Şimdi Ara

Flair mi Palio mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 - 11 max 12 bine kadar çıkabilirim. Tek isteğim; yakıt tüketimi, parça fiyatı ve başımı ağrıtmasın yeter. Konfor falan istemiyom

Flairlerin parçası çok pahalı diyolar palio bak deniliyo, cidden çok fark ediyormu parça fiyatı olarak.

bide piyasadaki flariler hep 100 bin civarı sahibindene bakıom hepsinin kmsi düşük nası oluyo bu.

Birde 10bin civarı bir araç düşünüyorum flairler çok hoş duruyor işte sırf parça fiyatı nedeniyle palioya yönlendirdiler beni siz ne dersiniz?

Flair hakkında hiç olumsuz yolda bıraktı arıza çıkardı gibi pek şikayet görmedim ondan dolayı hoşuma gitti arkadaşlar

Hadin cevazı bekliyom saolun...

• palio ekonomik olur ama ne yapcan ikisinide salla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

palio ekonomik olur ama ne yapcan ikisinide salla
    ne alim chevrole mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisiew

ne alim chevrole mi

Alıntıları Göster
    Pek fikrim yok ama başlığı güncellemek için yazayım

Sizin yerinizde olsam hangisi genç ise onu alırdım. Zira bir dönem sonra satmak zor olabilir. Belki o fiyata Marea bulabilirsiniz. Ama emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalavun

Pek fikrim yok ama başlığı güncellemek için yazayım

Sizin yerinizde olsam hangisi genç ise onu alırdım. Zira bir dönem sonra satmak zor olabilir. Belki o fiyata Marea bulabilirsiniz. Ama emin değilim.

Alıntıları Göster
    palio.
  • quote:

10 - 11 max 12 bine kadar çıkabilirim. Tek isteğim; yakıt tüketimi, parça fiyatı ve başımı ağrıtmasın yeter. Konfor falan istemiyom

Flairlerin parçası çok pahalı diyolar palio bak deniliyo, cidden çok fark ediyormu parça fiyatı olarak.

bide piyasadaki flariler hep 100 bin civarı sahibindene bakıom hepsinin kmsi düşük nası oluyo bu.

Birde 10bin civarı bir araç düşünüyorum flairler çok hoş duruyor işte sırf parça fiyatı nedeniyle palioya yönlendirdiler beni siz ne dersiniz?

Flair hakkında hiç olumsuz yolda bıraktı arıza çıkardı gibi pek şikayet görmedim ondan dolayı hoşuma gitti arkadaşlar

fordların bu modelleri çok sorun çıkarmayan, fazla donanımlı olmaması belki buna nedendir, güzel araçlardandır. bu nedenle arkadaşıma aldırdım.

hoş arkadaşımın acemiliğinden araba çok sıkıntı çekiyor ama halen biniyor...

palio ile flair arasında kalsam flairi tercih ederdim....

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

10 - 11 max 12 bine kadar çıkabilirim. Tek isteğim; yakıt tüketimi, parça fiyatı ve başımı ağrıtmasın yeter. Konfor falan istemiyom

fordların bu modelleri çok sorun çıkarmayan, fazla donanımlı olmaması belki buna nedendir, güzel araçlardandır. bu nedenle arkadaşıma aldırdım.

hoş arkadaşımın acemiliğinden araba çok sıkıntı çekiyor ama halen biniyor...

palio ile flair arasında kalsam flairi tercih ederdim....
    flair çok daha kaliteli ama model yıı yüksek olan palio yu tercih derdim

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

flair çok daha kaliteli ama model yıı yüksek olan palio yu tercih derdim

Alıntıları Göster
    Tabiki Palio 1.6 16v

Nedeni

- ucuz yedek parça
    - canlı 2.el
    - performans
    - klima ve abs seçeneği
    - lpg ile sorusuz çalışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: askerdem

Tabiki Palio 1.6 16v

Nedeni

- ucuz yedek parça
    - canlı 2.el
    - performans
    - klima ve abs seçeneği

Alıntıları Göster
    Fiestalara bak derim. yada eskort

• quote:

