Şimdi Ara

Fizyoterapi ve rehabilitasyon mu eczacılık mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
4
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Su an ikisi arasinda kaldim. Dun fizyoterapistlerle birebir konustum islerinin cok yorucu olduklarini soyluyorlar fakat maddi acidan aldklari maasin tatmin edici oldugunu soylediler. Eczacilik da cok saygin bir meslek tamam ama yeni cikan yasa falan cok kararsiz kaldim. Hangisi okunmali sizce ikisine de esit uzakliktayim su an istek olarak.

• up
  • +1 cevap bekleniyor
  • takip . aynı durumdayım yeni yasa kafamı kurcalıyor.
  • zntrcys Z kullanıcısına yanıt
    Bizimde aynı şekilde kafamız çok karışık..Bir kaç gündür fizyoterapistlerle konuşuyorum...Çok iyi para kazandıklarından bahsediyorlar...Ama zor ve yorucu olduğundan da...Kızım sanıyorum fizyoterapist olamaz...Ama eczacılık sadece ismi ve saygınlığı var...Eczane açmak madden zor..Şaşırdım gerçekten...Bugün İTÜ Kimya mühendisliği diyor.. @zntrcys @zntrcys @zntrcys @zntrcys
  • üzerindeki düşünmeye bile gerek yok: Fizyoterapi ve rehabilitasyon
    5 bin kağıtla başlarsın işe
  • Ftr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ftr okursan(daha dogrusu okursak) özveri çok çok önemli bi unsur deniliyo. kime sorsam öyle dedi. mesela kolunu oynatamayan bi adamın 5-6 seans sonra kolunu oynattıgını görünce mutlu olman lazım işin özü buymuş anlatabildim mi?

ha tıpı bitirip tusa hazırlanan taındıgım var. alt dönem arkadaşı ftr bitirip mini cooper almış mesela :D böyle bi durum da var
    bilmiyorum benim de kafam karışık velhasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyyni

üzerindeki düşünmeye bile gerek yok: Fizyoterapi ve rehabilitasyon

en az 10 bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr faruk

quote:

Orijinalden alıntı: tyyni

üzerindeki düşünmeye bile gerek yok: Fizyoterapi ve rehabilitasyon

en az 10 bin

forumdakiler 2,5 diyor o nasıl olacak??
  • Kardeşim kbakma ama senın bu forumda durman cok gereksız ınsanları yanlış bilgilendiriyorsun hayatlarıyla oynuyorsun 2-3bin alan ftr bitirmiş adamlar var en az 10bin se sen ftr yaz milletii yanlış yonlendırme
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer222

Kardeşim kbakma ama senın bu forumda durman cok gereksız ınsanları yanlış bilgilendiriyorsun hayatlarıyla oynuyorsun 2-3bin alan ftr bitirmiş adamlar var en az 10bin se sen ftr yaz milletii yanlış yonlendırme

e yuh be abi ya 5 bin alır diyene ithafen söyledim o tutarı. 5 bin alan ftr ci elbet vardır ama bunu genelleyemeyiz + olarak ftr cilerin ücretleri de hekimlerde olduğu gibi git gide düşecektir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyx.

Bizimde aynı şekilde kafamız çok karışık..Bir kaç gündür fizyoterapistlerle konuşuyorum...Çok iyi para kazandıklarından bahsediyorlar...Ama zor ve yorucu olduğundan da...Kızım sanıyorum fizyoterapist olamaz...Ama eczacılık sadece ismi ve saygınlığı var...Eczane açmak madden zor..Şaşırdım gerçekten...Bugün İTÜ Kimya mühendisliği diyor.. @zntrcys @zntrcys @zntrcys @zntrcys

Ya yanlis anladilmasin bunu ben yazmadim benim bilgisayarimda oturum acik kalmis annem de buraya bakiyor o yazmis ahahahahaha jsadjkhsadgh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyx. -- 14 Temmuz 2013; 15:06:09 >
  • Ya simdi fizyoterapi sabir isi diyorlar hani gercekten tahammulsuz olan bir insan nefret mi eder bu meslekten? Cok kararsizim.
  • Gençler peki şu 2 yıllık fizyoterapi bölümü nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyx.

Ya simdi fizyoterapi sabir isi diyorlar hani gercekten tahammulsuz olan bir insan nefret mi eder bu meslekten? Cok kararsizim.

Güzel soru lütfen acil cevaplayalım unutmayın burda her bir yorum ileride ve şimdi birçok kardeşimize yardımcı oluyor.
  • Ya simdi ne alaka diyeceksiniz ama su an sildim eczaciligi kafamdan. Fizyoterapi ya da itu kimya müh arasinda kaldim ve Fizyoterapi maasi bol diyorlar ama sabirli olmak lazimmis ki kendime de guvenemiyorum ve ömrüm boyunca da bi meslekten nefret ederek o meslegi yapamam. Ama mühendislikte de en fazla 1,5 la baslarsin yazik etme diyorlar. İyice kafam karisti benim ya:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nyx. kullanıcısına yanıt
    Senin Puanın kaç :D
  • ftr okursan maaş batıda 2,5 doğuda 4-5 milyar civarındaymış işi yapanlar öyle diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.