunluluğu var ayrıca devlet sözleşmeli 3+1 alıyor yani eğitim hakkımız yok malesef,o yüzden sıkıntı çıkıyor,ben ankara hukuk yazıcam o yüzden yoksa diş yazıcaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: the answer aı

Aynen hocam ne geldiyse başımıza eski mezunlardan geldi zaten,adam kaymağını yemiş mesleğin şimdi yok 2k değil diye övüyor özel sektörde fzt nin emeği sömürülüyor ya yok pahasına çalışıyor insanlar

Alıntıları Göster
    Evet hocam ne yazık ki.. Hakkımızda hayırlısı olsun ben iki sınava da çalışıcam bu sene.
  • the answer aı kullanıcısına yanıt
    "Doğuda" maaşlar yatmıyor diye bir olay yok, ülkenin ekonomik durumuyla alakalı olmasın o?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the answer aı

Hocam çoğu tıpta devam zorunluluğu var ayrıca devlet sözleşmeli 3+1 alıyor yani eğitim hakkımız yok malesef,o yüzden sıkıntı çıkıyor,ben ankara hukuk yazıcam o yüzden yoksa diş yazıcaktım

Alıntıları Göster
    Kadrolu almayı bıraktılar mı hocam, ben pek anlamıyorum kpss den biraz açar mısınız?
    4 yıl calısıp sonra ayrılıyor muyuz yani devletten
  • Cbü ftrden mezun olsaydın böyle olmazdı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: bahtsizmezun

Cbü ftrden mezun olsaydın böyle olmazdı hocam
    Hocam o sene 5k ile kapattı 😂😂
  • bahtsizmezun kullanıcısına yanıt
    Cbü ftr, TR nin en iyi bölümüdür.Konu bahse kapalıdır
    Aynen hocam 😂 demek bu sene büyük bi karar vermem gerekecek ya eğitim ya da bu meslekte kalmak.. Çünkü tek istediğim tıp ve bogazici kimya müh. İkisi de devam ister büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Westernal35 -- 1 Temmuz 2019; 3:30:57 >
  • Westernal35 W kullanıcısına yanıt
    hocam kesin değil ikisini de götürebilirsiniz hastaneye bağlı yani atıyorum sizi yoğunbakıma verirler orda çalışırsınız aynı zamanda okula gidersiniz ama zor oluyor bunlar.Boğaziçini bilmiyorum ama tıp lab derslerinde istiyor.Ayrıca kpss ye 2020 de mülakat geldi işiniz zor yani:( Mezun sayısıda artıyor.
    Anladım hocam, pm attım ona da bakabilir misiniz her şey için çok teşekkür ediyorum
  • maaş ve iş konusunda gayet haklı başlık sahibi arkadaş. benim yakınım da mezun olduktan sonra 1.5 yıl işsizdi. Özelde buldu daha sonrasına 3k maaşı var. ama bi garantisi yok. 2k maaşla çalışacak yeni mezun birsürü kişi var sonuçta. o da 25 binle girmişti. bu kadar dramatik düşüş gerçekten psikolojik açıdan çok yorucu. ftr tercih ederken 7-8 kere daha düşünün. ergoterapi diye bi bölüm duydum geçenlerde. puanları gayet düşük sanırım iş imkanı da iyi. tam emin değilim bu konuda ama şu bi gerçek ki ftr artık bu statüde.
  • Psikoloji bölümü aynı kaderi hatta daha kötüsünü yaşıyor. Etrafınızda okuyan varsa söyleyin bıraksın okumayı düşünen varsa ensesine patlatın bu hayalden vazgeçsin, tek bir şartla çok zengin değilse.

Mezun olalı 4 sene oldu iş yok. YOK YOK YOK. Bende yazılım sektörüne girdim mobil uygulama geliştiriyorum bir firmada. Keşke hiç okumamış olsaydım bu bölümü

• quote:

Orijinalden alıntı: lester nygaard

maaş ve iş konusunda gayet haklı başlık sahibi arkadaş. benim yakınım da mezun olduktan sonra 1.5 yıl işsizdi. Özelde buldu daha sonrasına 3k maaşı var. ama bi garantisi yok. 2k maaşla çalışacak yeni mezun birsürü kişi var sonuçta. o da 25 binle girmişti. bu kadar dramatik düşüş gerçekten psikolojik açıdan çok yorucu. ftr tercih ederken 7-8 kere daha düşünün. ergoterapi diye bi bölüm duydum geçenlerde. puanları gayet düşük sanırım iş imkanı da iyi. tam emin değilim bu konuda ama şu bi gerçek ki ftr artık bu statüde.
    Hak verdiğiniz için teşekkür ederim hocam, kesinlikle öyle 25 binden girip böyle şeylerle karşılaşmak çok üzücü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezager

Psikoloji bölümü aynı kaderi hatta daha kötüsünü yaşıyor. Etrafınızda okuyan varsa söyleyin bıraksın okumayı düşünen varsa ensesine patlatın bu hayalden vazgeçsin, tek bir şartla çok zengin değilse.

Mezun olalı 4 sene oldu iş yok. YOK YOK YOK. Bende yazılım sektörüne girdim mobil uygulama geliştiriyorum bir firmada. Keşke hiç okumamış olsaydım bu bölümü
    Psikoloji mi okudunuz ftr mi hocam?
  • Son
  • Westernal35 W kullanıcısına yanıt
    Psikoloji

• cezager C kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, birçok meslek için maalesef durum böyle aslında.
  • Var mı sorusu olan katkı sunmak isteyen?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.