Şimdi Ara

FL Studio Ile Herhangi Bir Şarkının Remakeini Yapsam Telif Hakkı Kalkar Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtube'dan bahsetmiyorum.Genel olarak şarkıcı benden hak talebinde bulunabilir mi bu şekilde yapsam? Fl studio ile remix yapıp

youtube'a atıyolar telif yemiyolar burası tamam.Ama ben şarkının müzik kısmını fl studio ile tekrar yapıp oyunuma koymak istiyorum.Çok iyi bi

fikrim var,oyun Dünya çapında yayılabilir.Haliyle şarkıların sahipleri de oyunu oynayabilir.Görüp dava falan açabilirler mi?Gerekirse biraz değiştiririm

şarkıyı.Zaten remake yapınca tam aynısı olmuyor.

• Emek çalma kendin uret bi tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLoser1

Emek çalma kendin uret bi tane

Üretmesine üretiriz de çok uzun zaman alır.Ayrıca müzik yaratıcaksam oyun için yaratmam direk şarkı olarak yayınlarım daha iyi.

Benim isteğim telif hakkının kalkmaması yönünde.Çünkü müzik bariz olarak adamın müziği.Ama şimdi kalkıp bi youtube'a girsek başta trap nation olmak üzere yüzlerce remix kanalı var.Milyonlar

izleniyolar.Adamların şarkısı üzerinden götürüyolar paraları.Ya şarkıcılar bunları görüp de hiç takmıyolar ya da tellif hakkı muhabbeti ciddi anlamda boş muhabbet.Bundan dolayı soruyorum.Onlara

bişey olmuyorsa adamlar izin veriyor demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takamoto -- 17 Kasım 2016; 16:17:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.