Şimdi Ara

Flappy Bird Macerası APK İle Devam Ediyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Flappy Bird Macerası APK İle Devam Ediyor!

Son ayların en çok talep edilen oyunlarından olan Flappy Bird oyunu, Google Play üzerinden kaldırılmasına rağmen hala kullanıcılar tarafından en yüksek skora ulaşma çabasıyla oynanmakta.

Flappy Bird oyunu genel anlamda geçmişin Mario oyunlarını anımsatan bir yapıya sahip, oyunda bir kuşu uçurarak silindirlerin arasından geçirmeye çalışıyorsunuz fakat bu hiç kolay değil, açıkçası oldukça zor diyebiliriz. Oyunun amacı ise en yüksek skoru kazanarak Google Play üzerinde sıralamaya girmekti. Ancak oyunun yapımcısı oyunda bazı can sıkıcı durumların yaşandığını belirterek oyunu Android ve Appstore marketleri üzerinden kaldırdı.

Flappy Bird 1 ay gibi kısa bir sürede fenomen oyunlardan olmasına rağmen başarısızlığın hikayesi lakabını alarak oyun marketlerinden kaldırıldı, peki Flappy Bird neden kaldırılmış olabilir? Oyun gerçekten zor, ancak bir o kadarda bağımlılık yapıcı diyebiliriz.

Oyunda tek amaç bir kuşu ekrana dokunarak çırpınmasını sağlamak ve silindirlerin içerisinden geçirmek, ancak bu hiç kolay değil. Herhangi bir yere çarptığınızda oyun başa sarıyor, oyunun online skor tablosuna girmek oldukça zor. “şahsen ben sadece 8 silindir geçebildim (1 saatte…)”.

Bu tür sebepleri yapımcının da fark etmesi sonucu oyun kaldırılma kararı alınarak marketler üzerinden silindi. Oyun tamamen ücretsizdi, belki kaldırılması için başka bir sebep olabilir ancak resmi açıklama da da bunlardan farklı bir şey yazmamakta. Gelelim Flappy Bird oyununun orijinalini nasıl yükleyebileceğinize, oyun Android marketlerden kaldırılmış olsa da tamamen orijinal Flappy Bird oyunu apk olarak yüklenebiliyor, tek yapmanız gereken aşağıdaki linkten apk dosyasını indirmek ve telefonunuza atarak herhangi bir apk kurucu Android uygulama ile oyunu kurmak, iyi eğlenceler, bol skorlar dileriz.

Flappy Bird APK Bağlantısı

ALINTIDIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiperaktif Teknoloji -- 27 Şubat 2014; 21:41:37 >

• senden önce 9999 tane apk paylaşıldı kardeşim
  • Bence fazla abartıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur arkadaşlar ben öyle bir paylaşayım dedim belki bilmeyen veya indirmeye çalışan olur diye.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiperaktif Teknoloji

Doğrudur arkadaşlar ben öyle bir paylaşayım dedim belki bilmeyen veya indirmeye çalışan olur diye.Teşekkürler

Eyvallah hocam iyi düşünmüşün.

•  Flappy Bird Macerası APK İle Devam Ediyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: golden_jordan

ben 10 yapamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiperaktif Teknoloji

quote:

Orijinalden alıntı: golden_jordan

ben 10 yapamadım

(Hileyi çaktırmadan) parantez içi okunmaz ayıptır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.