Şimdi Ara

Flac destekleyen, 32-64gb'a kadar microsd takabileceğim mp3 player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mp3 player arıyorum. Ses kalitesi güzel olsun, audio technica CKS55X veya CKS77 ile kullanacağım

İstediğim özellikler: hafıza kartını 32-64'e kadar desteklesin
    iPhone'un ses kalitesi iyi bana göre, ya bunun gibi ya da daha iyisi varsa onu önerir misiniz?

Bir de tuşlar tak tuk ses çıkartmasın minibüste falan dikkat çekmek istemiyorum

Edit: Max 130 belki 150 ancak daha fazlası olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |SkY..| -- 26 Mart 2015; 18:42:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sansa clip + almanı öneririm yanına da cks 77 al. eğer mid ve tiz yerine bass ları daha çok seviyorsan ck55x al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

sansa clip + almanı öneririm yanına da cks 77 al. eğer mid ve tiz yerine bass ları daha çok seviyorsan ck55x al.

Mid ve tizler ön planda olsun ama bas arkadan kendini hissettirsin istiyorum hocam. Yani mid ve tiz isteyince baslar 0 olmasın. Olsun ama mid ve tizler daha belirgin ve net olsun isterim ama bas da olsun

77 mi diyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: |SkY..|

quote:

sansa clip + almanı öneririm yanına da cks 77 al. eğer mid ve tiz yerine bass ları daha çok seviyorsan ck55x al.

Mid ve tizler ön planda olsun ama bas arkadan kendini hissettirsin istiyorum hocam. Yani mid ve tiz isteyince baslar 0 olmasın. Olsun ama mid ve tizler daha belirgin ve net olsun isterim ama bas da olsun

77 mi diyorsunuz

zaten mid ve tiz ağırlıklı derken bunu kastettim. yoksa bass 0 diye birşey yok sadece bazıları aşırı bas sever. sizde benimle aynı kafadansınız. cks 77 öneririm size.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |SkY..|

quote:

77 mi diyorsunuz

zaten mid ve tiz ağırlıklı derken bunu kastettim. yoksa bass 0 diye birşey yok sadece bazıları aşırı bas sever. sizde benimle aynı kafadansınız. cks 77 öneririm size.

Tamamdır hocam, çok sağolun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.