Şimdi Ara

flash belleğe sabit harf atama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar serverdan bir dosya alıyor ve bunu bilgisayarımda F: olarak görüyor. fakat ben flash bellek taktığımda onuda f görüyor ve ben her seferine disk yönetiminden harf değiştirmek zorunda kalıyorum. takılan tüm harici disklerin f harfini görmemesi için ne yapabilirim?

• bilgisayarıma sag tıkla yonet de orada dısk yonetımı var ona tıkla oradan degıstırecegın kısma gel sag tıkla surucu harfı ve yolu deıstıre tıkla oradan sec kafana gore kolay gele
  • ben zaten öyle yapıyorum. ama her takıp çıakrdığımda yine harf vermem gerekiyor. sürekli bununla uğraşmamak için ne yapabilirm bana o gerek..
  • yokmudur bir yolu acaba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hilgin

yokmudur bir yolu acaba..

bu bir sorun değildir ve açıkçası bunlara takılmanız beni hayrete düşürüyor. ne önemi varki flash disk e yada g olmuş . yada a olmuş. neyse ;

şöyle yapabilirsin. hangi harfi atamak istiyorsan o harfi daha önce kullanan sürücü yada hdd parçasını başka bir harfle değiştir. daha sonra o harfi ona ver . sonra sürücü yada hdd nin harfini de flash belleğe çıkan harfle değiştir. bukadar
  • andac_bagtir kullanıcısına yanıt
    Bu bir sorun değil demişsiiz ama bende bir sorun zira kullandığım bir programı portable yapmam gerekti daha yapabileni görmedim ama been yaptım ve bu portable programın çalışabilmesi için hep aynı harfin atanması gerekiyor. Ama bazen bilgisayarda 3-4 harici disk sd kart yada flash disk takılı oluyor bu sebeple bende rastgele harf ataması uygun olmuyor. Programı dediğiniz gibi harf atayarak bilgisayarda rahatça çalıştırıyorum bilgisayarı kapatsam açsam yada flash diski çıkarıp taksam harf değişmiyor. Süper oldu. MErak ettiğim şu yarın bu flash diski başka bir bilgisayara takarsam ondada aynı harf mi olur yani bu atama bilgisayarla alakalı birşeymi yoksa flash diskemi kaydoluyor bu harf yani her bilgisayarda tekrar ayarmı yapmam gerek...
  • Hilgin H kullanıcısına yanıt
    O zaman F harfini başka bölüme ata C dışında tabi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harf atamaları pc den pc ye değişir. fakat flash diske verdiğin ad değişmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.