4 gb kingston emektar flaş bellek var yaklaşık 8 10 yıllık ama saat gibi sağlam çalışıyordu düne kadar durduk yere bozuldu bilgisayara taktığım zaman bazen aralıksız algılama yapıyor sürekli sök tak yapılmış gibi algılıyor görev çubuğu yanıp sönüyor gibi oluyordu pc kastırıyor çıkarmadan düzelmiyor bazen takıyorum hiç tanımıyor sadece windows takıldı uyarı sesi veriyor ama ne disk yönetimimde görünmüyor tv ye bağlayıp format atmayı denedim medya cihazı bulunamadı dedi hiç okumadı dükkandaki laptopta denedi benzeri olaylar oldu sürekli sök tak oluyormuş gibi bide görev yöneticisi çalışmayı durdurdu diye hata verdi kitledi bilgisayarı çıkarınca düzeldi bozulması mühim değil fakat neden bozulduğuna anlam veremedim durduk yere gitti başka yapabileceğim yöntem varmı tamir için atmaya kıyamam yıllardır kahrımı çekiyor
not: kasasını açtım baktım herhangi bir hasar yanık kopan eden bir şey yok
ben bozuk bir yer göremedim bakmak isteyen detaylı anlayan olursa
not: markası Kingston ama içindeki çip Toshiba bu normal mi? Yoksa yan sanayi Kingston mu bendeki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme