Flamelash de alliance oynayan varmıdır aramızda.Ben hordeyim.Serverda sanırım alliance yok gibi.9/1oraninda ratio var diyorlar?
oran olarak uçurum olan serverları hiç tavsiye etmiyorum heleki pvp server sanırım orası.
Sanırım sw değişikligi yapicaz.4 gün boyunca tek tük alliance vardı.Onerebileceginiz server varmı birbirine yakın popta olan?
Flamelash da oynuyorum alliance ile cok karsilastim ashenvale da. Hills de de cok karsilasan olmus. Booty bay / racthet midir nedir oralarda da cok goruyorum.
Ama nasi desem henuz bi pvplik durum 1-2 kere yasandi o da muhtemelen herkes isin de gucunde, world pvp henuz bir sey vermiyor. Pvp ile ugrasmiyor kimse bakiyor yoluna. Bi ara gorev yaparken donmustu pvp bi rogue bi de pala saldirmisti tokatlamistik 2 kere sonra daha gelmediler zaten. Baska pvplik durum yasamadim yoldan gecerken denk geldiklerime hunter mark atiyorum
doblosmanD
kullanıcısına yanıt
ilk kurulan serverlarda daha dengeli doğal olarak çünkü mecbur doluştu insanlar. 3-4 dalga server açtılar ikişer üçer. orta periyotta açılan serverları öğrenebilirseniz forumlardan falan hem daha dengeli hem de sırası makul olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme