Şimdi Ara

Flame=Lose

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son 10 oyunumda dikkat ettim ki eğer takımda bir tane flamer varsa kesinlikle kaybediyoruz yani istisna yok. 5 win streak yaptıktan sonra arka arkaya gelen flamer lar direk lose a sebep oldu. Size tavsiyem teamwork op video sunu seçim ekranında yazın en azından birkaç kişi izler de düzelir

• sezon 3ten beri böyle, paso gereksiz bi tartışma
    -en en en anlamadığım olayda şu, atıyorum top lane, karşımda shen var yorick ile 3-4 kere kestim ama adam oynuyor bilerek feedlemek falan yok.
    karşı takımdan hemen allchat 'report top lane for feed' yahu antilop, o adam feederda hiç mi şunu düşünmüyorsun? 'acaba yorick mi pro?' direkt report top lane for feed
    adamlara kalsa, hep feed zaten biz hiç iyi oynamıyoruz.

şu da teamwork olayını özetleyen 10 numara bi video;

• Alakası yok, flame yapınca daha çok kazanıyorum ben. İnsanlar kaybettikleri için flame yapar, flame yaptıkları için kaybetmezler.
  • aynen öyle bende dikkat ettim sürekli moral vermeye çalışıyorum takıma
  • şimdi durup dururken flame yapmam ama leona bilerek ultisini dağlara taşlara atarsa söverim ince bir çizgisi var flamenin onu kaçırmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

Alakası yok, flame yapınca daha çok kazanıyorum ben. İnsanlar kaybettikleri için flame yapar, flame yaptıkları için kaybetmezler.

Beynim durdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alakası yok, flame yapınca daha çok kazanıyorum ben. İnsanlar kaybettikleri için flame yapar, flame yaptıkları için kaybetmezler.

Oha adam kendi paradoksunu bulmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CANDY STAFF..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Beynim durdu

dedi ki flame ateş ile alakalı bir şey, bende flame yaparak takım arkadaşlarımı ateşliyorum gelsin win ler lpler oh oh

afk

• quote:

flame yapinca daha cok kazaniyorsun ve kaybeden insanlar flame yapar diyosun. guzel kafaymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İnsanlar kaybettikleri için flame yapar, flame yapınca daha çok kazanıyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustForWin

flame yapinca daha cok kazaniyorsun ve kaybeden insanlar flame yapar diyosun. guzel kafaymis

quote:

Orijinalden alıntı: Commando Kayle

İnsanlar kaybettikleri için flame yapar, flame yapınca daha çok kazanıyorum ben.

Çünkü takımım kaybediyosa flame yapmaya başlıyorum ve onlar da hırslanınca oyunu çeviriyoruz, kaybedilmiş, bitmiş oyunda neden flame yapayım zaten?
  • yahu nesini anlamadınız adam flame yaptığında kazandığını söylemiş. ardından da flame ile kaybetmek arasındaki ilişkiyi açıklamış. cümleyi sonundan başına okursanız tabi anlamazsınız
  • biri yav he he gifi koysun. oyun bilgin yoktur ya da karsi taraf sizden daha iyidr kaybediyosunuz. flame yapinca middeki adam oce mi olacak ? biz oyunu eglenmek icin oynuyoruz. kaybbederken bile eglenmek icin. iste bu gereksizler de...

• Hem flame yaparım hem taşırım. Yani jungsam :D Lee sin sagolsun, bugün ard arda 4 oyun attım, hepsini aldık. İlkinde 1 mal geldi, diğer 3 adam iyi geldi solo girmiştim. Xin sagolsun, solo yazdım insta lock yaptı mecbur jung gittik. Mal bot gitti trollügüne , feedledi, teemo ve soraka ( apc teemo, adc değil ) top gitti. Ahri de mid. Adcmiz yok. Kastırdım 4 kişi kazandık. O xini boşverdik, o 3 adamla pre girdik. 2 el düzgün kişiler geldi. 4. oyun instant lock, küfürbaz, feeder bir swain geldi. Hem flame yaptık. Adamı da oyun sonu 9 kişi reportladık. Hem de sayemde kazandık. Millet 4. itemi çıkarken ben full builddim. Hoş biraz da benim hıyarlıgım, jungle normalde kill almam ama bu takım kill alamıyor mecbur dive atıp alıyorum . 18/4/23. İlk kez kill sayım asiste yaklaştı jungken.

Diğer eller, 5 0 15, 8 4 17, 4 1 14. Lee sini seviyorum

• quote:

biri yav he he gifi koysun. oyun bilgin yoktur ya da karsi taraf sizden daha iyidr kaybediyosunuz. flame yapinca middeki adam oce mi olacak ? biz oyunu eglenmek icin oynuyoruz. kaybbederken bile eglenmek icin. iste bu gereksizler de...

Diamond2 adamin nasil oyun bilgisi olmasin?

• quote:

biri yav he he gifi koysun. oyun bilgin yoktur ya da karsi taraf sizden daha iyidr kaybediyosunuz. flame yapinca middeki adam oce mi olacak ? biz oyunu eglenmek icin oynuyoruz. kaybbederken bile eglenmek icin. iste bu gereksizler de...

hayır ama bütün takım bi kişiye flame yaparsa o kişi bu durumu düzeltmek için bi şeyler başararak kendini ispatlamaya çalışır, feedleyen adam olduğunda flame yapmayalım da tebrik mi edelim? ben de bronz olsam ben de eğlenmek için oynardım.
  • quote:

quote:

hayır ama bütün takım bi kişiye flame yaparsa o kişi bu durumu düzeltmek için bi şeyler başararak kendini ispatlamaya çalışır, feedleyen adam olduğunda flame yapmayalım da tebrik mi edelim? ben de bronz olsam ben de eğlenmek için oynardım.

Çok sert.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 15 Eylül 2013; 10:18:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

3 kere okudum ama hala anlamadım
  • quote:

lol kardeş o adam diamond. hemi de tr serverında değil euw'de
  • Auspexa kullanıcısına yanıt
    "ben de bronz olsam ben de eğlenmek için oynardım." ben buraya takıldım hocam, diamond olunca oyun başka bişey için mi oynanıyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.