Şimdi Ara

Flaş Sim2 DM800SE klon cihaz incelemesi @Bora2004 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
10.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam aliexpress adlı internet sitesinden sipariş verebilirsin önce satıcıyla görüş adı yoaxin
  • Buradan güvenle alabilirsin

http://us.aliexpress.com/snapshot/101974766.html?isRedirect=false

Amam önce bu konuyu iyice oku hepsini okuma bazı yerlerini oku

http://forum.donanimhaber.com/m_34275297/mpage_48/tm.htm
  • arkadaşlar sipariş verenler bu eleman ile iletişime geçtince ne diyorsunuz. özel paket fatura vs. gümrüğe takılmaması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawyer53

Buradan güvenle alabilirsin

Amam önce bu konuyu iyice oku hepsini okuma bazı yerlerini oku

http://forum.donanimhaber.com/m_34275297/mpage_48/tm.htm

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 29 Temmuz 2011; 20:54:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

arkadaşlar sipariş verenler bu eleman ile iletişime geçtince ne diyorsunuz. özel paket fatura vs. gümrüğe takılmaması için

Sanırım adam kendiliğinden hallediyor bu isleri.
  • Arkadaşlar alete hdd taktım , laptop içindeki bir diziyi filezilla ile ftp üzerinden yollarken hız 1,5 mb geçmiyor, sebeb ne olabilir acaba? Çok düşük bu hız, en hızlı hdd ye film vb. nasıl yüklerim ?
  • Arkadaşlar siz hdd ye nasıl yüklüyorsunuz filmleri en hızlı yol olarak?
  • Bu konuların acemisiyim.
    LED TV için HD receiver alayım derken buralara kadar geldim (Çin ile görüşmeye başladım ::)))
    Ancak bir an önce çıkmaya çalışıyorum.
    Sanırım DM 800 HD SE ürünün iyi olduğundan (çin üretimi) ve hesaplı olduğundan bahsedilmekte
    Aşağıda verilen linke bir kaç saat ara ile baktığımda aynı site ve aynı firma ürünü farklı kişilerce farklı fiyatlarla sunulmakta
    Tina diye biri ki sanırım saat farkından uykusuz muydu ne 258 $' in altında konuşmaya gerek yok dedi (EMS kargosu ile)

adresinden Bob zhang diye eleman pazarlıksız EMS ile 255 $ fiyat verdi (EMS ile)
    aliexpress paypal ile ödeme almamakta, bu ,kişilerin paypal hesabına ödeme yapılması istenmekte

Soru şu (kafam karıştı)
    1- bu adamlar güvenilir mi?
    2- paypal ile bu kişilere mi ödeme yaptınız, sorun yaşanır mı?
    3- Üründen yana şikayeti olan yok sanırım (tabii şans işi)
    4- İşin püf noktaları nelerdir? (Adamlar uyanık fiyatı düşük gösteririz hediye vs yazarız gibi sanırım bize özgü çözümleri çoktan kapmışlar), kendimi bi ara Kayseri'de alış veriş yapıyor sandım...

Not: bu hafta uydu dünyasından yarım yamalak çok şey duydum artık bir an önce karar vermek istiyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
    Zor iş, ama çin'den alış veriş yaptım demekte cazip gelmekte, GLOAL DÜNYA malum öğrenmek lazım yarın cahil kalmayalım
    Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrt2011

Bu konuların acemisiyim.
    LED TV için HD receiver alayım derken buralara kadar geldim (Çin ile görüşmeye başladım ::)))
    Ancak bir an önce çıkmaya çalışıyorum.
    Sanırım DM 800 HD SE ürünün iyi olduğundan (çin üretimi) ve hesaplı olduğundan bahsedilmekte
    Aşağıda verilen linke bir kaç saat ara ile baktığımda aynı site ve aynı firma ürünü farklı kişilerce farklı fiyatlarla sunulmakta
    Tina diye biri ki sanırım saat farkından uykusuz muydu ne 258 $' in altında konuşmaya gerek yok dedi (EMS kargosu ile)

adresinden Bob zhang diye eleman pazarlıksız EMS ile 255 $ fiyat verdi (EMS ile)
    aliexpress paypal ile ödeme almamakta, bu ,kişilerin paypal hesabına ödeme yapılması istenmekte

