Şimdi Ara

.Flac dinlemek için media player tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    windows media player uygun mudur?

• AIMP2
  • foobar2000, jetaudio
  • vlc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

foobar2000, jetaudio

çoğu kişiden duydum bu foobar'ı
  • vlc playera bak istersen, video oynatmadada sorun ciakrtmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

vlc playera bak istersen, video oynatmadada sorun ciakrtmaz

kmplayer'dan dönmem o konuda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Divx Player Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jetaudio kayıpsız formatlarda çok sorun çıkartıyor. İlaveten hafif parazit de veriyor. Ne de olsa cowon Cowonların alayı cızırtılı zaten

Foobar2000 çok zahmetlidir. Kurulum için birhayli vaktini ayırabileceksen bir dene, sorunsuzdur.

AIMP2 yi ise tek geçerim. Ne parazit var ne de kitlenme gibi sorunları. Cue dosyları bile okutabiliyorsun. Mükemmel bir oynatıcı
  • K lite codec pack i yükle windows media playerdan dinle
  • JetAudio Plus en iyisidir ses kalitesi bakımından cızırtı parazit filanda yok bende kaç tanede tanıdığımda kullanıyo hiç sorun yok

yukarıda bi arkadaş yazmış ayrıca tüm ses , video formatlarını oynatır ama foobar2000inide bi dene derim bazı pclerde çok iyi

ses çıkarıyo bazılarında kötü bi dene beğenirsen kullanırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 29 Aralık 2010; 22:05:24 >
  • iyi bir flac paylaşım sitesi bilen varsa pm den atabilirmi?torrent falanda olabilir.birtane baktıgım site vardı kapanmış heralde.
  • Foobar 2000 yüklemesi ve arayüzü gayet basittir ve en önemli özelliği sesi işlerken bu görevi ses kartınıza devreder bu da kaliteli dosyalar için flat ses sunar tabi iyi bir ses kartın varsa bunlar geçerli aksi halde eklentili bir winamp (dfx,jammix vs..) onboard kartta daha çok hoşuna gidecektir.
  • jetaudio kullanıyorum hiç yukarda söylendiği gibi sorunlar yaşamadım.
  • foobar
  • Hacılar eğer iyi bir kulaklığınız varsa pc'ye bağlayıp deneyin. Jetaudio kayıpsız parçalarda çıt, çıt diye parazit veriyor. Efektleri makul seviyede açıyorum cızırtı başlıyor. Efektleri geçtim ekolayzer açsam bile cızırtı oluyor.

Aimp2 de ise kesinlikle hiç bir parazit yok. Cue dosyaları da desteklemesi cabası.

_DIESEL_ hacım foobar beni çok uğraştırıyor ya. Çok uğraştım ama arayüzü ayarlaması beni kanser ediyor. Güzel bir rehber hazırlasan ne sevaba girersin var ya

Bende creative x-fi extreme music ses kartı var. En temiz, en kusursuz sesi "creative mediasource player" ile aldım. Lakin onun da playlist olayı çok kötü. Bazı kayıpsızlarda da hata veriyor, kapanıyor. O yüzden aimp kullanıyorum.

Kayıpsız indirmek için emule kullanıyorum. Mesela kayıpsız indirince (disk imajının flac veya ape dosyası) + (cue dosyası) oluyor. Çoğu player ile parçalar playlist'te ayrı ayrı gözükmüyor yani dosyayı başka programla bölmeniz gerekiyor. Fakat aimp2'de cue yi açınca direk parçalar ayrı ayrı çıkıyor. Hiç zahmete girmeye gerek kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonneillon -- 30 Aralık 2010; 14:27:59 >

• Windows Media Player mi kaldı ya? o salak şeyde FLAC albümü açtım şarkı süresini 55 dakika olarak gösteriyor şarkıyı seçemiyordum ileri geri sarıyordum kaset gibi

AIMP2 yi yükle geç bunun gibi bi progrma yok diğer önerilere bakma bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Kruspe -- 30 Aralık 2010; 14:34:25 >
  • ben de flac dinliyorum panpa çok hoş ah grup
  • quote:

Orijinalden alıntı: SauronxTR

Windows Media Player mi kaldı ya? o salak şeyde FLAC albümü açtım şarkı süresini 55 dakika olarak gösteriyor şarkıyı seçemiyordum ileri geri sarıyordum kaset gibi

AIMP2 yi yükle geç bunun gibi bi progrma yok diğer önerilere bakma bile

+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1
  • Winamp?
  • foobar2000 ve Media Player Classic - Home Cinema
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.