Şimdi Ara

Flac Desteği Gelmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mağaza üzerinde daha önce flac açabilen ücretsiz bir oynatıcı yoktu sanırım.En azından yerel dosyadan açamıyordu.
    Vlc dün güncelleme almış ve donanım desteklediği için kodeki entegre etmişler lisans bilgileri kısmında yazıyor.
    Vlc for windowsphone indirin(mağazada gözükmüyor )
    https://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/vlc-for-windows-phone/44fa83f7-a98d-4647-b9d4-c35ed729d0c9
    Sonra denemelik şunu indirebilirsiniz (knife party albümü lisansa tabi değil adminler silmesin)
    http://vk.com/doc11508605_184827446?hash=6127ada02d0572137e&dl=28aabb49a7217e1962
    Bunu telefonda herhangi bir yere atın.Vlc ye girin klasör simgesine tıklayın.Alt menüyü açıp konum seçin>Telefon>attığınız yer>dosya.
    Şimdilik arkaplanda çalamıyor ama olsun ücretsiz kayıpsız müzik dinlemek isteyenleri tatmin eder.

• Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar deneyimlerinizi yazın.Sürdürülüyor yazısı çıkıyor arada
    Arkada çalması için heralde ms nin sdk düzenlemesi yapması gerek.
  • Olur olur. Bir sene sonra oturur

• Perfect music ile dinliyorum şuan kulaklık takılı tarkandan kır zincirlerini mükemmel

Düzeltme: Arkadaşlar 60 adet flac parça attım şimdi sadece gerçek 24 bit fotmatlı olan parçaları çalmıyor yüksek cızırtı veriyor diğer parçalarda sorunsuz olarak çalıyor bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 28 Mart 2015; 21:14:50 >
  • Bende her müziği görmüyor perfect music,
    Zahmet olmazss ekolayzır ayarınızın görüntüsünü paylaşabilir misiniz ? ben içine ettim de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hak Verici

Arkadaşlar mağaza üzerinde daha önce flac açabilen ücretsiz bir oynatıcı yoktu sanırım.En azından yerel dosyadan açamıyordu.
    Vlc dün güncelleme almış ve donanım desteklediği için kodeki entegre etmişler lisans bilgileri kısmında yazıyor.
    Vlc for windowsphone indirin(mağazada gözükmüyor )
    https://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/vlc-for-windows-phone/44fa83f7-a98d-4647-b9d4-c35ed729d0c9
    Sonra denemelik şunu indirebilirsiniz (knife party albümü lisansa tabi değil adminler silmesin)
    http://vk.com/doc11508605_184827446?hash=6127ada02d0572137e&dl=28aabb49a7217e1962
    Bunu telefonda herhangi bir yere atın.Vlc ye girin klasör simgesine tıklayın.Alt menüyü açıp konum seçin>Telefon>attığınız yer>dosya.
    Şimdilik arkaplanda çalamıyor ama olsun ücretsiz kayıpsız müzik dinlemek isteyenleri tatmin eder.

FLAC Player var ücretsiz

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Perfect music'te eko'mu var hiç bilmiyorum bakayım bir şimdi
  • Onun yok bildiğim ben telefonu kast etmiştim ayarlardan yapılan

• Hak Verici kullanıcısına yanıt
    Keşke paylaşmasaydın bunu şimdi insanın mp3 dinleyesi gelmiyor Flactan sonra

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Ben bu şekilde kullanıyorum
     Flac Desteği Gelmiş
  • Bana öyle vokalleri boğuyormuş gibi geliyor ayarı bozmadan önce ki iyiydi aslında internetten bulmuştum, şimdi tekrar onu bulana kadar Hip hop u kullanacağım. İsterseniz bulunca paylaşabilirim.

• Telefon çipseti destekledikten sonra iş yazılıma bakar.Microsoft bazı konularda saçmalıyor bu flac örneğinde olduğu gibi.Halbuki bu flac denen olay bir kütüphaneden ibaret.Bunu alıp güncellemeyle api ye entegre etmek ne kadar zor olabilir ki.Android böyle gelişti zaten.Özgür yazılımın gücüyle işbirliği yapıp birsürü kütüphaneden besleniyor.Microsoft ise diyorki ben internet explorer yaptım bunu kullanmak zorundasın.Flac da nerden çıktı biz wma yı yıllar önce üretmişiz diyor.Bu diretmeleri en açık xbox one da görüldü.
  • Arkadaşlar Türkçe ağırlıklı müzikleri nereden buluruz.
    Yardım edebilir misiniz ?

• darkmonstar35 kullanıcısına yanıt
    Flac player'a nasıl şarkı ekleyebiliyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flac formatına destek uzun süredir Moliplayer da vardı ha ücretsiz değil o ayrı mesele.

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Flac player'a nasıl şarkı ekleyebiliyorsun?

Kullandın mı diye sorsana 😃

• darkmonstar35 kullanıcısına yanıt
    ben çok denedim hocam flac indirip uygulamayı açıp dinlemek için. Sende yazınca nasıl yaptığını merak ettim çalıştıramadım mereti bi türlü

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

ben çok denedim hocam flac indirip uygulamayı açıp dinlemek için. Sende yazınca nasıl yaptığını merak ettim çalıştıramadım mereti bi türlü

Yarın PC'den şöyle güzel bir albüm indireyim de(Malum tarayıcı FLAC desteği olmadığı için indirmiyor) denerim bir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.