Şimdi Ara

flash anlatan en iyi kitap

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ondan geçtim dokunsanız ağlicam resmen
    üç gündür bir üstüne geldiğinizde aşağı açılan bir resimli buton yapamadım
    neden yapamıyorum
    neden anlattıklarını anlamıyorum
    söyledikleri şeylerin bazılarını bulamıyorum programda
    yahu Allah aşkına bi webtasarım kursu aldım ama hala bir flash buton yapamıyorum neden öğretmediler ki

• flash la bunu yapabilirsin ama tavsiye etmem çünki altta menünün açıldığı yer boş kalıyor bu yüzden başka bişeyle yapsan iyi olur...
  • tamam sizde demişsiniz ama ben o kodları nasıl düzenlicem
  • http://www.flashdersleri.com burda flash başlangıc derslerıne bir bakın butonlar icin geniş anlatım var kesın yaparsınız...
  • boşuna üzülme. Aslında bunu yapmak içibn aşırı flash bilmene gerek yok
    ben kaba taslak anlatsam belki bir fikir edinirsin.

öncelikle buttonunu oluşturacaksın sonra bu buttonun içerisinde Over (Yani fare üstüne geldiğinde) bölümünde bir movie clip (MC) yapacaksın. bu movie clipin içine altta açılmasını istediğin tüm buttonları koy. doğal olarak fare sizin ilk oluşturduğunuz buttonun üstüne geldiğinde diğer buttonlar çıkacak . bu şekilde sorunu halledersin tabi birazda emek sarefederek. Bu arada görünecek buttonlarının tümünü kapsayacak şekilde ana buttonun Hit(kapsadığı alan) bölümüne kare çizeceksin.
  • flashla yaptıgında bos yer kalma diye bisey yok htmlini icnde flashı koyarken wstyle mıydı oyle bisey var onu transparent yaparsan sorun cıkmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurhalil

flashla yaptıgında bos yer kalma diye bisey yok htmlini icnde flashı koyarken wstyle mıydı oyle bisey var onu transparent yaparsan sorun cıkmaz

publish ederken transparent yap ve. htmlde de div tag icine koy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi bulmaca hangi gazetede
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurhalil

flashla yaptıgında bos yer kalma diye bisey yok htmlini icnde flashı koyarken wstyle mıydı oyle bisey var onu transparent yaparsan sorun cıkmaz

kardeş trnsparant naıl yapcaz anlatırmısın ben bilmiyomda
  • <object>bu araya istediğin yere <param name="wmode" VALUE="transparent"></object> yerleştir.
    <embed>bu aryada wmode="transparent"</embed> kodunu yerleştir tamamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercanbaran

http://www.flashdersleri.com burda flash başlangıc derslerıne bir bakın butonlar icin geniş anlatım var kesın yaparsınız...

kardeş beni delirten buradaki örneklerin berbat anlatımı zaten
    asla yeni başlayanlara göre değil oradaki dersler
    ve eklenme tarihine bakarsanız güncel olmadığını görürsünüz
    yani bu kadar da olmaz
    insan 5 yıl önceki dersi hala yayında tutar mı
    böyle bir şeyi tahmin etmediğim için bende hiç bakmamıştım tarihine
    ve aynızamanda asla açık anlatılmıyor
    gayet yüzeysel anlatılmış
    ben flashokulundaki dersleri tavsiye ediyorum her işin bir kaç yolunu birden söyleyerek anlatmışlar

• Oldum olası internet sitelerinden bir şey öğrenmeye kalkmam. öncelikle programı kurcalar sonra örneklere bakarım. Hiç unutmam Bir forumda o kadar Mc deniliyoduki en sonda dedim ki ya Bu Mc dediğiniz ney. Biri sağolsun cevap verdi. Meğersem Movie Clip'in kısaltmasıymış. Ve ben bunu sorduğumda flashla web tasarımı yapmaya çoktan başlamıştım. Sende kardeş öncelikler kendib bakl kurcala ıvır zıvırını işime yaramaz deme ne nerde onu iyicene hafızana yerleştir. Sonra örnekleri kontrol ettiğinde daha rahat çözebildiğini göreceksin.
  • sanırım kapasite meselesi
    ben de kitap olmadan kurcalayarak yapamıorum
    mesela neyi nasıl ve nerde yapmam gerektiğini anlamıyorum bazen
    ama kitaplar adım adım anlatıyor
    bir de soru sorabileceğim ve güvenilir cevaplar veren forumlar olursa oh ne ala
    ama acil tarafından greenovia netteki galeri sayfasındaki gibi yer kaplamayan bir menü sistemi yapmam lazım
    kitap alacak param yok şimdilik
    biri msnsinden bana anlatsa ne iyi olur
    forumlar acil durumlarda tatmin etmiyor
  • evet haklısınız bu konuda yeterli bi site yok malesef 2-3 site var onlarda flashta ileri düzeyde anlatıyorlar yabancı diliniz var ise flashkit.com sitesini öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.