ya bora üstad olmasaydı bizler ne yapardı eyvallah üstad
quote:
Orijinalden alıntı: bora2004
quote:
Orijinalden alıntı: sawyer53
Arkadaşlar aklıma bir şey takıldı acaba ferrari ekibinin çıkaracağı 800HD se yi mi bekleyeyim yoksa bu cihazımı alayım çünkü daha sipariş vermedim önce sim2 ekibininkini sonra ferrari ekibininkini almak istemiyorum getirmişken 1 kere getirteceğim ve en az 5 sene daha uydu ile uğraşmayacağım artık bıktım 13 senedir hergün uydu ile uğraşmaktan eskiden hobiydi şimdi bağımlısı olduk
Benim cihazda ben smartcard okuyucuyu test edemedim çünkü kart kullanmıyorum.
Merhabalar, ben smartcard'i test ettim. Bir sikinti yok çalışıyor.
DM
takip
quote:
ben 1 hafta daha bekleyeyim belki fiyatı aşağı çekerler
Şu sıralar DM800 SE çinde 200.usd + kargo olarak satılıyor, yani fiyatlar biraz düştü ama daha da düşecektir tabiki.
zfiyatlar gayet guzel aslında yeterkı ürün kalitesı sorunsuz olsun ki daha ucuz fıyatlarda yakında gelır bence kalıteyı dıkkate almak en muhımı
bende alıcam tabi iletişim kurma işini becerirsem alırım , heleki şu sim atma falan acayip cahilim şöyle elimden tutacak bir arkadaş varmı
quote:
Orijinalden alıntı: msenoz
quote:
Şu sıralar DM800 SE çinde 200.usd + kargo olarak satılıyor, yani fiyatlar biraz düştü ama daha da düşecektir tabiki.
Cihazın fiyatı ilk çıktığında ne kadardı?
quote:
Orijinalden alıntı: 100708
bende alıcam tabi iletişim kurma işini becerirsem alırım , heleki şu sim atma falan acayip cahilim şöyle elimden tutacak bir arkadaş varmı
üstad bora2004 her sorunun cevabı onda
quote:
Orijinalden alıntı: Kef14
quote:
quote:
Kargo dahil 280 usd civarındaydı.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kef14
quote:
quote:
Kargo dahil 280 usd civarındaydı.
Ferrari ekibinin cihaz 15 temmuzda çıkacağı söyleniyordu, oda çıktığı zaman biraz düşer umarım....
hocam selam,
cihazın içinde dahili wireless alıcımı var ?
quote:
quote:
Fiyatının düştüğü filan yok, bazı satıcılar cihazı düşük, kargoyu yüksek tutup akıllı zannediyorlar kendilerini.
bora usta bu cihazı nasıl sipariş verebilirz.bu işlerden hiç anlamam yardımcı olursanız sevinirim.
Türkiye'ye getirse de birisi alsak.
quote:
Orijinalden alıntı: Murat,
quote:
quote:
Fiyatının düştüğü filan yok, bazı satıcılar cihazı düşük, kargoyu yüksek tutup akıllı zannediyorlar kendilerini.
Evet ama ilk başlarda kargo dahil 280 usd civarındayken şu sıralar kargo ile yada kargo free olarak 245-250 usd ye birçok satıcıdan bulmak mümkün. Fiyat düşmeden nasıl bu fark oluşuyor, bizzat satıcının kendisi bana birkaç kez indirim olduğuna dair mesaj gönderdi.
Bakalım bende pazarlık eden bir email yolladım kabul ederse siparişi vereceğim.
China post ile fiyati 245-249usd lara düşebilir fakat geç gelir. EMS ile 255 USD ye düşebilirler fakat hızlı gelir...bu fiyatlar zamanla en fazla 230-235usd lara düşer. Burdaki fark genelde kargodan kaynaklanıyor...
bora bu makinada meboot çalışmıyor mu?kafayı yiyecem
quote:
Orijinalden alıntı: mustafada
bora bu makinada meboot çalışmıyor mu?kafayı yiyecem
Barry allen ok
Barry allen'i biliyorumda meboot nedir onu bilmiyorum!