Şimdi Ara

Win trade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar win trade hakkında ne yapılabilir ? Tr high elo arkadaşlar var ise fark etmişlerdir.Bu durum tr de çok uzun süredir var.Karşıya arkadaşını yollayıp afk bıraktırıyorlar.Eğer bunun bir çözümü yoksa tr high elodaki tüm yabancılara maç kazandırmamak için elimden geleni yapıcam.Script bunlarda herşey bunlarda.

Win trade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIP Gwen Stacy -- 10 Kasım 2015; 4:10:41 >

• Eskiden turnuva oyunculari bile yapiyordu.hatta sezon3 te.
    Hala cozum bulunamamis.
    Yapacak tek sey var.oyun ararken kabul et reddet kutucugu geldiginde israrla birileri reddediyorsa girmeyeceksin.
    Ama tabi kesin cozum degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annie main

• Hocam dün 4v5 maç kazandık. Midimiz afk idi. Bot feeder aynı şekilde soloda. Ben elimden geleni yaptım bota indim gang attım 2 kill aldım. Soloya gittim onlarıda kestim. Karşı takım da da 1 afk vardı. Elimizden geleni yaptık. Tflerde malp güzel ulti attı. Maçı nexustan çevirdik.

Eğer daha iyi trade yapmak istiyorsan annie ile adamı minyona yaklastirma. Arada bir düz vuruş yap. Pasifin dolunca q w yap geri çık. 6ya kadar ben birşey yapmıyorum genelde. Sadece lb ile oynarken atarliyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

Annie main

Annie main bu yıl yaptımda onun farklı bir nedeni var.Scriptlere karşı iyi olduğu için.Yoksa main nidalee syndra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Hocam dün 4v5 maç kazandık. Midimiz afk idi. Bot feeder aynı şekilde soloda. Ben elimden geleni yaptım bota indim gang attım 2 kill aldım. Soloya gittim onlarıda kestim. Karşı takım da da 1 afk vardı. Elimizden geleni yaptık. Tflerde malp güzel ulti attı. Maçı nexustan çevirdik.

Eğer daha iyi trade yapmak istiyorsan annie ile adamı minyona yaklastirma. Arada bir düz vuruş yap. Pasifin dolunca q w yap geri çık. 6ya kadar ben birşey yapmıyorum genelde. Sadece lb ile oynarken atarliyim.

Hocam bizde 0-22 gp var iken taşıdık.Feeder ve afk durumu çok farklı oluyor.Annie oynama konusunda sorunum yok.Kötü oynadığımı düşünmüyorum.
  • Varya senle bu sezon en az 15 20 oyun oynamışızdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL ve Drop Hack
    9 yıl önce açıldı
    Steam Level UP Botları Hk.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

Varya senle bu sezon en az 15 20 oyun oynamışızdır

Nickin neydi ? Genel olarak herkesi hatırlıyorum :)
  • Cheerleader ekli lan bende :Dd bu arada thresh ve mundo en son masterdi challengera cikmak icim yapmislardir bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: JJJimi

Cheerleader ekli lan bende :Dd bu arada thresh ve mundo en son masterdi challengera cikmak icim yapmislardir bunu

Cheer script zaten.

Thresh win trader mundoyu tanımıyorum.
  • RIP Gwen Stacy kullanıcısına yanıt
    Bunlar hep westte master chall olamayip burda cerceve kasip sezon basinda oraya tekrar dönenler.

• quote:

Bunlar hep westte master chall olamayip burda cerceve kasip sezon basinda oraya tekrar dönenler.

Mantıklı zaten bu köpekler başka türlü alamazlar :) Bide 2 duo script giriyorlar.Bir oyunda en fazla 2 türk oluyor.Teki benim zaten.Yakında hiç birine maç aldırmıycam böyle devam ederse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIP Gwen Stacy -- 10 Kasım 2015; 18:40:06 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    BENDE HİGH ELOYUM BENİ DE ARANIZA ALIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aoe-Bulletz

Dia 5 . 0 lp çok hayg sın qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: Nashorn

quote:

Orijinalden alıntı: Aoe-Bulletz

Dia 5 . 0 lp çok hayg sın qnq

Alıntıları Göster
    karşıya arkadaşını göndermeyi nasıl beceriyor. aynı anda basıp denk gelirse mi. aynı takıma gelirse taşıyorlar karşı takıma gelirse biri satıyor mu maçı

• calibrane kullanıcısına yanıt
    High eloda oynayan adam sayisi az cogu challenger campliyor suan master ve dialar kapisiyor aralarinda thresh ve olaf yapiyor zaten arastirdim ayni takimda rank atiyolar (teamrank)

Banada birkac kez arkadaslarimdan teklif eden oldu ama yapmadim

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

karşıya arkadaşını göndermeyi nasıl beceriyor. aynı anda basıp denk gelirse mi. aynı takıma gelirse taşıyorlar karşı takıma gelirse biri satıyor mu maçı

Gece 12 den sabaha kadar oyundaydım.Kim sıraya giriyorsa hepsi eşleşiyor, 10 kişi zor çıkıyor zaten 2 türk 8 yabancı oynuyoruz.Aynı zamanda çopu script.tr.op.gg ye nicklerini yazınca daha önce duo girdiklerini görebiliyorsun.Gece 4 gibi meth geldi yine win traderlar geldi gösterdim direkt dodge attı.

• TR Sunucusu açıldığından beri var. TR bu yüzden çöp . tr deki ligi ciddiye alan bu yüzden yok zaten
  • Rapid Step kullanıcısına yanıt
    Oynayan adam yok gelenlerde euwda master chall olamayan tipler cerceveyi alip geciyorlar tekrar weste.. Ve hala scriptler var.

• quote:

Oynayan adam yok gelenlerde euwda master chall olamayan tipler cerceveyi alip geciyorlar tekrar weste.. Ve hala scriptler var.

high eloda başıma gelen bir olayı anlatıyım. challengerda 90. sıradaydım. bi patchte toplu script banı attılar 30. oldum bir günde hiç oynamadan. gerisini sen düşün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.