Şimdi Ara

Flame shard upgrade icin yardım pls (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merak ettim walla ßastınmı :) ßende 70 Kalkanımı +6 ya bassammı korkuyorum :)
  • Bu shardı basmak bana kısmet olmuyor. Simdide +8 warrior chitin bot bastım. Soktayım anvil benle oyun oynuyor. SS de asagıda. Bu item olympiada ne kadar eder.

[img=http://img264.imageshack.us/img264/1754/20070629044004ed6.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _keOps -- 29 Haziran 2007; 4:43:40 >
  • devam devam :)
  • war ya sen bu gidişle zengin olcan o sharda gerek kalmıyacak çünkü elinde +8 sherion olacak
  • bu item ne kadar eder beyler olympiada yardım edin lutfen. Bu arada shardı hala basamadım kısmet değil
  • ya tamam anladık işi ticarete döküyon oh ne ayak shardı basacam diye
    götürüon itemleri
  • Ve işte final. İşte 2,5 yıl gülmedi gülmedi ensonunda anvil yaptı bana bi kıyak

[img=http://img166.imageshack.us/img166/5566/20070629055614mr5.th.jpg]
  • +6 mı yaptın +7 mi mrk icindeyim :=) Hayırlı Olsun ßu arada::)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoChriss -- 29 Haziran 2007; 6:07:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _keOps

Ve işte final. İşte 2,5 yıl gülmedi gülmedi ensonunda anvil yaptı bana bi kıyak

[img=http://img166.imageshack.us/img166/5566/20070629055614mr5.th.jpg]

tebrikler çok sevindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 29 Haziran 2007; 6:06:43 >
  • saol kardesim de. Su +8 warrior chitin kaca gider bi bilen yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: MotoChriss

+6 mı yaptın +7 mi mrk icindeyim :=) Hayırlı Olsun ßu arada::)

+6 yaptım kardesim simdilik ama bunada sükür. hem göruntu amaclı bu zaten atagı düşük +7 olmadıkca.
  • HELAL olsun
  • anvil yüzünü güldürdü
  • Bas ya atılmaz satılmaz
  • Ben trinasız item yakmadan +6 a basmıstım ve de o şekilde kullandım +7 için riske atmaya degmeyecek bir item.Zaten sol el silahı olarak kullanıyordum o da atagı pek farkettirmiyor
  • bence basma +6 kalsın elinde
  • koptum valla super
    quote:

Orjinalden alıntı: _keOps

quote:

Orjinalden alıntı: sertan322

bol bol +7fp yada +7chitin fln yak yada +7hıgh class itemler 4tane fp 2 tane chitin 4tane hıgh class silah yak geçmezse yüzüme tükür

+7 fp yakayım diyorum +8 e geciyor . Delirecem ya

• neler yaktıgını tam olarak yazabilir misin keops ?
    hayırlı olsun bu arada +7 deneme derim görüntü amaçlı çok güzel item ve sag elinde güzel bi dagger varsa sol elde dagger of name atagı pek düşürmüyor...
  • cok sanslısın walla hem chitin hem cleaver hem fp +8 hemde flame shard +6 süper walla tebrik ederim hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.