Şimdi Ara

flash belleğe gönderilen dosya boyutu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar powersilicon 16 gb flash belleğim var resmini de payşastım 10 gb var yok bi dosya atmaya çalışıyorum flash bellek bomboş olmasına ragmen bu sorun çıkıyor dosya boyutu cok büyük yeterli yer yok deniyor anlamış değilim disk biçimlendirme yaptım disk birleştirme hepsini denedim halbuki :S

• Bilgisayarm'a gir, flash belleğine sağ tıkla ve "Biçimlendir" de. Açılan biçimlendirme penceresinde dosya sistemi olarak NTFS seç ve biçimlendirmeyi başlat. Biçimlendirme tamamlandıktan sonra istediğin boyuttaki dosyaları flash belleğine atabilirsin. Şuan 4gb'dan büyük dosyalar flash belleğine gönderilemez.

Bu arada uyarayım. Biçimlendirme, flash belleğindeki tüm içeriği siler. Önemli bir belgen filan varsa başka bir diske kopyala biçimlendirmeden önce.
  • fts mıydı ne onu secili olarak cıkıyordu dur bakalım deneyelim bide oyle çok tesekkur ederim
  • fat dosya biçimindeki flaslara 4 gb dan afzla veriyi atamazsınız partlara bölüp o sekilde atabilirisniz. ve nfs cevirmek uzun iş bazen hiç cevrilmiyor 3.0 flaş disk alın 60 70 tl vatanda 32 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolcu

fat dosya biçimindeki flaslara 4 gb dan afzla veriyi atamazsınız partlara bölüp o sekilde atabilirisniz. ve nfs cevirmek uzun iş bazen hiç cevrilmiyor 3.0 flaş disk alın 60 70 tl vatanda 32 gb

ntfs'ye çevirmek gibi basit bi işlemi neden uzun iş olarak tanımladınız anlam veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolcu

fat dosya biçimindeki flaslara 4 gb dan afzla veriyi atamazsınız partlara bölüp o sekilde atabilirisniz. ve nfs cevirmek uzun iş bazen hiç cevrilmiyor 3.0 flaş disk alın 60 70 tl vatanda 32 gb

Hızlı biçimlendir seçeneği etkinken bu büyüklükteki bir flash bellek için işlem maksimum 1 dk içinde biçimlendirme işlemi tamamlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazlotus11 -- 27 Mayıs 2013; 21:56:27 >
  • hızlı biçimlendir hiçbir işe yaramıyor tamamen silemiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.