Şimdi Ara

Flac Müzik Dinlemek İçin Uygulama Yok Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• moliplayer pro ile dinliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamberg

moliplayer pro ile dinliyorum

Nasıl kullanışlı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

Orijinalden alıntı: bamberg

moliplayer pro ile dinliyorum

Nasıl kullanışlı mı

alternatifi olsaydı ilk tercihim olmazdı. ama bildiğim kadarıyla başka flac çalan uygulama yok. biraz da mecburiyet var. kullanışlı sayılabilir.
  • flac kadar kaliteli bir sesi hangi kulaklık ile kullanıyosunuz ?
  • imzamdaki kulaklık
  • Görmemişim imzayı. Kulakiçi kulaklığı hem sağlıklı bulmuyorum hem kullanamıyorum. Senheiser kulaklık önerebilir misiniz kulakiçi kulaklık olmayan. MX170 gibi kulaklıklara bakıyorum :) . telefon sesi etkiliyor mu ? Hepsinde standart jar girişi var ama bilemedim.

Bas konusunda Sony öneriliyor bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 26 Aralık 2014; 20:30:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Magazada flac yaz bir dolu player var aramadan bakmadan hemen buraya yazıyorsunuz neyin kafası bu ilginç cidden :) birde bir tane var denmiş :)
  • Bass seviyorsan CKS 77 var fiyatı uygun gelirse :)
  • Öneri için teşekkürler ancak mx170 gibi kulaklıklar bakıyorum. Sizin bahsettiğiniz kulak içi kulaklık .
  • Pek tavsiye etmem zaten bende var kullanmıyorum aşırı bass var gerçekten sony mdr EX300 kullanıyorum daha dengeli bir kulaklık ona göre ama oda kulak içi
  • Kesinlikle öneririm.Bu kulaklığı 3 senedir kullanıyorum hala taş gibi sesinden memnunum.Profesyonel bi kulaklık olmasa da sennheiser kalitesi yetiyor her durumda.Garantisi de çok güzeldir kulaklığın.Kulak içi aksine daha sağlıklıdır bana göre çünkü sesi en kısıktada olsa bass alabiliyorsun diğer kulaklıklarda bu yok çevre gürültüsünden sesi açtıkça açıyorsun esas kulağına zararı öyle veriyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Magazada flac yaz bir dolu player var aramadan bakmadan hemen buraya yazıyorsunuz neyin kafası bu ilginç cidden :) birde bir tane var denmiş :)

:D mağaza da flac moliplayer dışında flac player söyle de sana anlatayım nasıl olduklarını.Sanırım sadece flac yazısını gördüğün playerlarda flac özelliği var sanıyorsun
  • Sanmıyorum indirip denedim işkembenden sallama :) paralı olanları yazmıyorum bile.
    1

2

3

• Gecen biride tag editor yok diyordu size okulda nasıl arastırma yapılır hiç ogretmiyorlar artık sanırım :)
    Tag editor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Sanmıyorum indirip denedim işkembenden sallama :) paralı olanları yazmıyorum bile.
    1

2

3

Hepsini denedim başarılı değiller.1 si çöp bi kere 1 tane müzik atmak için canı çıkıyor adamın ileri sarma gibi özellikleri de yok.2. si çok uğraştırıyor pratik değil diğeri de kullanışsız.Moliplayer aralarında en iyi olanı bence senin işkembe baya bi dolmuş saçma sapan konular açmaktan.

• Sana flac player gosterik sadece zevkini test etmedik :) kofte bunlar ekmeginide sen bul otur yaz :) isine gelirse :) işkembem dolu su an sağolasın :) konularımın teknik kritinigini yapıcak bilgi ve hayat gorusu sende daha yoktur merak etme :)
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    afiyet olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.