Soru şu (kafam karıştı)
    1- bu adamlar güvenilir mi?
    2- paypal ile bu kişilere mi ödeme yaptınız, sorun yaşanır mı?
    3- Üründen yana şikayeti olan yok sanırım (tabii şans işi)
    4- İşin püf noktaları nelerdir? (Adamlar uyanık fiyatı düşük gösteririz hediye vs yazarız gibi sanırım bize özgü çözümleri çoktan kapmışlar), kendimi bi ara Kayseri'de alış veriş yapıyor sandım...

Not: bu hafta uydu dünyasından yarım yamalak çok şey duydum artık bir an önce karar vermek istiyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
    Zor iş, ama çin'den alış veriş yaptım demekte cazip gelmekte, GLOAL DÜNYA malum öğrenmek lazım yarın cahil kalmayalım
    Saygılar

way şerro bob bana 260 dolara iteledi :D:D

aliexpress paypal kabul ediyor. olmadı bob un paypal hesabına direkt transfer edersin. ben öyle yaptım. konuş o sana nasıl transfer edeceğini anlatır. Adamlar güvenilir duruyor şimdilik. en azından bana söylediği gün ürünü kargoya verdi. daha elime geçmedi ama şimdilik sağlam duruyor.

bu arada benim ürünle ilgili

Date Location Status
    04 Aug 2011 13:02 GUANGZHOU Arrival at Sorting Center
    03 Aug 2011 23:10 SHENZHEN Despatch from Sorting Center
    03 Aug 2011 22:31 SHENZHEN Arrival at Sorting Center
    03 Aug 2011 19:59 LGYY Despatch from Sorting Center
    03 Aug 2011 19:41 Posting
    şeklinde takip sayfası çıkıyor.

uzmanlar dan ne kadarlık işkence süremizin kaldığı hakkında bilgi alabilir miyim.

• way şerro bob bana 260 dolara iteledi :D:D

david sun en son GİFT olarak paypal ile 245 USD dedi ancak bu işte bir "çinlik" varmı anlamadım,
    bilen yardım ederse
    paypal gift ile onlarda komisdyondan mı kurtulmakta, aliexpresi devre dışı bırakıp

yardım ve yorum bekliyorum teşekkürler,

aslında aynı gün veya anda
    bir kaç kişi pazarlık yapsa daha düşecek gibiler ama

3-5 dolar düşüp bize
  • mesaj yarım kaldı

2-3 dolar daha indirip 250 dolar kaybetmeyelim
    Paypal GİFT şeklinde gönderim bilgi paylaşan olursa sevinirim
    Teşekkürler
  • hocam gift olarak yollarsa gümrükte takılma ihtimali düşüyormuş
  • Anladım teşekkür ederim ama sanki çinli parayı paypal'den kendisine gift olarak göndermemi kastetti?
    O durumda bi r kaybım var mı onu anlamadım...
    o sırada benim bilgisayarda problem yaşadım ve iletişim kesildi.

Sanki kendileri de paypal'in ticari hesap vs kesintisi yapılmaması içinmi önerdi anlamadım...
    Aradaki komisyonun bir kısmını mı indirim yapacak?

Daha önce paypali hiç kullanmadım;

ama sanırım 5-10 dolar fazla verip olağan yolu kullanmak ve Hediye yerine fiyatı düşük göstermesini istemek (adamlar herşeye hazır)
    Bu arada dolar bu hafta biraz düşer mi beklesek mi?
    Dolar biraz düşse adamların pazarlıkta indireceğinden daha fazla kazançlı oluruz gibi?

