Şimdi Ara

Flaş Bellek Virüs Tuhaf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmiyorum nereden olduğunu ama belleğe bu virüs bulaştı ve bütün bilgisayralarımda, kartlarımda, belleklerimde artık var.
    Hangi bilgisayara takarsa orada da olacak veya benim bilgisayarıma takılan belleklerin hepsine yayılacak.
    Sorun şu: Flaş belleği takıyorum ve karşıma sadece kendisinin kısayolu çıkıyor. Çoğu zaman hiç açılmıyor bazen de ayrı pencerede açılıyor.
    Lütfen, tanımlayamadığım bu sorunu en azından tanımlarsanız çözümünü bulmamız daha kolay olur.
    Ekte örnek grafik vardır...

Flaş Bellek Virüs Tuhaf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali semerci -- 12 Temmuz 2015; 21:58:46 >

• işletim sistemi ne?windows8 değilse ki değil gibi görüyorum
    COMBOFIX
    tertemiz yapar
  • win7
    teşekkür ederim, deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali semerci

win7
    teşekkür ederim, deneyeceğim.

usb takılı olsun,combofix onu da temizlesin.
    güvenli modda çalıştırın programı daha sağlıklı olur.
  • dediğiniz gibi yaptım fakat temizlemedi.
    yine de teşekkür ederim.
  • ali semerci kullanıcısına yanıt
    kaspersky, bitdefender, comado veya avira rescue cd/usb ile tarama yap.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • celibar C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği gibi yapın Combofix çok derine inip temizlediği için bilgisayara lazım olan programları silebilir. En iyisi Avast-Kaspersky
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Flash Bellek önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RESCUE cd oluşturup tarama yapsın.

• ali semerci kullanıcısına yanıt
    Hocam bu virüs benim de başıma gelmişti. Sanırım virüsü şöyle temizlemiştim biraz hatırlıyorum. Önce internetten musallat exe silici diye bir program indirmiştim(Virüsün adı musallat exe) Daha sonra programı çalıştırıp virüsü silmiştim bilgisayardan.(Bu sırada flash bilgisayarda takılı olmalı) Ondan sonra ise flash telefona takıp önemli olan belgeleri aldıktan sonra tüm dosyaları silmiştim. Virüsler Windows için yazıldığı için Android e dosya olarak gözüküyor ve rahatlıkla silebiliyorsunuz. Ya da flash daki virüsü Android bir cihaza takıp sildikten sonra flashı bilgisayara takmadan combofix ile silebilirsiniz. Flashı Android'e takmak için Otg kabloyu kullanabilirsiniz. Umarım sorununuzu çözer

• cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim. combofix bilgisayarımdaki pekçok programa zarar verdi :)
    diğerlerini de deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali semerci

cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim. combofix bilgisayarımdaki pekçok programa zarar verdi :)
    diğerlerini de deneyeceğim.

mesela?
    combofix log dosyasını atar mısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.