Şimdi Ara

Flame=Lose (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Auspexa

quote:

Orijinalden alıntı: JustForWin

flame yapinca daha cok kazaniyorsun ve kaybeden insanlar flame yapar diyosun. guzel kafaymis

quote:

Orijinalden alıntı: Commando Kayle

İnsanlar kaybettikleri için flame yapar, flame yapınca daha çok kazanıyorum ben.

Çünkü takımım kaybediyosa flame yapmaya başlıyorum ve onlar da hırslanınca oyunu çeviriyoruz, kaybedilmiş, bitmiş oyunda neden flame yapayım zaten?

Ne derseniz diyin adam daymınd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

biri yav he he gifi koysun. oyun bilgin yoktur ya da karsi taraf sizden daha iyidr kaybediyosunuz. flame yapinca middeki adam oce mi olacak ? biz oyunu eglenmek icin oynuyoruz. kaybbederken bile eglenmek icin. iste bu gereksizler de...

hayır ama bütün takım bi kişiye flame yaparsa o kişi bu durumu düzeltmek için bi şeyler başararak kendini ispatlamaya çalışır, feedleyen adam olduğunda flame yapmayalım da tebrik mi edelim? ben de bronz olsam ben de eğlenmek için oynardım.

valla oyunda 19-20 gün falan geçti ama ilk hatamda adam bana söverse hiç kusura bakma durumu düzeltmeyi çalıştıkca içine ediyorum çünkü adam direk aile bireylerine küfür ediyor ve moral, oynama isteği tamamen 0lanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzumaki Nagato

quote:

quote:

biri yav he he gifi koysun. oyun bilgin yoktur ya da karsi taraf sizden daha iyidr kaybediyosunuz. flame yapinca middeki adam oce mi olacak ? biz oyunu eglenmek icin oynuyoruz. kaybbederken bile eglenmek icin. iste bu gereksizler de...

hayır ama bütün takım bi kişiye flame yaparsa o kişi bu durumu düzeltmek için bi şeyler başararak kendini ispatlamaya çalışır, feedleyen adam olduğunda flame yapmayalım da tebrik mi edelim? ben de bronz olsam ben de eğlenmek için oynardım.

valla oyunda 19-20 gün falan geçti ama ilk hatamda adam bana söverse hiç kusura bakma durumu düzeltmeyi çalıştıkca içine ediyorum çünkü adam direk aile bireylerine küfür ediyor ve moral, oynama isteği tamamen 0lanıyor

o kadar küfür edenler ban yemeyi hak edenler zaten bi oyunda hata yaptı diye kimsenin annesine küfür edilmez

• quote:

Nick mesaj uyumsuzluğu

• tr'de flame yapmayın
  • quote:

quote:

(qapaq)
  • 3 arkadaşı giriyoruz top/mid/jungle

oyunda zevkine flame yapıyorum bot lane e laf atıyorum falan ama kazanıyoruz
  • http://www.lolking.net/summoner/tr/1361622

şu adama ne yaparsın bu adamla aynı oyunda oynadım ben.
    yeni 30 oldum diyor. tamam acemi olabilirsin anlarım ama. adama diyoruz şöyle şöyle yap sana ne deyip küfür ediyor. ne yapalım bu adama? aferin güzel mi yapıyorsun diyelim ne diyelim?
  • quote:

Alakası yok, flame yapınca daha çok kazanıyorum ben. İnsanlar kaybettikleri için flame yapar, flame yaptıkları için kaybetmezler.

Flamer dan kastettiğim 4 kişinin bir adamı flame lemesi değil takım fb versin surrender@20 yazanlar 2 doran alırsın dafuq vayne's build report him falan sürekli takımı yönetmeye yönlendirmeye çalışanlar ama onu da beceremeyenler
  • Flame candır
  • Flame=Lose çünkü flame yapmak için bir sebep gerekir. Eğer bu sebebi ortaya çıkaran bi adam varsa o adam yüzünden oyunu kaybediyorsunuzdur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Alakası yok, flame yapınca daha çok kazanıyorum ben. İnsanlar kaybettikleri için flame yapar, flame yaptıkları için kaybetmezler.

Beynim durdu

elim ayağım titredi şerefsizim
  • tr de her el flame var

not : Bende yapıyorum. Ama ana avrat değil mesala neden orda yakalandın dediğimi adam ana avrat sövüyorsa bana dayananam
  • Bazıları o flame'i hakediyor. Sabrın da bi sınırı var. Adam a 50 kere signal veriyorsun girme kule altına diye giriyor sonra geberiyor, bu adama flame yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

Orijinalden alıntı: 38derece

LoL'ün istatistiklerine bakın gerçekleri görürsünüz. bunu tartışmak anlamsız. gerçekler bariz ortada. ister diamond ol ister challanger.. diamonm olan peygamber mi oluyor anlamıyorum. peygamber bile yanılmışken...

hele sizin şu "adam diamond olm" diyip saygı duymalarınız yok mu. acıyorum size.

herneyse bence flame yapmak iyidir diyen bi zavallıya karşı bunun kötü birşey olduğunu anlatmakla vakit kaybetmek yerine. flamei tamamen nasıl engelleriz bunu konuşalım

Ez gidip e ile adamların içine atlıyorsa,solo top takımı sürekli yanlız bırakıp feedlendim ben diyip 5-1 giriyorsa,tam teamfight çıkacağı zaman bir kişi wolflere,farma koşuyorsa,barondaki wardların kırıldıgını görüp takım oraya gitmiyorsa flamenin allahını yapar,kitabını yazarım

el alemin keyfi için kendi morelimi bozamam madem oyun oynayacak kafayı çalıştırsın,karşının kazanmasını istiyorsa gitsin afk olsun bu kadar basit birşey

flame yapmayalım flame yapmayalım,birine bir şey bir defa söylenir inadına aynı hareketler inadına aptallık inadına saçma sapan işler,flamede yapılır ağırda konuşulur

+1

• Sıkıntı şurada ki biri kötü diye flame yapmıyor adamlar flame yapmak için yapıyorlar adam pick ekranından başlıyor oyun bitene kadar devam ediyor sebepsiz yere
  • quote:

quote:

flame yapinca daha cok kazaniyorsun ve kaybeden insanlar flame yapar diyosun. guzel kafaymis

quote:

Orijinalden alıntı: Commando Kayle

İnsanlar kaybettikleri için flame yapar, flame yapınca daha çok kazanıyorum ben.

Çünkü takımım kaybediyosa flame yapmaya başlıyorum ve onlar da hırslanınca oyunu çeviriyoruz, kaybedilmiş, bitmiş oyunda neden flame yapayım zaten?

Saçmalık. Takımındaki 2 kişi flame yapıp oyunu bırakınca ne yapıyorsun. O zaman da mı maçı çeviriyorsun. Adamlar 10 dk hiç bir şey yapmadan küfürleşiyor. İman gücü ile taşıyorsun sanırım o zaman.

• quote:

Katılmıyorum hocam.Ben en ufak birşey söylenince oyundan düşen bir oyuncuyum mesela heleki takım yaptığı hatayı bana yüklüyorsa iyice kopuyorum oyundan.Dikkatim dağılıyo, map kontrolünü bırakıyorum vs. Trde oynamayı bu nedenle sevmiyorum çok fazla konuşuluyo, westin en sevdiğim yönü flame minimum seviyede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutix

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Beynim durdu

dedi ki flame ateş ile alakalı bir şey, bende flame yaparak takım arkadaşlarımı ateşliyorum gelsin win ler lpler oh oh

afk

çok mantıklı

• Druiddroid der kacarim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.