Tabiki Palio 1.6 16v

Nedeni

- ucuz yedek parça
    - canlı 2.el
    - performans
    - klima ve abs seçeneği

++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

Tabiki Palio 1.6 16v

Nedeni

- ucuz yedek parça
    - canlı 2.el
    - performans
    - klima ve abs seçeneği

++++

Alıntıları Göster
    şöyle 2 dış ikide iç resim koysanız seçim daha da kolaylaşır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

şöyle 2 dış ikide iç resim koysanız seçim daha da kolaylaşır bence

Alıntıları Göster
     Flair mi Palio mu?

Flair mi Palio mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

Flair mi Palio mu?

Flair mi Palio mu?

Alıntıları Göster
    Tip olarak ikiside vasat arabalar.
    Bence motor olarak palionun 1.2liği daha az yakar fiesta flair eski model bir amerikan sonuçta.
    Yedek parçada palionun heryerde bulunur ve daha ucuzdur.
    Birde hatları daha yuvarlak palionun günümüze ayak uydurmuş.Fiesta bence daha eski kalıyor palionun yanında.

Sorunsuzluk kısmını bilmiyorum ama fiat grubunun eski araçları sıkıntılıdır genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

Tip olarak ikiside vasat arabalar.
    Bence motor olarak palionun 1.2liği daha az yakar fiesta flair eski model bir amerikan sonuçta.
    Yedek parçada palionun heryerde bulunur ve daha ucuzdur.
    Birde hatları daha yuvarlak palionun günümüze ayak uydurmuş.Fiesta bence daha eski kalıyor palionun yanında.

Sorunsuzluk kısmını bilmiyorum ama fiat grubunun eski araçları sıkıntılıdır genelde.

Alıntıları Göster
    Palio iyidir ikisi arasında. Zor ama bir de sporting i denk gelirse artistik olur.

• quote:

Flair mi Palio mu?

Flair mi Palio mu?

10 - 11 max 12 bine alınabilecek Palio resimde görünen model degil bu modeldir.

Flair mi Palio mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: aboalpervet

quote:

Flair mi Palio mu?

Flair mi Palio mu?

10 - 11 max 12 bine alınabilecek Palio resimde görünen model degil bu modeldir.

Flair mi Palio mu?

Alıntıları Göster
    evet 10 bin civarı olan palio modeli alttaki modelleri oluyo dediğiniz gibi palio daha mantıklı gibi parça sıkıntısı falan olmaz en azından saolun cevap için...

• Bu arada 99 kasa accentlerde parça fiyatlarına baktım paliodan daha ucuz geldi yakıt tüketimide iyiymiş eski kasa hyundaida düşünmeye başladım donanımı az ama olsun
  • quote:

Bu arada 99 kasa accentlerde parça fiyatlarına baktım paliodan daha ucuz geldi yakıt tüketimide iyiymiş eski kasa hyundaida düşünmeye başladım donanımı az ama olsun
    Bu fiyata alınacak en akıllı seçenekler

1- Renault Clio 1.4 Rxt

2- Hyundai Accent 1.5 Gls

3- Fiat Palio 1.6 16v

bu araçların hangisini alırsan al memnun kalırsın yanlız sıralı sistem lpg şart
  • quote:

Bu fiyata alınacak en akıllı seçenekler

1- Renault Clio 1.4 Rxt

2- Hyundai Accent 1.5 Gls

3- Fiat Palio 1.6 16v

bu araçların hangisini alırsan al memnun kalırsın yanlız sıralı sistem lpg şart

Alıntıları Göster
    PALİO
  • quote:

Orijinalden alıntı: power003

PALİO

Alıntıları Göster
    Hep Fiat kullanmama rağmen; ikisi arasında Fiesta Flair derim ben; Çok sevdiğim bir araçtır kendileri; Yol tutuş, güvenlik gibi konularda fiestanın yanına yaklaşamaz palio..

Fiestayı bilmem ama palio 1.6 nın da parçası öyle aman aman ucuz değildir;
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.