Şimdi Ara

Flac Desteği Gelmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Paylaş tabi iyi olur bu şekilde bozmuyor fazla daha oturaklı geliyor ses onun için böyle
  • Hak Verici kullanıcısına yanıt
    Flac olarak dinledim, birde youtube'dan dinledim inanılmaz fark var seste. Basların dip sesleri çook fark etti. Şarkı zaten ayrı bi dünya. Keşke arka planda çalabilse vlc. Şarkıyı açtığım zaman başka bişey yapamıyorum telefonda.

Bu Şarkı flac dinlenir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya kaliteli bir şekilde açıyor şuanda vlc ile gerçekten süper olmuş teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han-X -- 14 Nisan 2015; 6:10:11 >
  • Perfect Music kullanıyorum. Flac arka planda da çalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.leon -- 14 Nisan 2015; 13:50:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sende'de bir listeden şarkı açıp tuşları kilitleyince bir süre sonra ekranı açtığınızda kaldığınız yer değilde ana menüdemi geliyor player bende işlemleri baştan amam gerekiyor yani şarkı listesini baştan açıp şarkı seçmem gerekiyor kaldığım yerden devam etmiyor her zaman olmuyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Hocam sende'de bir listeden şarkı açıp tuşları kilitleyince bir süre sonra ekranı açtığınızda kaldığınız yer değilde ana menüdemi geliyor player bende işlemleri baştan amam gerekiyor yani şarkı listesini baştan açıp şarkı seçmem gerekiyor kaldığım yerden devam etmiyor her zaman olmuyor ama

Tuşları kilitleyip geri geldiğimde şarkı listesinden devam edebiliyorum. Windows tuşuna basıp uygulamayı arka plana aldım, internete girdim, mesajına cevap yazarken uygulamaya geri geldim; bir baktım ki şarkı listesi değil de ana menüye dönmüş. Bunu dert etmeye gerek duymadım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dert etmekten değil hocam sürekli müzik dinlediğim zaman can sıkıyor sadece bazen aralıksız 2-3 saat arası müzik dinlerim sıkıntı oluyor böyle olunca
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.