Bu sayfada yazanlar bana hiç inandırıcı gelmedi fiyat DM800 modeline uyuyor hız 300MHz MIPS / bootloader: bl82 Gemini 2 .01 / ALPS high quality M Tuner yazmış.
Bence buradan almak hiç mantıklı değil bilgiler kendi içinde bile tutarlı değil, tabiki yinede herkesin kendir kararıdır.
Takip
bu ferrari cihazı nasıl arkadaşlar önerirmisiniz kullanışlımı ?
quote:
Orijinalden alıntı: cem650
bu ferrari cihazı nasıl arkadaşlar önerirmisiniz kullanışlımı ?
Abisi sim 2.1 olanını alınız. Yazılım desteği daha çoktur.
Beyler,
Elimdeki "se" yi 17 gün önce sattım. dayanamadım Peter'e bir sipariş daha geçtim bugün elime ulaştı. Bu sefer ödemeyi paypal ile yaptım. Döviz hesabıda açtırınca komisyonsuz işlem yapabildim. Ama hiç tavsiye etmem. Bir sürü prosedür, falan filan... Bankacı arkadaşımın kontrolunda yaptık havale işlerini... Yinede moneygram'ı tavsiye ederim. İlk siparişimde 9 dolar moneygram'a komisyon ödemiştim.
Bu sefer PTT evime kadar sorgusuz sualsiz getirdi. belki yılbaşı yoğunluğu nedeniyle kontrolsuz kaldı.
Herneyse... Bu cihazda şimdi all russian var.
Nemesis'ide görüntü kalitesi nedeniyle beğenmemiştim.
Newnigma'nın en güncel sürümü nedir? Nereden indiriyoruz?
Saygılar, sevgiler.
serkan dostum buradan dilediğiniz image' i yükleyebilirsiniz...
bunlar subjektif değerlendirmeler olduğu için kişiden kişiye değişebilir.
Saygılar....
Çok teşekkürler, deneyip sonucu yazarım.
merhaba ustalar. çinden sunray 800 hd se sim 2.10 aldım. üzerinde allrussian imajı yüklü. ramiMAHER-v21-dm800se-12-30-2011 #ssl84b imajını yüklemek istiyorum fakat verilen linklerde telif hakkı sebebiyle silindiği yazıyor. arşivinde olan varsa ekleyebilirse çok sevinirim. saygılar.