Şimdi Ara

Flame shard upgrade icin yardım pls (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun ya keşke +7 shel falan bassaydın bu balla +8 olurdu
  • Şansa bak yaw

+8 clever +8 chitin ve +8 fp bastı ilk denemede

Shartıda +6 yapmışsın tebrikler
  • Ya upgrade yaparken birşey yakman gerekmiyor ki! bunu pek çok kişi gerek videolarda gerek kulaktan duyma bilgilerle benimsemiş durumda!bu durumda neler yakan adamlar gordum gel görki +7 raptor shard +8 shell vs basamadı upgrade olayı bambaşka bir olay anvil sistemi çok karmaşık pek çok kişi saçma sapan iddialarda bulundu yok 5. hizaya koyuyorsun yok 1. hizaya yok sunu sunu yakıyorsun e peki yaktık diyelim yapacagımız itemde yandı gitti garantisi warmı yok bence normal at olursa olur olmıyacagı warsa zaten olmaz hadi kolay gelsin kardeşler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chayluckx

Ya upgrade yaparken birşey yakman gerekmiyor ki! bunu pek çok kişi gerek videolarda gerek kulaktan duyma bilgilerle benimsemiş durumda!bu durumda neler yakan adamlar gordum gel görki +7 raptor shard +8 shell vs basamadı upgrade olayı bambaşka bir olay anvil sistemi çok karmaşık pek çok kişi saçma sapan iddialarda bulundu yok 5. hizaya koyuyorsun yok 1. hizaya yok sunu sunu yakıyorsun e peki yaktık diyelim yapacagımız itemde yandı gitti garantisi warmı yok bence normal at olursa olur olmıyacagı warsa zaten olmaz hadi kolay gelsin kardeşler

yakmakla alakası var
    mesela bi gm nin +9 shard videosu vardı dark vane yakıyor itemlerin değerine göre bascaksın o zaman geçme ihtimali var
    bu arada +8 boot 950m flan eder olyde
    cok sanslısın keske shard flan yakmaya kalksaydın +8 shard

• şunu söyliyim çok dikkatli ol unutma 1 tane var ondan sakın riske girme
  • iyide 8 shard yaktım dier 8 shard 9 olmadı ne anladım bu işten o zaman garantisi yokki adam oyunu bırakıor busla shard 7 wardı attı 8 oldu dizdi itemlerini gene devam oyuna
  • Bende yakmayla bi alakası olmadığını düşünüyorum trina ile +8e bastılar gözümün önünde raptoru bşi yakmadan oldu yani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoLoSis

quote:

Orjinalden alıntı: Chayluckx

Ya upgrade yaparken birşey yakman gerekmiyor ki! bunu pek çok kişi gerek videolarda gerek kulaktan duyma bilgilerle benimsemiş durumda!bu durumda neler yakan adamlar gordum gel görki +7 raptor shard +8 shell vs basamadı upgrade olayı bambaşka bir olay anvil sistemi çok karmaşık pek çok kişi saçma sapan iddialarda bulundu yok 5. hizaya koyuyorsun yok 1. hizaya yok sunu sunu yakıyorsun e peki yaktık diyelim yapacagımız itemde yandı gitti garantisi warmı yok bence normal at olursa olur olmıyacagı warsa zaten olmaz hadi kolay gelsin kardeşler

yakmakla alakası var
    mesela bi gm nin +9 shard videosu vardı dark vane yakıyor itemlerin değerine göre bascaksın o zaman geçme ihtimali var
    bu arada +8 boot 950m flan eder olyde
    cok sanslısın keske shard flan yakmaya kalksaydın +8 shard

K2Network'ün çalışanlarının yaptığı açıklamaya göre item yakmayla ilgisi yok tamamen bir kumar makinası gibi hiç bir hilesi yok ve item yakanlar boşu boşuna kazıklanıyor. Bu resmi açıklama :D Onlardan dahamı iyi biliosun sen GM'misin yada adminmisin nasl bu kadar eminsin :D Doğru düzgün bilgin yok burda atıp tutuyosun sinirlendirdin beni...

• ben 70 staff ını 2 haftada bastım +7 ye
  • bende 70 kalkanını basıcam ama tırsıyom +3 şu anda
  • hayırlı olsun
  • Ne Şanslıymışsın Hayırlı Olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.