Öncelikle bir God of War fanı olarak sizi selamlıyorum. Nasıl GOW 1-2 yi sevinçle bitirdiysem GOW 3 üde o heyecanla bekledim. Sırf GOW 3 için Playstation 3 aldım. Ama oyunu oynarken bir yerde takıldım. Flame of Olympus bölümündeki bir odada notalar olduğu kısımda notalara sırasıyla basıp büyük geçidi açamadım. 2 haftadır geçemiyorum. Ve yardım istiyorum. Oyunun Full save hali ya da, o bölümden sonraki bir Save dosyasını nasıl bulabilirim. Oyunu bitiren bir arkadaşım save dosyalarını paylaşabilir mi, ya da nerden bulacağımı söyleyebilir mi, internetten br türlü bulamadım.
Teşekkürler herkese
youtubeden bulabilirsin
Kardeş zaten biliyorum nasıl geçeceğim ama sorun ne kadar uğraştımsa ordaki tuş kombinasyonunu beceremedim.
hocam 3. denemede yapmıştım , eğer yapamıyorsan masaya koy ds3ü , üst üste gelenlere aynı anda basacaksın .
Elinde oyunun full bitmiş save dosyaları olan yok mu?
Hep aynı tuş kombinasyonu geliyor zaten.Yapamamana şaşırdım.Bende çok uğraşmıştım ama bir süre sonra el alışıyor.Biraz kafa patlatıp denersen geçersin bence
dostum orasi gercektende takilinabilecek bir yer deil niye yapamadin sasirdim dogrusu ust uste gelenler zaten capraz olarak parmaginlan basabildigin tuslardi eger ust uste gelenlerde takildiysan
en olmadi you tubedan izle siralarini yaz bir yere once oynamadan elini alistir bi iki kere kapali ds3le sonra ac gec hadi kolay gelsin
oha orayı zevkle oynamıştım hiç takılma yoktu guitar hero oynuyorum sanmıştım çok zevkliydi bence el meselesi çok kasma yavaş yavaş kol eline alışınca yaparsın.
Arkadaşım 2 hafta boyunca oturup onunla uğraşmıyorum ara ara deniyorum olmayınca sinirlenip kapatıyorum. Her cümlemizin altına açıklama mı geçelim illa.
quote:
Orijinalden alıntı: grafikermurat
Elinde oyunun full bitmiş save dosyaları olan yok mu?
Bende var.
Yukarıda ki yerde Blade of Olympos Şeklini oluşturdun mu ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme