10 - 11 max 12 bine kadar çıkabilirim. Tek isteğim; yakıt tüketimi, parça fiyatı ve başımı ağrıtmasın yeter. Konfor falan istemiyom
Flairlerin parçası çok pahalı diyolar palio bak deniliyo, cidden çok fark ediyormu parça fiyatı olarak.
bide piyasadaki flariler hep 100 bin civarı sahibindene bakıom hepsinin kmsi düşük nası oluyo bu.
Birde 10bin civarı bir araç düşünüyorum flairler çok hoş duruyor işte sırf parça fiyatı nedeniyle palioya yönlendirdiler beni siz ne dersiniz?
Flair hakkında hiç olumsuz yolda bıraktı arıza çıkardı gibi pek şikayet görmedim ondan dolayı hoşuma gitti arkadaşlar
Hadin cevazı bekliyom saolun...
palio ekonomik olur ama ne yapcan ikisinide salla
quote:
Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA
palio ekonomik olur ama ne yapcan ikisinide salla
ne alim chevrole mi
quote:
Orijinalden alıntı: sisiew
ne alim chevrole mi
Alıntıları Göster
Pek fikrim yok ama başlığı güncellemek için yazayım
Sizin yerinizde olsam hangisi genç ise onu alırdım. Zira bir dönem sonra satmak zor olabilir. Belki o fiyata Marea bulabilirsiniz. Ama emin değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: Kalavun
Pek fikrim yok ama başlığı güncellemek için yazayım
Sizin yerinizde olsam hangisi genç ise onu alırdım. Zira bir dönem sonra satmak zor olabilir. Belki o fiyata Marea bulabilirsiniz. Ama emin değilim.
Alıntıları Göster
palio.
quote:
10 - 11 max 12 bine kadar çıkabilirim. Tek isteğim; yakıt tüketimi, parça fiyatı ve başımı ağrıtmasın yeter. Konfor falan istemiyom
Flairlerin parçası çok pahalı diyolar palio bak deniliyo, cidden çok fark ediyormu parça fiyatı olarak.
bide piyasadaki flariler hep 100 bin civarı sahibindene bakıom hepsinin kmsi düşük nası oluyo bu.
Birde 10bin civarı bir araç düşünüyorum flairler çok hoş duruyor işte sırf parça fiyatı nedeniyle palioya yönlendirdiler beni siz ne dersiniz?
Flair hakkında hiç olumsuz yolda bıraktı arıza çıkardı gibi pek şikayet görmedim ondan dolayı hoşuma gitti arkadaşlar
fordların bu modelleri çok sorun çıkarmayan, fazla donanımlı olmaması belki buna nedendir, güzel araçlardandır. bu nedenle arkadaşıma aldırdım.
hoş arkadaşımın acemiliğinden araba çok sıkıntı çekiyor ama halen biniyor...
palio ile flair arasında kalsam flairi tercih ederdim....
quote:
Orijinalden alıntı: kocaballi
quote:
fordların bu modelleri çok sorun çıkarmayan, fazla donanımlı olmaması belki buna nedendir, güzel araçlardandır. bu nedenle arkadaşıma aldırdım.
hoş arkadaşımın acemiliğinden araba çok sıkıntı çekiyor ama halen biniyor...
palio ile flair arasında kalsam flairi tercih ederdim....
flair çok daha kaliteli ama model yıı yüksek olan palio yu tercih derdim
quote:
Orijinalden alıntı: shockwave23
flair çok daha kaliteli ama model yıı yüksek olan palio yu tercih derdim
Alıntıları Göster
Tabiki Palio 1.6 16v
Nedeni
- ucuz yedek parça - canlı 2.el - performans - klima ve abs seçeneği - lpg ile sorusuz çalışma
quote:
Orijinalden alıntı: askerdem
Tabiki Palio 1.6 16v
Nedeni
- ucuz yedek parça - canlı 2.el - performans - klima ve abs seçeneği - lpg ile sorusuz çalışma
Alıntıları Göster
Fiestalara bak derim. yada eskort
quote:
Tabiki Palio 1.6 16v
Nedeni
++++
quote:
Orijinalden alıntı: Skayn
quote:
Tabiki Palio 1.6 16v
Nedeni
++++
Alıntıları Göster
şöyle 2 dış ikide iç resim koysanız seçim daha da kolaylaşır bence
quote:
Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz
şöyle 2 dış ikide iç resim koysanız seçim daha da kolaylaşır bence
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
Alıntıları Göster
Tip olarak ikiside vasat arabalar. Bence motor olarak palionun 1.2liği daha az yakar fiesta flair eski model bir amerikan sonuçta. Yedek parçada palionun heryerde bulunur ve daha ucuzdur. Birde hatları daha yuvarlak palionun günümüze ayak uydurmuş.Fiesta bence daha eski kalıyor palionun yanında.
Sorunsuzluk kısmını bilmiyorum ama fiat grubunun eski araçları sıkıntılıdır genelde.
quote:
Orijinalden alıntı: Emreün
Tip olarak ikiside vasat arabalar. Bence motor olarak palionun 1.2liği daha az yakar fiesta flair eski model bir amerikan sonuçta. Yedek parçada palionun heryerde bulunur ve daha ucuzdur. Birde hatları daha yuvarlak palionun günümüze ayak uydurmuş.Fiesta bence daha eski kalıyor palionun yanında.
Sorunsuzluk kısmını bilmiyorum ama fiat grubunun eski araçları sıkıntılıdır genelde.
Alıntıları Göster
Palio iyidir ikisi arasında. Zor ama bir de sporting i denk gelirse artistik olur.
quote:
10 - 11 max 12 bine alınabilecek Palio resimde görünen model degil bu modeldir.
quote:
Orijinalden alıntı: aboalpervet
quote:
10 - 11 max 12 bine alınabilecek Palio resimde görünen model degil bu modeldir.
Alıntıları Göster
evet 10 bin civarı olan palio modeli alttaki modelleri oluyo dediğiniz gibi palio daha mantıklı gibi parça sıkıntısı falan olmaz en azından saolun cevap için...
Bu arada 99 kasa accentlerde parça fiyatlarına baktım paliodan daha ucuz geldi yakıt tüketimide iyiymiş eski kasa hyundaida düşünmeye başladım donanımı az ama olsun
quote:
Bu arada 99 kasa accentlerde parça fiyatlarına baktım paliodan daha ucuz geldi yakıt tüketimide iyiymiş eski kasa hyundaida düşünmeye başladım donanımı az ama olsun
Bu fiyata alınacak en akıllı seçenekler
1- Renault Clio 1.4 Rxt
2- Hyundai Accent 1.5 Gls
3- Fiat Palio 1.6 16v
bu araçların hangisini alırsan al memnun kalırsın yanlız sıralı sistem lpg şart
quote:
Bu fiyata alınacak en akıllı seçenekler
1- Renault Clio 1.4 Rxt
2- Hyundai Accent 1.5 Gls
3- Fiat Palio 1.6 16v
bu araçların hangisini alırsan al memnun kalırsın yanlız sıralı sistem lpg şart
Alıntıları Göster
PALİO
quote:
Orijinalden alıntı: power003
PALİO
Alıntıları Göster
Hep Fiat kullanmama rağmen; ikisi arasında Fiesta Flair derim ben; Çok sevdiğim bir araçtır kendileri; Yol tutuş, güvenlik gibi konularda fiestanın yanına yaklaşamaz palio..
Fiestayı bilmem ama palio 1.6 nın da parçası öyle aman aman ucuz değildir;