Cevabın için teşekkürler

David sun ile iletişim kesildi..
    her satıcı yaklaşık bir 10-15 dolar kadar indirim yapıyor gibi belli değerin altına inmiyorlar.

250USD onlar için büyük para (bize de ama göreceli onlarda çok büyük para sanırım :)))

• Yanlış. Gift olarak gönderirsen parayı geri alamasın kesinlikle. Adam kendini garantiye almak istemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraptorx -- 4 Ağustos 2011; 19:41:43 >
  • Teşekkürler ben de bunu öğrenmek istiyordum....
    Adama parayı hediye etmiş gibi olucaktım sanırım
    ardından onun insaafına kalacaktık

bu durumda 5-10 dolar fazla verip normal alış veriş şeklinde mi ödeme yapmak uygun olur?

Teşekkür ederim uyarın için
  • Bence patlamış öde ama gift olarak gönderme. Kartla ödesende parayı geri alma şansın düşük.
  • arkadaşlar bana yardımcı olabilecek birileri çıkarsa bende almak istiyorum fakat malum bizim ingilizce adamlarla pazarlık yapacak seviyede değil, yani çok aşırı detay konuşmaları pek anlamam gümleriz falan animallah, bana yardımcı olacak olan varsa çok sevinirim. özel mesaj ya da bu konu üzerinden yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSerial

arkadaşlar bana yardımcı olabilecek birileri çıkarsa bende almak istiyorum fakat malum bizim ingilizce adamlarla pazarlık yapacak seviyede değil, yani çok aşırı detay konuşmaları pek anlamam gümleriz falan animallah, bana yardımcı olacak olan varsa çok sevinirim. özel mesaj ya da bu konu üzerinden yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

Hocam adamlar pek pazarlığa yaklaşmıyorlar
    piyasa fiyatlarının farkındalar
    en az 4'ü ile pazarlık yapayım dedim 255 USD altına inen olmadı (gerçi ilkin 262 USD iken EMS ile bu gün 259 USD civarı aynı sitede)
    sadece elemanın teki parayı hediye diye gönderirsem 245 USD dedi ama yukarıda arkadaşın belirttiği gibi güvenli bir yöntem değil

Anladıklarım
    elemanın email'ine (istersen belirtebilirim ama bağlantı kurup mail göndermesini iste ; günün her saati orada değil)
    (peter Zhou(2011-08-04 23:42:49) you pay paypal 255usd , after you pay , tell me your shipping address and phone number) gönderiyorsun kontrol edincede adres bilgini, istediğin özel şartları (fiyat belirtilmesi, hediye denmesi vs ) bildiriyorsun

Bu adımlar basit algılanabilir ama; ben durumu sıfırdan anlayana ve çözene kadar 2 gün geçti

Dediğim gibi 255 USD altına inmeyiz diyorlar

Saygılar

• Ben dünden beri 5 dolar indirim yapabildim; maşallah memlekette dolar almış başını gitmiş
    Çinlilerden indirim pazarlığı yerine memlekette doların biraz düşmesini bekleyecem sanırım

Adam Çin'in Kayseri Eyaletinden sanki ; 2 kuruş daha inmedi ya..

adresi ismi vs

peter zhou; peter-yaoxin@foxmail.com
    my paypal account : peter-yaoxin@foxmail.com

------------------
    best wishes
    peter
    YaoXin electronics (HongKong)limited
    MSN:peter-zhou1986@hotmail.com
  • Bence en guveniliri aliexprees sitesi uzerinden almak.Paypal gift bence guvenilirliği alıcı tarafından azaltıyor.Peter Zhou güvenilir satıcı olarak görünüyor.

Birşey soracağım cihazın onundeki kart girişlerinde hangi kartlar kullanılabiliyor?Selamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazar -- 6 Ağustos 2011; 16:03:50 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.