Şimdi Ara

Flaş Sim2 DM800SE klon cihaz incelemesi @Bora2004 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
10.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ferrari SIM Team DM800se 08.08.2011 de çıkıyor ilk resimler yayınlandı,
    bakalım nasıl olacak Sim2 ürünlerine göre.

http://www.8a8f8.com/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=39382&page=1

Flaş Sim2 DM800SE klon cihaz incelemesi @Bora2004

• Hala piyasaya çıkmadı dimi bu ferrari ekibinin cihazı
  • Yarından itibaren cin sitlerinde satısta goruruz artık.Bakalım fiyatlar ne kadar dğişecek.Hayırlısı olsun bakalım..
  • İnşallah kaliteli bir cihaz olur bakalım bora arkadaşımız denedikten sonra bizlere ne söyleyecek önerecek mi.

bu cihazda çıktığına göre en geç ayın 25 inde dreamboxum olacak hadi hayırlısı
  • Evet bekleyip göreceğiz nasıl olduğunu, forumda yazdığına göre hem beyaz hem siyah olarak çıkacakmış.
    inşallah sağlam ve kaliteli bir cihaz olur.
  • Fiyat olarak 200 Dolar'a düşsünler artık. Kur bu kadar yukarı çıkmışken.
  • 180$+ Ems satan biri varmis diger konuda bir arkadas yazmis.
  • bunun diğer dreambox 800hd se'den ne farkı vardır tam olarak?
  • ferrari mi sim mi?
  • TheSerial
    kusura bakma geç farkettim

dostum şimdi ben adamın e-mail adresine mail atıyorum ya da msnden ekliyorum sonra bana (peter Zhou(2011-08-04 23:42:49) you pay paypal 255usd , after you pay , tell me your shipping address and phone number) bunları mı diyor? hediye belirtmesini ve ödemeyi nasıl yapacağım? direk parayı gönderince o da bakıp mı gönderiyor? yani hiçbir garantimiz yok mudur?

Paypal alışverişte güvenlik için kurulmuş sanırım
    parayı gönderenden ücret alınmazken alan kişiden komisyon kesmekteler
    Adama sakın parayı HEDİYE-BAĞIŞ diye gönderme sıkıntı olmaktaymış
    Normal alışveriş şekliyle olunca 45 gün itira, geri alma şansın mevcut

Adama email ile paypal'den para gönderince ayrıca mailden istediğin şartları: işte üzerine GİFT, HEDİYE yazmasını, göndereceği adresi vs fatura fiyatını ne kadar yazmasını belirtiyorsun... sonra tevekkül adamın iyi biri olmasını umuyorsun ki; forum da kaliteli bir satıcı olduğu söylenmekte.

Ben şimdilik bekliyorum malum adam 5 dolar indirim yaptı MEMLEKTTE DOLAR 10 GÜNDE 10 DOLAR arttı (DM fiyatına göre :))...
    Bİra daha bekleyecem sanırım

Forumda çok daha işin ehli olanlar ver ben en aceminin anladığı kadarını (benim anladığımı) yazdım...
    Size kolay gelsin...
    Alınca paylaşırım ama şimdilik bira daha bekleyecem

Bu arada sanırım paypal Dolar dönüşümü sırasında bizden de para almakta....
    Aliexpress ile aynı fiyata geliyor o zaman....
    Kafam karıştı....

Bir haber HiPhone-5 varmış China'da
    iyi bir tüccar tanıyan varmı çin^de

• quote:

Orijinalden alıntı: m_temur

ferrari mi sim mi?

hangisi?

ferrari satan link verebilecek var mı? ben bulamadım....
    teşekkür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrt2011

quote:

Orijinalden alıntı: m_temur

ferrari mi sim mi?

hangisi?

ferrari satan link verebilecek var mı? ben bulamadım....
    teşekkür

henüz yok, yakında çıkar.
  • bora2004 üstad yine bize öncülük yapacaktır inş 800hd se ferrari
  • Arkadaşlar iphone ve ipad ile çok kolay bağlanıyorum alete ve izliyorum kanalları ama merak ettiğim dışarıdan wifi olan bir yerden bu evdeki dreamboxa bağlanıp kanalları izleme imkanımız olabilecek mi acaba?
  • yarın sipariş vermeyi düşünüyorum ama illa ki herifle kontak kurmam mı lazım? parayı nasıl ve ne şekilde göndereceğim ki? paypal ile falan kabul ediyor mu peter zhou? abi herkese soruyorum da bir kimse tam olarak işte şuraya şuraya sonra şuraya gir şeklinde bir yön göstermiyor. Allah razı olsun yardımcı olunuyor ama genelde işte ona adres yaz parayı gönder ems ile al gibi genel ve tam bilemediğimiz olaylar.

üstelik adam çinli nasıl irtibata geçicez adamla :) ingilizcede su sel gibi değil. hadi hayırlısı, yarın büyük ihtimalle sipariş vericem, vermeye becerebilirsem. inşallah paralar uçmaz havaya :)
  • Sim 2.1 yazılım destegi acısından çok iyi. Ferrari bu konuda biraz zayıf. Artık cihazların hardware kalitesi aynı. Bence sim 2.1 biraz daha one çıkıyor....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi peter ile konuştum msn üzerinden paypal üzerinden parasını gönderdim kontrol etti para geldi dedi, adresimi söyledimi ismimi soyledim cep tel numarasını verdim tamam gönderiyorum dedi sabah 7:40 da e benim saat 8 de işte olmam gerektiği için çıkmak zorunda kaldım. o yüzden track numarasını falan fişman alamadım. yarın tracking numarasını falan isteyeceğim bakalım ne olacak. yani bende peter zhou dan siparişi verdim, durumu gene buraya bildiririm.
  • Ben Peterden Cuma günü aldım Pazartesi takip numarasını verdi , emsnin sitesinde halen Guangzhou'da görünüyor , bakalım ne zaman yurda giriş yapacak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 17 Ağustos 2011; 20:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

Ben Peterden Cuma günü aldım Pazartesi takip numarasını verdi , emsnin sitesinde halen Guangzhou'da görünüyor , bakalım ne zaman yurda giriş yapacak .

daha sonra mı veriyor takip numarasını? ben yarın sabah konuşsam vermez mi yani? belki araya cumartesi pazar girdi diye yapmıştır :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSerial

quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

Ben Peterden Cuma günü aldım Pazartesi takip numarasını verdi , emsnin sitesinde halen Guangzhou'da görünüyor , bakalım ne zaman yurda giriş yapacak .

daha sonra mı veriyor takip numarasını? ben yarın sabah konuşsam vermez mi yani? belki araya cumartesi pazar girdi diye yapmıştır :P

Yani benim olay öyle gelişti , yarın verir takip numarasını
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.