Şimdi Ara

Flac dinlenebilecek mp3 çalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar flac dinleyebileceğim bir mp3 çalar arıyorum.Aklımda birkaç model var (philps creative) sizce ne almalıyım hangisi iyi bir kulaklıkla müziğin hakkını verir

• cowon d2,cowon s9 (çok iyi bir mp3 playerdir) vibez,sandısk sansa clıp aklıma gelenler
  • http://www.mymemory.co.uk/MP3-Players/Archos/Archos-2-Vision-MP3-Player-8GB

Aslında bende bu aralar bir mp3 player almayı düşünüyorum bu ürün 115 tlye geliyor.flacda çalıyor.ürün hakkında bilginiz varmı
  • ipod falan flac oynatıyorsa ipodun her modelini alabilirsin
  • ipodlarda flac degil apple lossless format var. gerekli codeci dbpowerampin sitesinden indirdin mi dbpoweramp ile cevirebilirsin flaci alac(apple lossless audio codec)'a.
  • 4 gb Sansa Clip düşünülebilir.Malum flac boyutları yüksek oluyor.
  • Arkadaşlar, Cowon ve iriver nerede satılıyor?

Bir de flac çalan çin malı mp3 çalar var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba flac çalar mı ?
    11 yıl önce açıldı
    FLAC MÜZİK İNDİRMEK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cowon Türkiyede malesef yok yurtdışından getirmen lazım ebaydan alabilirsin
  • Apple'da FLAC formatlı müziklerinizi dinlemek istiyorsanız dbPowerAmp programına FLAC codecini indiriceksiniz zaten flaca dönüştürmek istediğinizi belirtince kendisi söylüyor indiriyim mi diye , indir diyin , indirsin , sonra da istediğiniz kadar şarkısı ALAC yani apple losslesse çevirin , uzantısı .m4a dır , kayıpsız olarak dinleyebilirsiniz o formatta.
  • kayıpsız olarak çevirdiğindne eminsiniz mi?
  • Merhabalar...

FLAC dinlemek için en az 8gb-16gb'lık bir player arıyorum.

ürün ismi önerirken türkiyeden alabileceğim bir site de var ise onu da paylaşırsanız sevinirim.

yurtdışından vergisiz alabilme imkanımız olur mu belli bi fiyatın altındaki elektronik ürünler gümrükte takılmıyor diye biliyorum. bildiğiniz siteler var mı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.