Şimdi Ara

FL90 Windows 7 Wireless ( FN + F2 ) Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Monster FL90 notebook kullanıcısıyım. Windows 7 kullanıyorum fakat iki tane sorunum var.

1. Wireless select switch kurmama rağmen fn + f2 bastığımda hiç birşey gelmiyor. Neredeyse tüm sürümlerini kurdum wireless select switch in. En son 2.0.0.2 denemedim compal.com dan fl92 için olanı fakat o da işe yaramadı.

2. Videolar açılırken mouse um da 1-2 saniyelik donma oluyor. Eğer windows u classic yada basic temayla kullanırsam da pencereleri maximize yaparken yada alta atarken bu 1 saniyelik mouse da donma meydana geliyor. Belki 10 kez format attım bu sorun için ama düzelme olmadı malesef. Ekran kartındandır dedim farklı farklı driverlar kurdum ama sonuç hep aynı :(

Acil olan wireless problemim, internete wireless ile giremiyorum. FL90 kullanıpta windows 7 kullananlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Monsternotebook.com.tr deki wireless select switch 1.43. Bu sürümü windows 7 ye kurulmuyor bile.

• Hallettim

Wireless Select switch için aşağıda detaylı anlatılmış ;

http://www.sevenforums.com/hardware-devices/24189-how-install-wss-compal-notebooks.html

2. problemimi çözemedim henüz ama yazılımsal olduğunu düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.